Ma preko njuskala nista, osim ako je preuzimanje licem u lice a ne postom a posto ne zivim u nekom velikom gradu (slaba ponuda ovdje), samo trgovina dolazi u obzir (europska, jer neda mi se cekati dugo a i zbog pdv-a. znam da ga coolicool vraca ali mi se neda natezati s tim). Mislim da sam za taj s3 Jiayu puno puta vidio da cim su dobili ljudi mob, odmah im se zgrebao. Ne puno, ali se vidi ogrebotina (iako posvuda pise da ima gg3). Lenovo nisam nigdje nasao a da je iz Europe a mislim da je meizu malo vise iznad mog budzeta. Ako uspijem nekako nadodati tih 200kn, uzimam thl. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj dogovorit preuzimanje osobno, isplati se za lg g2. Ako ništa, gle bit ćeš zadovoljan sa tim thl-om, kolko ga vidim kod frenda - najzahtjevnije igrice rade besprjekorno, baterija do 2 dana heavy use-a. Kamera solidna, više manje ko kod ostalih u toj klasi. Pogledaj si gionee elife e7, možda ti se svidi, definitvno best buy za te novce :)
Vec sam prije citao i gledao dosta o tome gioniju, ali bilo je dosta losih stvari vezano uz njega iako su se problemi ispravili zadnjih mjesec dana, mozda malo vise. Ali ipak ova baterija od 5000mAh me privlaci sve vise iz dana u dan. :D Iako, sto god da odaberem, bit ce potpuno olaksanje i stostruko poboljsanje u odnosu na ovaj galaxy mini 2 koji sad imam. :D
A sto mislis jel se isplati dodati nekih 200kn za thl5000 sa comebuya?
Taj THl ne podržava 3g na 900 Mhz pa pazi ako ti je to bitno.
u 2 i pol godine sam potrosio ravno 30 kn za 300mb tako da to nije problem. i jos krecem na faks (ako prodem matematiku na maturi) u Varazdin ili Zagreb
O cemu pricas? Kako onda kolega svaki dan zove bez problema, surfa netom itd.. na bonbonu je i svaki mj. si uzme 2.5 gb... ? Objasni situaciju?
O cemu pricas? Kako onda kolega svaki dan zove bez problema, surfa netom itd.. na bonbonu je i svaki mj. si uzme 2.5 gb... ? Objasni situaciju?
Mogu ja probat objasnit :) vrlo vjerojatno ako zivi u vecem gradu onda pokriva 3g mreza na 2100 Mhz a ako ide malo na selo tamo je vec 900 Mhz mreza . Eto nadam se da sam uspio malo razjasnit :D
Imam Jiayu S3 iz ejiayu.it oko 2 mjeseca, nosim ga u džepu od hlaća bez ikakve zaštite i nema ni jedne ogrebotine. Istina da pazim da tu ne stavljam ključeve ili stniš. Ako patiš na neizgrebano staklo nabavi zaštitno staklo. Jeftino je i ne nagrđuje mob.
Ja npr. na svakom imam kožni flip cover tako da nemam straha od ikakvog oštećenja :)
http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html
Moj Neo 003 nema 3g na 900Mhz pa isto potrošim nešto manje od 3Gb ali zato čim odem van grada ili na posao nemam 3g pa muku mučim otvoriti neki tekst.
Ja ti kažem da sam vidio u živo da sve radi najnormalnije. A ako želiš stavit mob na 900 mhz evo - https://drive.google.com/file/d/0Bxt05cznYpukNzhrdHY0RUVPdXM/view?pli=1
Ja ti kažem da sam vidio u živo da sve radi najnormalnije. A ako želiš stavit mob na 900 mhz evo - https://drive.google.com/file/d/0Bxt05cznYpukNzhrdHY0RUVPdXM/view?pli=1
A što da radim sa ovim :)
Malo je još vremena ostalo, akcija je pri kraju, možda neko nešto i nađe za sebe.. Veliko sniženje na GearBestu možete pogledati na sljedećem LINKU..
@strucnjak - rootas mob i stavis si taj modem za 900mhz na tom THL 5000 :) tako da npr. to nije problem.
