Ak ti običan nije dosta..pogledaj u rn3 temu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak ti običan nije dosta..pogledaj u rn3 temu
Moze li mi netko preporuciti neku dobru stranicu iz EU da salju za hrv jer bih zelio kupiti mobitel a muci me to sa koje stranice da kupim,pa eto ako znate neku dobru i pouzdanu,hvala.
Tražim novi mobitel, jer moja 535 polako, ali sigurno odlazi. Ograničen sam kupovinom na rate do 2000 kn. Zapeli su mi za oko Zopo Speed 7 / plus i Meizu M2 Note. Što je pametnije od toga uzeti? Prelistao sam forume, iskustva, ali i dalje nisam pametan što uzeti od ovo dvoje? Ima li nešto još u tom rangu za preporučiti?
Tražim novi mobitel, jer moja 535 polako, ali sigurno odlazi. Ograničen sam kupovinom na rate do 2000 kn. Zapeli su mi za oko Zopo Speed 7 / plus i Meizu M2 Note. Što je pametnije od toga uzeti? Prelistao sam forume, iskustva, ali i dalje nisam pametan što uzeti od ovo dvoje? Ima li nešto još u tom rangu za preporučiti?
redmi note 3, letv 1s
Ima li kakav kvalitetan uređaj 4.7" veličine? Za žensku ruku, 720p min, gold ili rose boje? Znači gledajući kvalitetne brandove tipa Xiaomi, Meizu, Oppo...
Jel potrebno kad naručujem sa Giztopa plaćati Shipping Insurance?
Nije
Ima li kakav kvalitetan uređaj 4.7" veličine? Za žensku ruku, 720p min, gold ili rose boje? Znači gledajući kvalitetne brandove tipa Xiaomi, Meizu, Oppo...
Trenutno imam Redmi 2 advanced/pro ili kako već, ja sam zadovoljan sa uređajem. Samo staviš gore ROM sa xiaomi.eu(7.0, nemoj 7.1) i mobitel je prva liga za te novce
to je dovoljan budžet za kupnju dobrog Kineza. Moja preporuka je također Letv Le1s i novi Redmi, oni se čak i uz PDV i carinu mogu kupiti za do 2000kn. Ukoliko želiš proći dosta jeftinije, a i dalje imati vrlo dobar uređaj, da se naći i neki stariji model iz Xiaomijeve Mi serije. Na primjer, nedavno sam imao priliku čačkati po Mi3 i jako sam se ugodno iznenadio. Softverska podrška mu je i dalje jako dobra, a hardverski uopće ne zaostaje puno za današnjim modelima. Meizu Metal bih isto preporučio, ali ne prije Letv Le1s ili bilo kojeg Xiaomija, prema osobnoj preferenciji. U ta tri proizvođača se da naći dosta provjereno dobrih modela, pa ja osobno nisam sklon ostalim Kinezima, osim možda 1+ ali mislim da je on malo preskup za to što nudi.
Ljudi pomagajte!
Meizu M2 vs Zopo Speed 7.
Da napomenem da je M2 300kn jetiniji a i ne postojanje zaštite ekrana kod Zopo-a me baš bode u oko.
Jesam u pravu?
redmi note 3, letv 1s
to je dovoljan budžet za kupnju dobrog Kineza. Moja preporuka je također Letv Le1s i novi Redmi, oni se čak i uz PDV i carinu mogu kupiti za do 2000kn. Ukoliko želiš proći dosta jeftinije, a i dalje imati vrlo dobar uređaj, da se naći i neki stariji model iz Xiaomijeve Mi serije. Na primjer, nedavno sam imao priliku čačkati po Mi3 i jako sam se ugodno iznenadio. Softverska podrška mu je i dalje jako dobra, a hardverski uopće ne zaostaje puno za današnjim modelima. Meizu Metal bih isto preporučio, ali ne prije Letv Le1s ili bilo kojeg Xiaomija, prema osobnoj preferenciji. U ta tri proizvođača se da naći dosta provjereno dobrih modela, pa ja osobno nisam sklon ostalim Kinezima, osim možda 1+ ali mislim da je on malo preskup za to što nudi.
Nažalost sam ograničen na ponudu Neutrina i Hangara (Master ZABA, na rate), pošto ne mogu u ovom trenu odvojiti toliko casha. RedMi 3 me sad privukao kad ste ga spomenuli, vidim da ga ima u Neutrinu. Ali, s obzirom da dosta nosam glazbe okolo sa sobom, 32 GB mi je preko granice planiranog troška, iako mi 16 GB upada. Redmi Note 2 Prime mi je isto upao u oko, vidim da je taman na granici s cijenom, a dobar je po specifikacijama. Isplati li se on možda?
