Ima netko iskustva iz prve ruke s Noa H43 mobitelom ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupio sam dakele small cola. Imam par zamierki. Baterija traje 24 sata sto je jako malo za normalno koristen mob.
Takoder zvucnik mu krci kad razgovaram. Nema hrvatski instaliran, pa bi stavio neki drugi rom da vidim da li ce navedeni problemi nestati. Gdje da skinem rom i kako se stavlja na mob?
Ima netko iskustva iz prve ruke s Noa H43 mobitelom ?
Imao sam se prilike malo poigrati se s frendovim H42 (mislim da je razlika jedino u veličini ekrana 5"->4.5"), dojmovi su OK, solidna izrada, Kitkat fluidno radi, kamera prosjek, kako sam valjda već naviknut na svoj FHD ekran, odmah sam uočio lošiju rezoluciju (pogotovo na 5"), ali sve u svemu, čini se OK za te pare (800-1000 kn), jedino ne znam kako baterija drži, ne čini se baš nešto kapacitet...
Je li netko kupovao što sa efox-a? (http://www.efox-shop.com/)
Zanima me naplaćuju li što dodatno na slanje u Hr? Iskustva?
Ja sam kupio mob sa njemačkog skladišta. Nisu mi ništa dodatno naplatili dostavu, a stiglo je u roku 2-3 dana.
Kada sam reklamirao oštećenje na mobitelu (pokvaren loudspeaker vjerojatno uzrokovano padom), poslali su mi zamjenske dijelove bez puno pitanja.
Toplo preporučam.
Ja sam naručio smartphone i na moje pitanje su mi odgovorili, da je dostava za Hrvatsku 25€, ali su mi napomenuli, da mogu poslati sa skladišta iz Kine bez troškova dostave, rok je 7 do 10 dana
DeniZG, Ivo454 >> tko je sad u pravu? :)
Roba sa efoxa se šalje sa Njemačkog skladiššta
i poštarina je besplatna dostava 7-20 radnih dana
postoje komenatri za svaki kupljeni proizvod od kupaca
malo čitajte a ne samo napamet pričat
ovo je valjda stoti put da se pišu neistine o toj stranici. NIJE sva roba s njemačkog skladišta!!!Samo određeni primjerci su s njemačkog skladišta. Inače stranice od nedavno ima i englesku verziju pa se još lakše snaći na njoj.
Ali poštarine nema i roba dođe u roku nekih 5dana ako je naručena s njemačkog skladišta
ovo je valjda stoti put da se pišu neistine o toj stranici. NIJE sva roba s njemačkog skladišta!!!Samo određeni primjerci su s njemačkog skladišta. Inače stranice od nedavno ima i englesku verziju pa se još lakše snaći na njoj.
Ali poštarine nema i roba dođe u roku nekih 5dana ako je naručena s njemačkog skladišta
Za hrvatsku je pisalo dodatnih 25e. Kad kliknete na eu warehouse piše vam za koje je zemlje besplatna dostava.
Za hrvatsku je pisalo dodatnih 25e. Kad kliknete na eu warehouse piše vam za koje je zemlje besplatna dostava.
Da. Evo baš gledam ovdje i piše da se za robu sa europskog skladišta dostava u HR naplaćuje dodatnih 25€.
Moguće je da je stvar u hrvatskom DHL-u i da nemaju ugovore o suradnji.
Probaj dogovoriti s njima isporuku normalnom poštom. Trebalo bi stići malo sporije, ali i znatno jeftinije.
Znate li za mobitel Santin S650? Naletio na njega na Aliexpressu - povoljno za ono što nude, ali nisam nikad čuo za njih.

Kliknuo na link i evo:
Je li iko kupovao ovo čudo:
DOOGEE TITANS2 DG700 Smartphone Android 4.4 MTK6582 4000mAh Battery 4.5 Inch IP67Definitivno zanimljiv uređaj, a svakako mi treba mobitel koji ću moći oprati poslije posla
Nadam se da je baterija bar približno kapacitetu 4000 mAh.
Kupio sam danas Zopo ZP999, nadam se da će biti ok telefon.
Help
Vrijedi li dati za ovaj mob 500 kn,u odlicnom stanju je mob
Jiayu G3
Lenovo S650 na minideal.net za $99,99 (40 kom).
Ovako da ne otvaram novu temu, 20.11.2014 sam naručuo Leagoo Lead 4 sa DealExtreme-a i sad me zanima kak će ići sa carinom? Naručivao sam prije stvari sa DX-a, ali to su bile sitnice od 2-5$, ovo je već više koštalo i kada odem na swisspost i ubacim tracking number, ove stvari mi pišu:
Sat 29.11.2014 11:41 Mailed Asendia Asia
Sat 29.11.2014 11:41 Arrival at border point of origin country Asendia Asia
Sat 29.11.2014 11:41 Departure from border point of origin country Asendia Asia
Fri 12.12.2014 15:11 Arrival at border point of destination country HRZAGB
Fri 12.12.2014 17:51 Handed to customs HRZAGB
Tue 16.12.2014 09:55 Handed to customs 10805
Mi može netko pojasnit što ovo zadnje znači?
Zavrsio ti je mobitel na carini..
