- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav si tracking imao? Meni je pred mjesec-dva Banggood poslao mob iz Eu skladišta, i to Asendiom/Arameoxom. Dobio tracking od niza brojeva, došao je za tjedan dana.
S time da je u HR preuzeo paket hrvatska pošta i popodne su mi dovezli u kombiju. Na njemu je onda još bila i R*DE tracking DHL express kada je paket stigao iz UK u DE.
Meni isto samo bez pdv-a/carine i zastoja.
A na paketu ima čak i ispod naljepnice naziv njihove ltd tvrtke u UK.
Pa ni Top one sumnjam da plaća pdv u uk, pošalju privatnom liku u UK veću količinu mobitela koji on prepakira i opet pošalje, zašto je sada ova Bangoodova zapela kada je šalje tvrtka iz Uk ne znam...
Ma sve su debilniji ovi na Banggoodu, svakim danom sve više - kupio sam prije mjesec dana kod njih na presalu mob (iz Kine) koji je trebao biti poslan 1.7. Neki dan pitam što je s tim, odgovor je da nemaju pojma, te da uostalom moba nema na lageru. Kažem, odlično, dobro da ste javili da uopće nećete poslati uređaj, a pare zadržali. Tražio refund i srećom, vrlo brzo ga dobio (2-3 dana), ali teško više ikad kod njih nešto uzimati (iako sam si to obećao i prije par godina nakon slične situacije).
Ako misliš na Homtom Ht17, tvornica nije poslala i proizvela uređaj po najavljenih 50$.
I proizvodnja novog procesora je stala.
Ni Gearbeast nije poslao najavljenih 30.lipnja, pomakli na kraj srpnja i sada "šalju" 8 kolovoza
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_357613.html
Odobravaju i zamjene za neki drugi mob
Pošto sam na temi o redmi note 3 pro izignoriran na najjače 2 puta čak,a sudeći po temi,ljudi imaju masu problema i moraju stalno flashati,tražiti neka odobrenja za stavljanje ROM (valjda global ROM-ispričavam se jer nisam neki znalac,sve zaključujem po pročitanome),moram priznati da sam se udaljio od ideje da kupujem xiaomi. Pa stavljam drugo pitanje,bi li možda bilo bolje uzeti recimo meizu mx4pro ili m2/3 note? Možda neki UMI (super?) ili nešto drugo dostupno u našim šopovima?
Moram li flashati ROM i na tim drugim markama ili je to generalno rezervirano za xiaomi?
Primam savjete pošto nisam netko tko mijenja mobitele kao čarape,pa da mi je svejedno i ako se zeznem sa kupnjom istoga.
evo imam jedno glupo pitanje....naime kupujem mobitel sa honorbuy.com, radi se o Xiaomi mi4 i isprintao sam invoice i malo mi je cudno s obzirom da nema nigdje IBAN nego neki swift.evo ovako to izgleda, pa me zanima hoce li uopce sluzbenica na salteru znati kako uplatiti novce jer mi se zuri 

Pozdrav, zanima me da li je sigurno kupovati karticom na minideal.net ili je bolje koristiti paypal?
evo imam jedno glupo pitanje....naime kupujem mobitel sa honorbuy.com, radi se o Xiaomi mi4 i isprintao sam invoice i malo mi je cudno s obzirom da nema nigdje IBAN nego neki swift.evo ovako to izgleda, pa me zanima hoce li uopce sluzbenica na salteru znati kako uplatiti novce jer mi se zuri 

