"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.515
|
čitano: 7.005.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
18 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...

Sačekajte malo prvo komentare za Redmi 3. Neki ga još ni ne prodaju već je u presellu

Ima mudrosti u tome što kažeš. Mada deluje vrlo dobro, osim fotografija koje pravi - link. Nije mi jasna ona fotografija sa kombinacijom SIM i SD kartice u istoj pregradi, znači li to da je moguće koristiti oba istovremeno?! Deluje sumnjivo, 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 6:58 (Ivan(4)).
14 godina
Pregrada prihvaća,2 sima ili 1sim i 1 micro sd.Tj.ako koristiš dvije sim kartice nemaš mogućnosti memorijskog proširenja.
Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Za fan-ove Elephona,osvanuo P 9000 na Chigonu

1 0 hvala 0
15 godina
Ag008 kaže...

Sačekajte malo prvo komentare za Redmi 3. Neki ga još ni ne prodaju već je u presellu

Top One ima na lageru od jučer, koliko vidim 

11 godina
Ima li itko ovdje iskustva sa Acer liquid e700?
Kakav je mob i sve to
Najviše mi treba radi mogućnosti stavljanja 3 kartice
Podnosi li baterija sve to i trajanje?

0 0 hvala 0
14 godina

Stiže i nasljednik Zopo Speed 7 uređaja....
....Prava poslastica na MWC 2016 sajmu Barceloni bit će kompanijin flagship, odnosno vrnunski smartfon koji ćete prepoznati pod nazivom Zopo Speed 8. Radit će na novom 10-jezgrenom MediaTekovom Helio X20 procesoru,Nfc,2K zaslon usb type C, imat će 4 GB RAM-a, kamere od 8 MP i 21 MP (Sony IMX230, LED bljeskalica, fazni PDAF auto fokus), bateriju od 3600 mAh, te ima čitač otiska prsta.

Marija,daj mi jednu pivu ubi me ova gravitacija
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 20:58 (ZdravkoZ).
Moj PC  
1 0 hvala 2
18 godina

Samo je li doista sve to potrebno na mobitelu...

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
18 godina
Po meni jest, samo nek idu dalje sa tehnologijom,nadam se samo da bude konkurentna cijena i kvaliteta izrade jer se nisu bas pokazali sa nekim starijim modelima.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
Ag008 kaže...

Samo je li doista sve to potrebno na mobitelu...

a boga mu je li potrebno, pa kad bi tako svi razmisljali onda bi i dalje imali mobitele na tipke i aute bez serva, normalno da je potrebno, nece valjda izbacivat novi model a da nije bolji i brzi od starog 

15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ja bi rade novi model sa istim komponentama ali drugacijeg izgleda nego isti mobitel 5 godina, samo malo poboljsana untrasnjost (srotsong i'm looking at you)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gledam na aliexpressu elephone p9000. Stvarno ne izgleda lose. Helio p10,4 GB RAM-a,cijena 269 dolara. E sad neznam ni sam.bojim se dat tolike novce za neki divljeg kineza. Od kineza sam samo imao xiaomi i meizu. Jel ima ko iskustva s elephone???

0 0 hvala 0
11 godina
Jel mi se isplati uzeti za 176 dolara meizu metal
Ima li netko mobitel kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
A isplati se. Jedino što nema hr jezik i lte ti možda neće raditi jer ima samo lte band b1 i b3
14 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Gledam na aliexpressu elephone p9000. Stvarno ne izgleda lose. Helio p10,4 GB RAM-a,cijena 269 dolara. E sad neznam ni sam.bojim se dat tolike novce za neki divljeg kineza. Od kineza sam samo imao xiaomi i meizu. Jel ima ko iskustva s elephone???

Imam ja P8 već skoro dvije godine. Ne znam što bih ti rekao. Hardwerski je sve pet, šljaka super i dan danas, ali je zaglavio na 4.4. Support za moj model je nula bodova. Rootao sam ga bez pol muke, stavio custom rom i to je sve. Offical rom je imao malo problema s ghost touchevima, ali to je custom rom riješio. Kažem što se tiče hardware nemam zamjerke, ali ako je suditi po ovom modelu nemoj očekivati updatove i support. No možda su se promijenili u te dvije godine pa poprate nove telefone.

11 godina
neaktivan
Ako ti ne smeta sto ti nece dolazit notifikacije na viber i whats up ako ne udjes u njih onda se isplati uzet metal,nema sta nisam pokusao pa ne radi

0 0 hvala 0
11 godina
Odakle si ga naručivao?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jesi ih zakljucal?
11 godina
neaktivan
Chigon alliexpress
14 godina
neaktivan
mightyboss kaže...
Ako ti ne smeta sto ti nece dolazit notifikacije na viber i whats up ako ne udjes u njih onda se isplati uzet metal,nema sta nisam pokusao pa ne radi

Ono koji BS... već se vodila ovo rasprava ovdje i nema je smisla ponavljati. Nemojte kupovati kineske mobitele ako niste spremni malo čačkati. Notifikacije na flyme dolaze bez pol muke kada sve lijepo središ.

11 godina
neaktivan
Najnoviji flyme

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Probao sam i sa ovim internacionalnim pa ne valja ni fejs ni vibet

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mightyboss kaže...
Probao sam i sa ovim internacionalnim pa ne valja ni fejs ni vibet

pročitaj si malo temu unazad nekih 10ak stranica max....

11 godina
neaktivan
Sve sam vidio,citam sve,probao sam sam,dao drugima,platio drugima al nez ucinka...

0 0 hvala 0
15 godina

Kakvu oznaku bi trebao imati brzi punjač?

0 0 hvala 0
18 godina
9v/2a bi trebao biti brzi punjac, pitanje je za koji mobitel ti treba, ovo je standard, makar opo ima svoj punjac. Imas od trosmarta za nekih 15$ na ebayu
18 godina

kakvih 9v? Isključivo 5V a voltaža do 2A (ionako većina vuće 0.5-1A). Ne možeš puniti brže mobitel od deklariranog. Spajanjem na veću voltažu svakako riskiraš oštećenje uređaja.

Mislim, spoji i na 230V pa da vidimo što će se dogoditi. 

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
18 godina
Standardni brzi punjac je oznake 9v/2a, imas npr samsungov 9v/1.67 max, a i imas posebne punjace za oppo mobitele koji su jaci jer imaju vise niti za punjenje baterije. Danasnji standard je 1-1.2 ampera. Sve ispod toga je zastarjelo. Isto tako mozes bez problema puniti mob koji ne podrzava brzo punjenje sa jacim punjacem, ali to ne znaci da ce se brze napuniti jer sklop u mobitelu odlucuje kojom maximalnom strujom ce puniti mob
18 godina
Standardni brzi punjac je oznake 9v/2a, imas npr samsungov 9v/1.67 max, a i imas posebne punjace za oppo mobitele koji su jaci jer imaju vise niti za punjenje baterije. Danasnji standard je 1-1.2 ampera. Sve ispod toga je zastarjelo. Isto tako mozes bez problema puniti mob koji ne podrzava brzo punjenje sa jacim punjacem, ali to ne znaci da ce se brze napuniti jer sklop u mobitelu odlucuje kojom maximalnom strujom ce puniti mob
16 godina

budzet mi je 1700 kn.. koji bi bio buy trenutno? Redmi Note 3 od 32gb i 3rama toliko dode, pa ako ima neka bolja ponuda?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja sam sa flyme 5.6 spustio na 5.1.2.0G i rade not iako na 5.5 i 5.6 tu i tamo nisu, nisam nista posebno prckao

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice