Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
kupio nedavno meizu note 2 i sve divno i krasno odlicne karakteristike mobitela i ona krece jedan mali problem koji se pretvorio u veliki.nisam dobivao notifikacije od vibera ili mejla jer kao da se jednostavno sam iskljuci iako je u postavkama sve ok i da bi dobio por na viber moras bas uci u njega provjeriti jel ima por.kasnije sam istarazio da je to cest problem neki su ga rijesili a nekima to rijesenje nije radilo kao meni i tako sam pokusavajuci svasta resetirao mob na tvornicke postavke i izgubio onaj google launcer i sad nemogu ni google play instalirati.neke aplikacije sam skinio sa njihovom app centra ali ove app da bi pokusao ponovo instalirati google play ne sljakaju. ..i tako bi sad najradje razbio mob kolko me nasekira.inace odlican ekran,brzina,kamera.
Da, nažalost čest problem. Ja sam uspio tako da sam uključio root. Kad napraviš flyme acc onda si samo otvoriš system privilegije. Instaliraš superusera, instlairaš busybox i instaliraš titanium backup i onda sam maknuo taj njihov security jer on je jednostavno sve gasio ma kako god ja tamo postavio. Nakon toga sve mi radi normalno. Radilo se o M2 mini, ali princip je vrlo vjerovatno isti.
kupio nedavno meizu note 2 i sve divno i krasno odlicne karakteristike mobitela i ona krece jedan mali problem koji se pretvorio u veliki.nisam dobivao notifikacije od vibera ili mejla jer kao da se jednostavno sam iskljuci iako je u postavkama sve ok i da bi dobio por na viber moras bas uci u njega provjeriti jel ima por.kasnije sam istarazio da je to cest problem neki su ga rijesili a nekima to rijesenje nije radilo kao meni i tako sam pokusavajuci svasta resetirao mob na tvornicke postavke i izgubio onaj google launcer i sad nemogu ni google play instalirati.neke aplikacije sam skinio sa njihovom app centra ali ove app da bi pokusao ponovo instalirati google play ne sljakaju. ..i tako bi sad najradje razbio mob kolko me nasekira.inace odlican ekran,brzina,kamera.
Da, nažalost čest problem. Ja sam uspio tako da sam uključio root. Kad napraviš flyme acc onda si samo otvoriš system privilegije. Instaliraš superusera, instlairaš busybox i instaliraš titanium backup i onda sam maknuo taj njihov security jer on je jednostavno sve gasio ma kako god ja tamo postavio. Nakon toga sve mi radi normalno. Radilo se o M2 mini, ali princip je vrlo vjerovatno isti.
U mene je M2 mini zato sam pitao da li je dao dopustenje u securityu jer je i meneu pocetku zezalo sa izbacivanjem notifikacija sa msg i vibera ali kasnije rijeseno pogotovo sa zadnjim ovim updateom :)
Trebam malo pomoć, dvoumim se između 2 mobitela: meizu m2 note i zopo speed 7, zoppo ima nešto brži procesor,gigu rama više ali i lošiju bateriju. Što je po vama bolje i imate li neku drugu preporuku a da se može kupiti u hrvatskoj na rate.
Na kraju sam ipak uzeo speed 7, kada sam došao tamo nije bilo speed 7 plusa a obični speed 7 je bio jeftniji 100 kn od meizu m2 notea. za sad sam jako zadovoljan mobitelom jedino mi se kamera ne čini baš vrhunska Antutu score mi je 38295 ako nekoga zanima
Mali update mobitel koji sam kupio je imao problema sa zvukom(kada se pusti pjesma random pauzira na pola sec) pa sam ga zamjenio. Zanimljivo je da je zapravo pokazao bolje rezultate u benchmarku(38874) ali sam instalirao alat screen resolution info da je rezolucija 1776*1080 a ne navedenih 1920*1080 pa me zanima jeli to normalno ili ne?
Mozda zbog on screen buttona?
Pitanje za one koji su dobivali posiljke DHL-om
Na stranici za praćenje pošiljke navodi se : "Predviđeno za dostavu kako je dogovoreno" , jel zna netko sta to tocno predstavlja jer unaprijed nije ništa dogovoreno i niti sam se ćuo s ikim iz dhl-a??
DHL uvijek (barem u ZGB) pošalje SMS s odabirom opcije kada i kako želiš dostavu pa ti u to vrijeme dostave (ili odeš sam po paket u Remetinec ako je to brže).
Samo da se pohvalim, danas sam sestrama naručio 2 komada Meizu M2 minija u trgovini Merimobiles. Uzeo EuroLine TaxFree shipping da bih izbjegao davanja na carini, ukupno 26 $ gore zbog toga, ali sam iskoristio 1000 bodova dobivenih zbog pretplate na newsletter i dobio 10$ popusta. Kad se trošak podijeli ispada 900 kn po mobitelu što mislim da je dobar deal. Na aliju sam našao povoljne glass screen protectore i tpu maskice tak da od početka budu zaštićeni. Merimobiles kaže da stižu za 10-15 dana, valjda će doći do polovice siječnja. Javim dojmove kad stignu.
Ima na ebayu jedan španjolski store (iphone nešto je ime...) s glass protectorima i TPU maskicama za Meizu, vrlo povoljne cijene, naručio par puta od tamo, staklo je dobre kvalitete i dođe za tjedan dana jer ide iz EU.
1. GizTop
2. HonorBuy
3. Xiaomiforsale
4. Ibuygo
5. Negdje dalje.
Oprostite ako sam vec naporan. Ali izbor shopova je velik, cijene su razliek od najvece do najmanje oko 300 kn.
A ako stvarni zbog usluge iki neceg vrijedi dati vise nikad nije bio problem.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Gledaj gdje ti je najjeftiniji.
Vracas uvijek u Kinu, tj nebitno je di saljes jer isto cekas na mob..
Najjeftiniji su piratski programi
Di bi ja to trebao naci? Moze mala pomoc? Imam flyme 5.0.1
Al i to sti kazete giztop kolko vidim je najjeftiniji, a ak se sta desi nije ni kina problen za slanje.
Samo da jos pitam, kad ga oni vracaju nazad u slucajo potrebe za popravkom ide istom procedurom kao i kad je kupovan?
I jos me besto zanima, moze li se njih zamolit da prije slanja, upale mob i istestiraju dali su svi senzori i sve ispravno?
Vidim da se na zadnjim stranicama najvise narucuje Meizu M2 Note i Xiaomi Redmi Note 3. Moj budzet je do 200 eura max. Ima u BiH nekoliko radnji koje daju garanciju 24 mjeseca na uredjaje, a moze i bez njihove garancije samim tim se dobije i popust na mobitel.
| 9 | Xiaomi Redmi Note 2 200 eura |
|---|---|
| 6 | Meizu M2 note 170 eura |
| 0 | Meizu M2 note I verzija 200 eu |
| 1 | UMI Hammer S 160 eura |
Al i to sti kazete giztop kolko vidim je najjeftiniji, a ak se sta desi nije ni kina problen za slanje.
Samo da jos pitam, kad ga oni vracaju nazad u slucajo potrebe za popravkom ide istom procedurom kao i kad je kupovan?
I jos me besto zanima, moze li se njih zamolit da prije slanja, upale mob i istestiraju dali su svi senzori i sve ispravno?
Ja sam na Giztopu narucil RN3 i rekel sam im da testiraju i rekel je support da testiraju svaki, e sad kak to testiranje izgleda, dal samo upale i isprobaju tac ili nekj vise,neznam. Budem videl kad dojde
nisam nikada kupovao "kineske" mobitele pa me zanima lg g2 polovni ili moze neka preporuka kineza do 1000 kn
Al me zanima jedno od vas koji imate neki crni xiaomi, dali je to bijana plastika ili je te boje kao i bijela?
nisam nikada kupovao "kineske" mobitele pa me zanima lg g2 polovni ili moze neka preporuka kineza do 1000 kn
S time ako prvi puta kupuješ, moraš znati da ako je iz Kine, tada plaćaš i pdv kada dođe u hrvatsku.
