GG cura ne želi poklon :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, svidio m i se BluBoo picasso 3g uredaj, no nigdje nemogu naci za naruciti iz europe tako da izbjegnem carinu i da ne cekam dugo dostavu. Moze pomoc?
pozdrav
ima tko iskustva sa mi4s iz prve ruke? koja je razlika naspram mi4c(3/32GB) osim mogucnosti sd kartice, fingerprinta, jace baterije i andorid 6 (ali se moze i mi4c upgrade napravit)?
nisam ocekivao toliku razliku u cijeni naspram mi4c prek 50eur... pa mi se nekak cini da ne opravdava bas tu cijenu, osim ako sam u krivu?
dali se isplati uzimati 4s ili radje 4c? ima nesto te kvalitete u rangu cijene oko 1500kn?
te takodjer gledam mob za frendicu redmi 3 pro. kamera vidim da nije bas vrhunska, a ona dosta voli slikati pa ako ima nesto u tom rangu cijena oko 1000-1200kn sa boljom kamerom?
prosjecan zenski korisnik korisnik (face, messanger, whatupp,viber,surfanje itd)
znam da redmi note 3 pro ima bolju kameru al to je malo veliko joj
itko zna odogovr?
samo da javim svoje iskustvo sa Giztop-om, od njih više ne kupujem.znači 17.05 kupljen Vernee Thor kad je bil preorder i poslali mi ga iz Singapura, a ne iz Francuske kak je do sad uvijek bil slučaj.Na pitanje tko bude sad platil pdv, odgovaraju mi da će mi oni pokriti troškove(prvo su rekli djelomično,nakon moje prijetnje da ne budem preuzel paket obećali mi potpuno pokrivanje pdv-a).mobitel stiže u Hrvatsku i tražim ih da mi vrate 39dolara troškova carine i pdv-a.uplatili 25dolara nakon kaj sam preuzel paket i od onda niti traga niti glasa od njih, makar se prije najkasnije za jedan dan javili mailom, ali sad nakon dva dana slanja mailova opće ne odgovaraju.
moj savjet ako vidite da vam je mobitel krenul iz Singapura otvorite case na paypalu i tražite povrat novaca jer ta njihova obećanja o vračanju cjelokupnih troškova možete objesiti mačku za rep.tolko o njihovoj stručnosti,poštenju i profesionalizmu i njihovom no tax&vat koji sa ponosom ističu na svojim stranicama i garantiraju povrat love.vjerovatno se tak ponašaju ako vam se i pokvari uređaj,zato oprez i za mene giztop prekrižen.
i jedan vic za kraj:idu dva čovjeka po cesti,jedan je kinez, a drugi je isto cigan
eto samo da javim da je završena trakavica sa Giztopom.
javili se nakon dva dana na mail da im je žao i da mi nude 16dolara popusta pri budućoj kupnji.naravno da sam ih odbil i napisal da više od njih ne kupujem ništa, jer se ne drže dogovora.jučer otvoril žalbu na paypal-u, danas mi uplaćeno preostalih 14 dolara za troškove.Giztop goodbye!!!
meni aliexpress i banggood, najjaci.
ako mi nesto ne stigne, napravim refund vrate pare.
ako mi nesto stigne, a fali ili je pokvareno, vrate pare ili salju ponovo.
aliexpress, banggood i logitech = najbolji support i refund ikada, bez puno stresa
daj napiši kakav je mobač Thor
a iskreno ne znam,imal sam ga u ruci točno 10-15minuta.odmah sam ga predal sestrični i njoj je super.stavila je odmah dvije kartice,lovi 4g bez problema,wifi radi,jedino mislim da nema svjetlo za notifikacije,ali nisam 100% ziher.meni se čini ovak na prvu da je dobar mobitel, pogotovo za te novce.
I par fotki, kakva je kamera...
Evo samo da javim da je mi5 sa giztopa došao bez pdv-a ili ičega u 8 radnih dana. Buraz je primio mob tako da tek sutra mogu reci nesto o mobu..
pozdrav, može preporuka moba do 1200-300 kn sa svim troškovima pdv-a itd, uvjet je da ima što bolju kameru, frend kupuje, hvala
ima mi4 za 1140kn svi troskovi samo odaberi dhl dostavu i to ti je konacna cijena
link: http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-64GB-WCMA-FDD-LTE-Mobile-Phone-OS4-4-Snapdragon-801-quad/1989566766.html
ili ako mu odg veci ekran onda za cca 1250kn ovo: http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32596065322.html
po mojem mi4 ima nesto bolju kameru...uzivaj
Ja sam narucio 15og i kad gledam na DHL-u pise mi stalono isto 1 Shipment information received GATWICK - UK 11:17..
pitajte TopOne za nove tracking brojeve.. Kad krenu iz uk brojevi se mijenjaju
Da li je normalno da na DHL-u piše ovo: 41 Delivered - Signed for by : R MARTIN TAKELEY 13:42
Inače dobio sam 2 tracking broja, prvi da ide iz GATWICK - TAKELEY - UK, a drugi da ide iz Hong Konga
Inače taj R. Martin radi tamo pa je preuzeo ili koj k...??
Da li je normalno da na DHL-u piše ovo: 41 Delivered - Signed for by : R MARTIN TAKELEY 13:42
Inače dobio sam 2 tracking broja, prvi da ide iz GATWICK - TAKELEY - UK, a drugi da ide iz Hong Konga
Da, Martin radi za njih. Npr. posalju iz HK paket s 5 kutija/moba za EU. Martin zaprimi, riješi papirologiju, ostavi 2 komada za UK, a ostale pošalje dalje za HR, Madjarsku itd.
Drugi tracking broj pokazuje put UK-HR...
Da, Martin radi za njih. Npr. posalju iz HK paket s 5 kutija/moba za EU. Martin zaprimi, riješi papirologiju, ostavi 2 komada za UK, a ostale pošalje dalje za HR, Madjarsku itd.
Drugi tracking broj pokazuje put UK-HR...
Ok 
Hehe np ;) I ja sam na forumu dobio informaciju za njega i narucio :) Treba zahvaliti ekipi koja je prva od njega kupovala :)
jel može preporuka androida do 160eura / dolara
gledao sam nešto kao Elephone P8000, da li šta valja mobitel, vidim da je na nekoj akciji za 170dolara
Sta reci na mob osim perverzija,od kamere,ekrana,softvera koji nema sad uopce kineskih znakova pa do izgleda i ergonomije.
Evo antutu za kraj,ako nekog zanima bacim par fotki i videa :)
Sta reci na mob osim perverzija,od kamere,ekrana,softvera koji nema sad uopce kineskih znakova pa do izgleda i ergonomije.
Evo antutu za kraj,ako nekog zanima bacim par fotki i videa :)
Ako može par fotki, jer mi je u planu da uzmem njega ili LeEco le 2.
Inače ima li neko iskustva sa Spemall-om.
Pozdrav svima
Zelio bih kupiti Xiaomi Note 3 sa Snapdragonom 650 i 3gb/32 tj. Pro pa me zanima gdje mogu najjfetinije proci, a da izbjegnem carinu?
Hvala
Pozdrav svima
Zelio bih kupiti Xiaomi Note 3 sa Snapdragonom 650 i 3gb/32 tj. Pro pa me zanima gdje mogu najjfetinije proci, a da izbjegnem carinu?
Hvala
Samo da si 2 zadnje stranice ove teme procitao sve bi znao...