Pozdrav ljudi, i kod mene su nakon 8 mjeseci ugodnog korištenja Meizu m2 note nastali problemi sa ekranom, odnosno touch screen-om, pa molim za koji savjet jer mi je uređaj postao neupotrebljiv.
Dakle, prije 2-3 mjeseca se pojavila žuta mrlja na lijevom rubu ekrana. (No dobro, navikao sam na to)
Međutim, prije mjesec dana prestao mi je raditi touchscreen na donjem dijelu ekrana (prvih 5-6 mm)
Zatim se taj dio proširio na 1 cm. Napravio sam hard reset i sa Flyme 4.5.4I nadogradio na 5.1.6.0G, ali opet ista stvar.
I evo danas se dio koji ne reagira na dodir proširio na 1,5 cm donjeg ekrana tako da mi je Meizu m2 Note gotovo neupotrebljiv.
Poslao poruku službenim stranicama Meizu-a, nema odgovora nakon 2 dana..
Poslao poruku korisničkoj poruci to2c.com (odakle sam i kupio uređaj) i evo traje naše dopisivanje do danas, poslao sam joj video i sad čekam odgovor.
Dali imate neki savjet - što mogu očekivati od njih? Dali postoji mogućnost da mi pošalju novi mobitel ili moram ovaj slati njima u Kinu (koliko je to sigurno?).
Pliz pomagajte jer sam lud od ovog touchscreen-a..
Zanimljivo, moj brat ima isti problem s touchom na m2 note. On se snasao rotacijom zaslona, medutim to nije bas neko spretno rjesenje.

Pucaaaajjjj :)