Ja cekam ecoo e04 i lenovo vibe x2 pa mogu napraviti kakvu recenziju kad dodu ako kolega ne stigne prije 
Vibe x2, odlican telefon na papiru, dizajn oerfektan, baterija koma.. Imam ga i govorim iz prve ruke..
hvala na upozorenju :)
Z serija vam je puno bolja od X ...
Navedi koliku bi max. cifru izdvojio za mobitel.
a ne bi nesto previse.. recimo 800 kn :D .., ne patim ja za time... dakle da nije los.. vidio sam za te pare vec i nekih octacore,, sto nije lose..
frend nedavno kupio neki lenovo 5.5 octa. 1 gb za 400 kn polovan, i svidja mi se...
btw kakvi su sad ovo novi dualci, Atom.. jesu jaci od quadova?
btw koji je ono mob , isto kinez ili tako nesto, sto ima onu bjesnu bateriju, a isto je oko 100 eura?
Zna li netko dali se može DOOGEE DG550 prepravit da 3G radi na 900 mhz. Kupio sam ga prije 4 mj. za 1400kn i tek sam nakon nekoliko dana shvatio zašti mi 3G radi samo u gradu . Znači radi na 850 i 2100. Rutao sam ga prvih dana i u MTK Engineering Mode-u je kvačica na 900 ali svejedno neradi. To mu je jedina mana jer sve ostalo je odlično za tu cijenu. Na internetu nisam uspio pronaći ništa za sada.
može preporuka mobitela do 145$, prioritet čim bolja kamera,
cubot x9 mi je zapeo za oko, ima tko kakvih iskustava? pozz
| 2 | Cubot x9 DA |
|---|---|
| 13 | Cubot x9 NE |
Imam ja,već dva mjeseca,pročitaj što sam pisao nedavno 
sad ti je i X10 u presaleu pa ako ti se ne žuri
Pozdrav kolege po kinezima. Imam situaciju. Frendu treba mob za suprugu. Ekran minimalno 5 incha, koristi ga za face, viber, klasične ženske aplikacije, sluša glazbu i opali koju fotku. Mob treba biti u njegovim rukama u utorak. Mora biti iz HR shopa jer bi ka uzeo na rate. Cijena do 2 soma kuna. Naravno da bi bilo dobro da je što manje od dva soma. Ja nisam u prilici sada čačkati po netu pa zato pitam Vas. Pa ako ima tko kakav dobar prijedlog. Hvala.
Čak i ne mora biti kinez.
Evo baš gledam Doogee Dager dg550. Mislim da je sasvim u redu. Koliko sam nabrzinu pogledao svi ga hvale.
ma ipak bi x9, treba mi čim prije mobitel, čitao sam al nema nikakvih opširnijih detalja, kakva je kamera, ima kakvih problema sa softwareom ili išta slično :)
@strucnjak - rootas mob i stavis si taj modem za 900mhz na tom THL 5000 :) tako da npr. to nije problem.
Ma ja imam Neo n003 kojem na kojem sam stavio dr modem i nešto je bolje ali jednostavno mobitel ne podržava 3g na 900 Mhz i nemam što kopati pa da dodatno uključim.
i dali ima koji bolji od x9 trenutno u tom cjenovnom rangu i da ima čim bolju kameru?...
i dali ima koji bolji od x9 trenutno u tom cjenovnom rangu i da ima čim bolju kameru?...
Ljudi molim vas, trebam pomoć. Fastcardtech prodaje Xiaomi MI4 za 270$ što mi je malo sumnjivo. Vidim da piše Manufacturer: Mike, kontaktirao sam ih i oni su rekli da je mobitel pravi Xiaomi i da je to ime Mike zbog ovog izmijenjenog poklopca na zadnjem dijelu. Evo sad baš gledam i vidim da nema onih MI srebrnih slova u gornjem lijevom kutu iznad ekrana. Sad sam skoro siguran da je klon ali eto da čujem i vaše mišljenje. Hvala
Dvoumim se između Lenovo S660 (cijena 300 KM) i Lenovo P780 (cijena 280 KM).
Molim za savjet
koja stranica sada nudi opciju povrata troskova carine?
mislis povrat troskova pdv-a? coolicool i pandawill ali prvo moras za nekih 7 eura pri kupnji osigurati taj paket