Oprosti kolega, ali vrijeđaš mi struku 
Mislim da trgovci više ne rade kalkulacije kao što je to nekada bilo (bar ne kod mene u firmi, te kod mojih kolega trgovaca)
Oprosti kolega, ali vrijeđaš mi struku 
Mislim da trgovci više ne rade kalkulacije kao što je to nekada bilo (bar ne kod mene u firmi, te kod mojih kolega trgovaca)
Hm
Mlais M52 Red Note
Coupon Code: GBM52
Coupon Price: $136.98 
Hm
Mlais M52 Red Note
Da li je Mlais pouzdan brand? Ima li neku "tradiciju" tamo u kini?
Hm
Mlais M52 Red Note
Da li je Mlais pouzdan brand? Ima li neku "tradiciju" tamo u kini?
Mislim da je friška firma. Na stranici imaju samo dva mobitela.
Tako da je Kupi i nadaj se najboljem 
Hvala na brzom odgovoru. Tako sam si i mislio da su "friški", no jako "primamljivo" izgleda za tu cijenu :)
Ja sam imao mx59 i M9. Meni su bili baš dobri. Negdje se u nekoj recenziji za M9 piše da je to poznata firma koja je malo spavala i sada lagano kreću opet zato nemaju puno modela trenutno. Ja bih ga uzeo ali imam već mob pa mi se neda mijenjati. A i tečaj nije zanemariv ;-(
Upravo kupio eachine m1 koji se spominjao u nekoliko desetaka stranica unatrag...uglavnom, octa core i (koliko čitam) odlična kamera za 75$, mislim da se ne može fulati s tim mobitelom za nezahtjevnog korisnika: http://www.banggood.com/Eachine-M1-9002100MHz-5-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-941869.html Javim dojmove kad dođe. :-)
Ja sam ga kupio prošlu subotu sa UK skladišta, u srijedu je bio kod mene. Koštao je 103 Eura.
Za sada prezadovoljan. Mobitel u rangu svih drugih istih karakteristika, a koji koštaju duplo više...
Sve radi ko sat, nigdje ništa ne škripi, izrada izvrsna. Android potpuno čisti, bez ikakvih gluposti. Samo Playstore. Nema čak ni Youtube, niti Google Maps... Niti jedna kineska aplikacija.
Rootao sam ga s najnoviji VRootom (iRoot), napravio backup s Mtk Droid Toolsima, te iz tog backupa napravio CWM Recovery. Onda instalirao prilagođen Mbr1 i 2 da bi proširio memoriju za aplikacije (sa tvorničkih 1 na 4 GB).
Kome treba dobar, ali stvarno dobar mob za malo novaca, ne treba oklijevati...
Da li netko ima informaciju gdje je najpovoljnija kupnja Meizu m1 sa EU shoppa
Jedino gdje sam ja uspio nač taj mobitel da šalju iz EU je sa ebay.es - 250€, što je opet dobrih 400-500 kuna jeftinije nego kod naših.
Evo našao sam ga ovdje za 230 eura http://www.geekvida.es/meizu-m1-note-64bit-octa-core-fdd-lte-55-gorilla-glass-fhd-2gb-16gb-3140mah-p98996.html
valjda je kupnja sa te stranice ok ,ako netko ima iskustva neka javi
Gle ako se plaća paypalom onda je sigurno, ako mob ne dođe u nekom dogovorenom roku, lupi claim na paypalu i dobit ćeš novce nazad :)
Pozz ljudi evo povremeno navratim na ovu temu na forumu jer sam ovdje dobio najivse informacija o svemu sto me zanimalo o bilo kojem mobu.
Kupio sam u 11. mjesecu MPIE MP 707 i nakon 5 mjeseci koristenja mogu reci da sam sasvim zadovoljan osim jedne malene mane koja i nesmeta puno u regularnom koristenju nego u igranju igrica, a to je sto ekran nekada bude neprecizan s obzirom da ima samo 2 MULTITOUCH, ali u koristenju za svakodnevne potrebe (zvanje, poruke, surfanje) je odlican mob za svoju cijenu (izaslo me 740 kn)
Isprva sam mislio da je to neki nepoznati brend,ali na kraju sam vidio da zapravo imaju vec oko 8 modela mobitela koji su vrlo jeftini!