Ovdje je jeftinije! : http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html
jel ovaj punjac moze u nasu uticnicu?nekako mi izgleda cudno...btw vidim da nemaju skladiste u europi pa mi se neda kockati hoce li mi carina uhvatit posiljku i to naplatiti
jel ovaj punjac moze u nasu uticnicu?nekako mi izgleda cudno...btw vidim da nemaju skladiste u europi pa mi se neda kockati hoce li mi carina uhvatit posiljku i to naplatiti
Dođe adapter za naše utičnice ,nemaš problema. E to je drugo za carinu jer je bolje iz EU naručivati , mi u BiH plaćamo pdv i carinu iz kine ali iz EU također , treba organizovati kupovinu preko rodbine ili frendova iz vana da se to izbjegne "to" .
ZTE blade A2 sa kodom ZTEA2E 129,69$ plus PDV
Dođe adapter za naše utičnice ,nemaš problema. E to je drugo za carinu jer je bolje iz EU naručivati , mi u BiH plaćamo pdv i carinu iz kine ali iz EU također , treba organizovati kupovinu preko rodbine ili frendova iz vana da se to izbjegne "to" .
ma necu sa banggood narucivat.nego jel mos isa konkretnije reci o onome sto sam prvo pitao sto se cite SWIFT koda ako nije problem 
Neznam stvarno , plaćam preko paypal uvijek. Banggood šalju tablete bez orig kutije i ambalaže pa se nadam tako proći bez carine , Xiaomi mi pad 2; bez ambalaže, par dolara troškovi slanja i kupon minus 37$ , sve ukupno 171$ , na gearbest je 170$ (flash prodaja trenutno) ali sa kutijom. Vjerovatno naručim za koji dan, malo se još promišljam !!!!
Kupila bih Lenovo P1, kako nemam iskustva s kupnjom mobitela preko neta zanima me je li ovo dobra ponuda ili se da nać jeftinije?
Osim P1 zanima me i Lenovo K5 note ali ga nisam pronašla za kupnju.
Thx
Sto se tice p1 koliko sam upoznat postoje 2 verzije. Pazinda ne narucis kinesku pa da nemas sve podrzane frekvencije kod nas.. proguglaj malo
(G)jokaCRO ingame
Dali se mi4s jos isplati kupovat ili bolje neki drugi u tom cjenovno rangu do 250 eu sa svim troskovima??:))

Pa naravno da će po SWIFT-u znati o kojoj se banci radi.
brzinsko pitanje..
isplatili se uzeti potpuno novi xiaomi redmi 2 2gb/16gb s hrvatskim jamstvom za 600kn?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Može li preporuka mobitela do 1500kn sa svim troškovima (Meizu ili Xiaomi...ili nešto drugo a da je provjereno :))
konačno je došao i taj dan
od danas hr jezik će biti dostupan u global verzijama MIUI ROM-a
konačno je došao i taj dan
od danas hr jezik će biti dostupan u global verzijama MIUI ROM-a
Odlična vijest, podijeli i u Redmi Note 2/3 temama sasvim sam siguran da će ekipa biti sretna 
I naravno, hvala na tvom uloženom trudu u community 
DA!
uzmi za te pare Redmi 2
Pitanje u vezi Xiaomi for Sale-a.
U prošlu srijedu sam naručio 3x Xiaomi Mi 4. Danas sam dobio tracking number i navodno bi trebala pošiljka stići prekosutra.
No sad vidim da je ukinut eu shipping te sve šalju iz Kine, zato i je ovo povećanje poštarine (platio 33€). Kakva će sad biti situacija sa carinom?
Prije jedno mjesec danas sam 2 komada naručio i sve je prošlo bez problema. No sad je izgleda stvar drugčija, izgleda da ću popušiti sa carinom...
Sranje je što nemam screenshot stranice kad sam kupovao jer znam 100% da je pisalo EU Warehouse. No toga više nema, sad je samo Direct Shipping Asia..
Pitanje u vezi Xiaomi for Sale-a.
U prošlu srijedu sam naručio 3x Xiaomi Mi 4. Danas sam dobio tracking number i navodno bi trebala pošiljka stići prekosutra.
No sad vidim da je ukinut eu shipping te sve šalju iz Kine, zato i je ovo povećanje poštarine (platio 33€). Kakva će sad biti situacija sa carinom?
Prije jedno mjesec danas sam 2 komada naručio i sve je prošlo bez problema. No sad je izgleda stvar drugčija, izgleda da ću popušiti sa carinom...
Sranje je što nemam screenshot stranice kad sam kupovao jer znam 100% da je pisalo EU Warehouse. No toga više nema, sad je samo Direct Shipping Asia..
Evo baš i ja gledam (naručio u petak note 3 pro), pisalo je 100% prošli tjedan EU direct shipping i zero tax ili tako nešto, sada samo piše direct shipping Asia.
DA!
uzmi za te pare Redmi 2
Agrokorova trgovina Abrakadabra samo danas ima uz PROMO20 na sve -20%.
I ja sam za 600kn uzeo Redmi 2 LTE (2Gb RAM/16Gb) -24 mjeseca jamstva
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Katalog-TV%2C-mobiteli-i-elektronika-Mobiteli-i-dodaci/Redmi-2-LTE/p/4006Z62
Neki su uzeli Redmi 3 za 1300kn, uglavnom dobre cijene.
Bi li mogao na njega Android 5.0?