To sam i sam skužio, ali me zanimaju konkretno ovi brojevi u zadnjem (10805) i značenje toga. Btw. zna netko koliko bi mogla carina izać? (Mob je koštao 55$)

Postovanje svima i veliki pozdrav :) za prvi post :D
pa po redu da krenemo :)
Ovako sto sam vise cito vise me je zbunilo tako da ni sam ne znam odakle da krenem :D
Stvar je da bih zelio narucit nekog kineza cijena nekih cirka 150 € :) pozeljnije manje hahaha :)
E sad listajuci 200 strana izgubio sam se negdje oko singapura :D
Znaci koja preporuka bi bila od poznavatelja kineza , koji izabrati ( posto sam ono pravo noob sto se tice sad svega al nadam se polako da cu nadoci uz malu pomoc :) )
Ono prvenstveno je tu surfanje, kamera i da ne stopa puno dok otvara :) i da podrzava ove nase 3g mreze ( koliko sam skonto ovih par nabrojanih i podrzavaju 900/2100 )
Upalo mi je u oko par telefona ( samo sec da ih istresem ) :)
Nebitan redosljed :)
1:Huawei U9508 Honor 2 112€
2:Coolpad F1 8297W 133€
3:ThL 4400 134€
4:Lenovo A806
5:Xiaomi Hongmi (red rice )
ako ima ko jos neko misljenje nek se ne stidi slobodno nek se izjasni :)
ili ako ima neki prijedlog isto :D
Unaprijed hvala na odgovorima :D
1 | Huawei U9508 Honor 2 |
---|---|
5 | Coolpad F1 8297W |
0 | ThL 4400 |
7 | Lenovo A806 |
15 | Xiaomi Hongmi (red rice ) |
To sam i sam skužio, ali me zanimaju konkretno ovi brojevi u zadnjem (10805) i značenje toga. Btw. zna netko koliko bi mogla carina izać? (Mob je koštao 55$)
mislim da je to šifra carinske ispostave
Postovanje svima i veliki pozdrav :) za prvi post :D
pa po redu da krenemo :)
Ovako sto sam vise cito vise me je zbunilo tako da ni sam ne znam odakle da krenem :D
Stvar je da bih zelio narucit nekog kineza cijena nekih cirka 150 € :) pozeljnije manje hahaha :)
E sad listajuci 200 strana izgubio sam se negdje oko singapura :D
Znaci koja preporuka bi bila od poznavatelja kineza , koji izabrati ( posto sam ono pravo noob sto se tice sad svega al nadam se polako da cu nadoci uz malu pomoc :) )
Ono prvenstveno je tu surfanje, kamera i da ne stopa puno dok otvara :) i da podrzava ove nase 3g mreze ( koliko sam skonto ovih par nabrojanih i podrzavaju 900/2100 )
Upalo mi je u oko par telefona ( samo sec da ih istresem ) :)
Nebitan redosljed :)
1:Huawei U9508 Honor 2 112€
2:Coolpad F1 8297W 133€
3:ThL 4400 134€
4:Lenovo A806
5:Xiaomi Hongmi (red rice )
ako ima ko jos neko misljenje nek se ne stidi slobodno nek se izjasni :)
ili ako ima neki prijedlog isto :D
Unaprijed hvala na odgovorima :D
Uzmi hongmi-a tj xiaomi redmi 1s. uzmes ga sa mobicity-a , iz europe je, cijena oko 1000kn , neplacas carinu i et rijesio si se svega :)
Bok ekipa! :)
Nije me bilo neko vrijeme pa da pitam za prijatelja...
Uglavnom ja sam mu preporučio da uzme Xiaomi Hongmi Note(2gb) ili Motorola Moto G(2014.) s mobicity-a.
On bi Xiaomi zbog veličine al koliko je on u biti dobar "out of the box" i jel glatko tece OTA update posto covjek nema komp?
Znam da je Motorola sigurna sto se tice podrske i "out of the box" rada al velicina mu znaci posto bi presao s Galaxy Note-a pa zato pitam...
Btw. Ako vi imate neki bolji prijedlog, vicite, samo da je cijena blizu rabljenog Note-a kako bi s prodajom istog mogao naruciti novog(cijene su im na njusci 1200-1500kn).
Hvala!
Pozz,zanima me da li se plaća dostava za ovaj mobitel ili neka druga naknada.
Molim vas za pomoć oko odabira mobitela. Dakle odlučila sam kupiti neki kineski mobitel do 900kn. Nisam zahtjevna, dakle ne igram igrice niti radim nešto specijalno na njemu, mob mi služi isključivo za surfanje netom, komunikaciju i slikanje tako da bi zapravo htjela da ima neku solidnu kameru ( ne očekujem ništa spektakularno za tu cijenu), da mi neće stvarati problem sa memorijom (trenutni mob svaki dan javlja da je memorija puna, i unatoč stalnom čišćenju uvijek se isto ponavlja), da ima dobro povezivanje na WiFi ,dobru rezoluciju i da nije prevelik jer imam malu šaku pa bi se sa velikima samo dobro namučila :D Još samo da napomenem da bi mobitel naručila ili iz EU ili kupila kod nas ako uspijem naći, iz Kine ne mogu čekati toliko.
Oni koji su se meni svidjeli su Doogee DG800 http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-4-inch-phones-om44561.html i Cubot GT99 http://en.comebuy.com/cell-phones-android-phones-4-inch-phones-om31930.html.
Puno sam čitala o ta dva tipa mobitela i za oba sam našla puno loših komentara, od stalnog problema sa memorijom do vrlo loše povezivosti sa WiFi što se tiče Dogee modela i na kraju ostala samo zbunjena. Dali su stvarno tako problematični ti modeli?
Ako imate neki bolji prijedlog bila bi vam zahvalna