Kako na raznim stranicama imaju razlicite informacije o hardwareu evo specifikacija koje dobivate kada narucite sa dx.com
Quad core 1,3 ghz Mt6582
1 GB ram
4 gb internal storage (i moze se ubaciti memorijska do 32 gb ja msm)
2,5 MP prednja
5MP zadnja
Dualsim GSM,WCDMA
frekvencije : GSM850/900/1800/1900
gps radi savrseno
full hd snimanje
2500mAh baterija (izdrzi mi cijeli dan uz povremeno igranje Clash of Clans :D)
5,0" ekran
Za jedno mjesec, mjesec i pol narucujem neki drugi mob cisto zbog toga jer su jeftini i jer kupujuci kineske mobove zeznemo samsung,apple i ostale (nekad i sebe :')
Hm
Nemojt padati na ovakve fore.
Mlais vs Xiaomi? glupost. Mogao je tu u drugi stupac staviti i i phone 5 pa bi mlais izgledao bolje..
Probao sam jako puno tih raznih "Novih" brendova i svi odreda su duplo manje kvalitetni od MEizu, xiaomi, Asus i sličnih pravih kineskih brendova.
Činjenica je da su jednostavno preskupi ako ih usporedimo sa nekim jeftinijim modelima renomiranijih proizvođača
3200 mah baterija.. kak da ne..
mbaksa,
Znam, čitao sam o tome još davno. On stavi neke dvije svoje kineske aplikacije na mob, koje ja nakon što instaliram Supersu izbrišem. Ne vidim kako bi Vroot mogao dalje nešto štetiti. Prije jedno 10-ak mjeseci sam jedan svoj mob koji sam rootao s njime i poslije maknuo sve aplikacije koje je instalirao, pregledao sa svim mogućim Android antivirusima i antimalwerima i niti jedan nije pokazao ništa...
A na kompu ga instaliram neposredno prije, deinstaliram odmah nakon rootanja, te komp vratim na točku prije instaliranja Vroot-a.
Kad nema drugog poznatog načina za rootanje moba i ovako je dobro...
Razmišljam uzeti Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 6-inch 4G LTE Octa-core Smartphone, ima li ga netko? Mišljenja?
Razmišljam uzeti Lenovo Golden Warrior Note 8 A936 6-inch 4G LTE Octa-core Smartphone, ima li ga netko? Mišljenja?
Izgleda da nitko nema iskustva s njim. Po specifikacijama izgleda odlicno, ali siguran sam da nemozes pogrijesiti u odabiru ovog telefona ako ja nisam promasio sa nekim no brand mobom 
Jedan on najprodavanijih Lenovo modela, ako su se toliki ljudi odlucili za njega pa ne vjerujem ni da ces se ti zeznuti!
naravno, bez garancije (čitaj neisplativo vraćanje u Kinu)...
Može li mi netko objasniti zašto se već uobičajeno definira da je neisplativo vraćati pod garancijom neispravan mob u Kinu? Mislim, ja sam dva puta vraćao pod garancijom uređaje (jedan vrijednosti 600 kn, drugi 1000 kn) i budući da me osim 63 kn poštarine do Kine ništa drugo nije koštalo (a dobio sam u oba slučaja novi uređaj natrag), kako se to vodi kao "neisplativo"? Naravno, cijeli proces obično traje 2+ mjeseca, ali neispravan mobitel koji stoji u ladici mi je isto vrlo "neisplativ"...
Može li mi netko objasniti zašto se već uobičajeno definira da je neisplativo vraćati pod garancijom neispravan mob u Kinu? Mislim, ja sam dva puta vraćao pod garancijom uređaje (jedan vrijednosti 600 kn, drugi 1000 kn) i budući da me osim 63 kn poštarine do Kine ništa drugo nije koštalo (a dobio sam u oba slučaja novi uređaj natrag), kako se to vodi kao "neisplativo"? Naravno, cijeli proces obično traje 2+ mjeseca, ali neispravan mobitel koji stoji u ladici mi je isto vrlo "neisplativ"...