No neke trgovine imaju EU skladišta (brže i bez pdv-a), pa i od tamo možeš naručiti, tipa ovo
http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Smartphones-c-Uk-1567.html
Vidim da se na zadnjim stranicama najvise narucuje Meizu M2 Note i Xiaomi Redmi Note 3. Moj budzet je do 200 eura max. Ima u BiH nekoliko radnji koje daju garanciju 24 mjeseca na uredjaje, a moze i bez njihove garancije samim tim se dobije i popust na mobitel.
samo sto u nas oderu ko malog zeca ti mobi shopovi a za garanciju i oni salju za kinu tako da ne znam sta bi ti reko
samo sto u nas oderu ko malog zeca ti mobi shopovi a za garanciju i oni salju za kinu tako da ne znam sta bi ti reko
Bgm pise da je njihova garancija, dobijes i fiskalni i ostalu papirologiju, ako neces to onda kao spuste cijenu. Do sad sto sam nasao najjeftiniji je 150$ + 80 KM dadzbina izadje na kraju oko 350 KM, ako mi on spusti tu negdje pribliznu cijenu onda cu uzeti od njega da ne bih cekao bezveze mjesec dana. Redmi note 3 izadje oko 400 iz kine da cekam. Ima li neko kakvih kupona za bilo koji sajt ?
S time ako prvi puta kupuješ, moraš znati da ako je iz Kine, tada plaćaš i pdv kada dođe u hrvatsku.
No neke trgovine imaju EU skladišta (brže i bez pdv-a), pa i od tamo možeš naručiti, tipa ovo
http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-Smartphones-c-Uk-1567.html
sry nisam skuzio da si stavio link,znaci bolje da si uzem kineza nego lg g2?
do 1000 kn ne mozes naci nista bolje od g2. Uzmi g2
Otidem na google store i pise provjerite vezu i pokusajte ponovo a imam interneta...imam flyme 5.1.1.1A
Otidem na google store i pise provjerite vezu i pokusajte ponovo a imam interneta...imam flyme 5.1.1.1A
sve drugo hvata internet ???? mislim web preglednici, aplikacije za vijesti itd ???
Ako drugdje radi a u google store ne radi, onda izbriši google play u postavkama i instaliraj drugi tj imas za skinuti apk na internetu. Imao sam ja sličan problem i pomoglo mi je, Ako to ne pomogne onda nema drugoga nego napravi Hardreset
sve drugo hvata internet ???? mislim web preglednici, aplikacije za vijesti itd ???
Ako drugdje radi a u google store ne radi, onda izbriši google play u postavkama i instaliraj drugi tj imas za skinuti apk na internetu. Imao sam ja sličan problem i pomoglo mi je, Ako to ne pomogne onda nema drugoga nego napravi Hardreset
Nije pomoglo,jel hardresetom gubim sve slike,muziku? Jer ak da nebi to radio imam sve skinute apl sta mi trebaju manje vise
Pozdrav svima!
Zanima me ima li tko koji kupon za Giztop.
Po internetu ih viđam, ali ne radi nijedan.
Pozdrav svima!
Zanima me ima li tko koji kupon za Giztop.
Po internetu ih viđam, ali ne radi nijedan.
Kupona za giztop nema, kontaktirao sam ih i odgovorili su mi da trenutno niti jedan jedini kupon nisu nikad napravili i pustili sluzbeno u "promet" iz razloga sto su ionako najjeftiniji, besplatna postarina, i nema placanja PDV-a..
Mada sam vec pitao prije. Odkud je najbolje naruciti redmi note 2/3 sa europskog skladista? I da li ima nekoih ozibljnih problema sa redmi noteom 3?
Eventualno ćeš morati mijenjati rom na njemu, što moe biti problem ako nisi baš na "ti" sa svime ovim.
Eventualno ćeš morati mijenjati rom na njemu, što moe biti problem ako nisi baš na "ti" sa svime ovim.
Nisam bas ..u pm pa jel mogu nekak drugacije to rijesit npr da skinem apk s googla ako ce mi koja trebat?
Nisam bas ..u pm pa jel mogu nekak drugacije to rijesit npr da skinem apk s googla ako ce mi koja trebat?
ne panicari, to ako uopce i budes morao raditi nije tesko, imas brdo tutorijala, imas cak i na youtubu, samo pratis upute i rijeseno u 2 minute
Poštovani članovi foruma pošto mi je mobitel stariji,prošlo mu je vrijeme .Trebao bih vaš cijenjeni savjet,za neki solidan kinez best bay imam par modela koji su mi zanimljivi,Umi Rome,Okitel 4000 4g.Nemam novaca za g4,s6,z,5 novi sam član foruma.Koliko sam skužio dali se ti aparati mogu naručiti u EU i kako izbjeći pdv,carinu isl.Molim vas pomozite savjetima i prijedlozima.Napišite ime neke provjerene stranice u EU jer Kina mi se čini prekomplicirano.I dali ima ikakve garancije..