Ono što me još zanima, jer koristim samo jedan SIM, kako se ponaša software, tj. skriva li opcije drugog SIMa ili je stalno prisutan prazan "signal bar" i u dialeru prikazuje mogućnost pozivanja s dva SIMa. Znam da je mali offtopic, ali sam malo perfekcionista, pa me kopka.
Evo stigao LeTv 1s , prvi dojmovi su ti da je mobitel odličan , čerka je oduševljena a njen stari iphone ne ide u mirovinu nego prelazi kod žene u ruke
. Još bi samo pohvalio Giztop trgovinu, super profesionalno ( za 13 dana od dana uplate je bio kod mene, tracking od prvog dana, SMS obavjest kad će biti isporučen ) sve u svemu sve 5 
Zaboravio sam još reći da sam se super iznenadio , niti jedna kineska aplikacij , a sve googl apk instalirane to me je oduševilo
Ja ga imam vec skoro mjesec dana i imam samo rijeci pohvale.
U istom rangu kao Xperia Z3, Galaxy S6 itd..
EU skladište poželjno
Zaboravio sam još reći da sam se super iznenadio , niti jedna kineska aplikacij , a sve googl apk instalirane to me je oduševilo
Taj rom je rom je modificiran od strane trgovine i vjv nekog modera, inace preporuka je da stavis orginal i da sam maknes te aplikacije jer uredaj onda bolje radi iako vjerovatno ce kcerka i sad bit zadovoljna.
Ima li tko meizu pro 5? Rado bih ga kupio, međutim najviše me strah dimenzija, odnosno kako ću ga nositi okolo. Stane li u zadnji džep od traperica?
Hvala
Ooooo! Nisam uopće to skužio kad sam čitao o njemu. Hvala na info. Onda znam što se uzima. Tnx svima! 
Bog ekipa , jedno pitanjce u svezi oznaka na ikonamama za pozive i SMS. Čerka mi je bila navikla na iphoneu da joj se propušteni pozivi i neotvoreni SMS-ovi prikažu brojćano na ikonama, što na ikonama za pozive i SMS-ove ( GO Contact,Textra ) se ne dešava .Telefon je LeTv 1s , e sada me zanima da li uopće androd podržava tu funkciju ili je do aplikacija ( ako je do apk,da li netko zna koje onda apk podržavaju tu funkciju ) , u suštini da li se to može aktivirati i ako može kako
A možda može i ako koristi obje SIM... Ovdje je prikazano za Meizu. Malo odljepljivanja, rašpanja i lijepljenja...
http://reameizu.com/dual-sim-and-tf-card/
Bog ekipa , jedno pitanjce u svezi oznaka na ikonamama za pozive i SMS. Čerka mi je bila navikla na iphoneu da joj se propušteni pozivi i neotvoreni SMS-ovi prikažu brojćano na ikonama, što na ikonama za pozive i SMS-ove ( GO Contact,Textra ) se ne dešava .Telefon je LeTv 1s , e sada me zanima da li uopće androd podržava tu funkciju ili je do aplikacija ( ako je do apk,da li netko zna koje onda apk podržavaju tu funkciju ) , u suštini da li se to može aktivirati i ako može kako
Ja imam 1s i bez ikakve intervencije od početka imam te "badge notificationse". Ne znam u čemu je problem. Imam najnoviji stabilan stock ROM na njemu. Možda ih jednostavno treba enableati negdje u postavkama?
A možda može i ako koristi obje SIM... Ovdje je prikazano za Meizu. Malo odljepljivanja, rašpanja i lijepljenja...
http://reameizu.com/dual-sim-and-tf-card/
Stari moj ovo još nisam vidio. Jel to stvarno radi tak?
Predobra ideja
Koji web shop bi bio najbolji za naručiti mob? Da su pouzdani, kolko tolko brzi i da dolazi iz EU skladišta. Ima ih dosta pa mi se teško snać.
Stvarno? Govorimo o redmi note 3? Ako je onda super!!
Stvarno? Govorimo o redmi note 3? Ako je onda super!!
Ne redmi note 3 vec redmi 3. Redmi 3 ima hybrid slot, a kod note 3 su oba sim slotovi.