E super, baš me zanimala ta informacija. Hvala!
naravno, bez garancije (čitaj neisplativo vraćanje u Kinu)...
Nije toliko ne isplativo koliko zna bit problema sa trgovinom od koje si kupio navedene mobitele,. Mnoge online trgovine jednostavno rade sve kako bi odbili mogucnost da ti reklamiraju uređaj. Pa ako je moguće da navedes trgovinu s kojom si vec 2 puta imao pozitivna iskustva..?
mnogima od nas 2 mjeseca bez mobitela je "malo" predugo...
mnogima od nas 2 mjeseca bez mobitela je "malo" predugo...
Hoćeš reći da su servisi u na brži? E pa ja nemam takva iskustva...dapače trajalo je i duže...recimo, laptop je bio na servisu oko 40 radnih dana, mobitel oko 30 radnih dana, po meni naši su veća gamad nego Kinezi.
Nedavno sam naručio Lenovo A820 s ebay-a, sa poštarinom sam platio 560kn.
U roku 10 min sam ga rootao, stavio TWRP 2.8.4.0 i sada flasham custom romove :)
Uređaj lijepo stoji u ruci, sve radi fluidno i za sada nemam nikakve primjedbe.
Pozdrav, nakon nekog vremena i ja sam odlučil kupiti nekog kineza, pa me zanima iskustva korištenja: doogee turbo 2, geonee elife e7, asus zenfon 5..
ako nebi kineza onda razmišljam o LG G2, LG nexus 4, Sony Xperia Z1, Huawei P7..
| 0 | Doogee Turbo 2 |
|---|---|
| 2 | Geonee Elife E7 |
| 8 | Asus Zenfone 5 |
| 20 | LG G2 |
| 0 | LG Nexus4 |
| 1 | Sony Xperia Z1 |
| 0 | Huawei P7 |
Trebam svojim ukućanima kupiti jedan mobitel. Zanima me što preporučate, odabrao sam nešto?! Cjenovno su tu negdje i svaki ima neku prednost tako da nisam siguran što uzeti.
| 0 | Elephone P3000S 3GB |
|---|---|
| 0 | Elephone P3000S 2GB |
| 3 | Lenovo VIBE X2 |
| 1 | KINGZONE Z1 |
| 22 | Meizu M1 Note |
Trebam svojim ukućanima kupiti jedan mobitel. Zanima me što preporučate, odabrao sam nešto?! Cjenovno su tu negdje i svaki ima neku prednost tako da nisam siguran što uzeti.
Danas sam saznao ovo, ak te zanima:
Elephone P3000S 3GB: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_165478.html
Coupon code: EP3GB
$180.98
Bene docet, qui bene distinguit.
P70 jos i nekako, P90 zaboravi to je usluga Intelu vezano za Atom da ga ipak negdje uguraju a koji satire bateriju, Vibe X2 je super zamisljen i dizajniran, dobar hardver ali ima ooooozbiljne probleme sa kamerom.
pogledaj testove pa zakljuci sam:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4633/Lenovo/P90
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/4705/Lenovo/P70
za te novce imas dosta bolje izbore u Meizu, Xiaomi ili Huawei jatu!
Ako mozes Vibe Z2 to je vec drugi padez...
Ne znam zašto ste toliko zapeli za taj Meizu M1 Note, uspoređujem ga sa Kingzone Z1 i sa Jiayu s3 i po meni nema nikakve prednosti, dapače, nezamjenjiva baterija i nema SD slot, po meni su veliki nedostaci tog mobitela, a još je i najskuplji.
Ja se mislim između Kingzone Z1 i Jiayu s3 verzija sa 3 Gb. Ima li puno razlike između mobitela sa 2 i 3 Gb rama.