jel tko kupio onaj doogee dg310 , vidio sam ga u intersparu 700 kn , cini se ok je l ima tko iskustva s njim , kak drzi baterija i to ???? hitno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas temu sa skoro 900 poruka i 73000 citanja gdje mozes naci sve do jedne informacije kako za obican Hongmi tako za 1S, i plus sve spomenuto u ovoj temi, i stvarno mi je nevjerojatno kad netko ovako pita nakon svega da li podrzava 900 mHz..

ima li tko iskustva s doogee dg310*???
Ja sam citala iskustva na njemackim forumima i ljudi su bili zadovoljnji s njim, pitala frenda jel ga reklamiraju i vracaju u chipoteke sto nazad posto tamo radi, kaze da su dosad 2 zaprimili ali vlasnici su bili krivi (jednom pao na pod a drugi razvalia utor za punjenje jer je silio) neznam sto da ti kazem i ja cekam da netko svoja iskustva napise jer bi ga i ja kupila a i as pravo do 14dana povrat novca pa..
Evo ga banggood stavio na svoj EU warehouse. Besplatna dostava u HR, još si nabavi ovdje na forumu popust od 10 dolara i proći ćeš jeftinije. ;)
Imas temu sa skoro 900 poruka i 73000 citanja gdje mozes naci sve do jedne informacije kako za obican Hongmi tako za 1S, i plus sve spomenuto u ovoj temi, i stvarno mi je nevjerojatno kad netko ovako pita nakon svega da li podrzava 900 mHz..
Ako ne mislis pomoci, nemoj nista ni pisati. Nisi puno pomogao.
Ma nemoj?! pazi ti ovo. takvih ko ti na ovoj temi je hrpa. i uopće se ne može više ništa korisno pročitati jer samo spamate gluposti. koristi search opciju foruma pa se snađi druže.
Ma nemoj?! pazi ti ovo. takvih ko ti na ovoj temi je hrpa. i uopće se ne može više ništa korisno pročitati jer samo spamate gluposti. koristi search opciju foruma pa se snađi druže.
Kojih vi ljudi imate problema. Ako ne mislite pomoci nemojte nista pisati.
Evo jedna recenzija, mozda pomogne malo - Racunalo.com
Evo ga banggood stavio na svoj EU warehouse. Besplatna dostava u HR, još si nabavi ovdje na forumu popust od 10 dolara i proći ćeš jeftinije. ;)
b185f7
probaj kupon na banggod-u danas mi doso
please use at checkout tako mi pisalo pa sad ako ti moze pomoci izvoli :D
Usput rečeno, Chipoteka ima taj mobitel na akciji za 700 kn.
200 m od moje kuce trgovina 700 kn osta , nvrj da bi narucivo jbs 50 kn gore dole sm dal valja doogee dg310
ima li itko iskustva sa zopom .... pricaju da je dobar mobitel
Ja sam prije par dana kupio ovo:
Specifikacije napisane u linku nisu najtočnije, jer ekran je IPS, a ne TFT i još neke sitnice.
Za sada mogu reći da je mob zvjer i nemam nikakve prigovore. Naravno još je nov, ali budem pisao ako bude kakvih problema. Super je što sam dobio 2 godine garancije. Za ostale modele ne znam kakvi su.
Usput rečeno, Chipoteka ima taj mobitel na akciji za 700 kn.
Bilo ga je u WOWshop-u za 650kn
hvala al opet cini se on ok al jel ima tko bas iskustva s njim da ga koristi??? dal se ruse aplikacije , kolko drzi baterija i to ...??
dali ga kupiti relativno je jeftin :
3 | da |
---|---|
6 | ne |
Danas Redmi Note će doći :)
etotalk ima na akciji mi3 za 240$, možda još negdje sad za blagdane bude pala cijena
hvala al opet cini se on ok al jel ima tko bas iskustva s njim da ga koristi??? dal se ruse aplikacije , kolko drzi baterija i to ...??
hitno da ne aj pisite nezz dal da ga uzmem idem za jedo sat uzet neki al nezz dal da taj..???
hitno da ne aj pisite nezz dal da ga uzmem idem za jedo sat uzet neki al nezz dal da taj..???
https://anton008.com/doogee-dg310-recenzija/ ovdje imas o njemu i komentare, moj ti je savjet kupi ga u chipoteke, jer sa sam ga jutros tamo kupila za 625kn, pitala jel može išta jeftinije, rekli su da može ali da moraju voditelja pitat i spustili mi cijenu po neznam koji put :D
https://anton008.com/doogee-dg310-recenzija/ ovdje imas o njemu i komentare, moj ti je savjet kupi ga u chipoteke, jer sa sam ga jutros tamo kupila za 625kn, pitala jel može išta jeftinije, rekli su da može ali da moraju voditelja pitat i spustili mi cijenu po neznam koji put :D
ok ma gledo sam to jedni kazu jedni drugi druga nezz sta napravit ...
a čujes to ti je kao kod svih mobitela, nekima radu nekima ne, nekima steka, nekima ne, stvarno ovisi od korisnika do korisnika i od mobitela do mobitela...ja imam xperiu M2 i steka mi nenormalno, stalno se zamrzne tako da ti ni marka nije garancija, znam da se Doogee voyager2 DG310 prodaje u Interspara, Tisku, MakroMikro i Chipoteke, svi daju 1god. garanciju nazovi svakog od njih i vidi do kada imas pravo na povrat novca ako nisi zadovoljan, znam da je 14dana a negdje 30dana mada čak u Interspara sam znala vratiti kad je prošlo i 6mj i dobit povrat novca, dok naprimjer u Chipoteke sam ga dobila jeftinije jer sam pitala bila za popust :D Uglavnom morat ces sam odluciti...
a čujes to ti je kao kod svih mobitela, nekima radu nekima ne, nekima steka, nekima ne, stvarno ovisi od korisnika do korisnika i od mobitela do mobitela...ja imam xperiu M2 i steka mi nenormalno, stalno se zamrzne tako da ti ni marka nije garancija, znam da se Doogee voyager2 DG310 prodaje u Interspara, Tisku, MakroMikro i Chipoteke, svi daju 1god. garanciju nazovi svakog od njih i vidi do kada imas pravo na povrat novca ako nisi zadovoljan, znam da je 14dana a negdje 30dana mada čak u Interspara sam znala vratiti kad je prošlo i 6mj i dobit povrat novca, dok naprimjer u Chipoteke sam ga dobila jeftinije jer sam pitala bila za popust :D Uglavnom morat ces sam odluciti...
iznudio sam popust 50 kn hahah najvjerovatnije cu ga uzet pa cemo vidit 3 -4 dana ak pase moze ak ne vratim ga ugl hvala puno
Ukoliko nekoga zanima Cubot S168, kolega sudy_freak je napravio review, i za isti ima i kupon uz koji mobitel kosta 80$
Ima li tko kupon za efox-shop?
Ima li tko kupon za efox-shop?
zavisi koliko ti kosta narudzba, imas razlicitih kupona
Upravo sam naručio ovaj telefon. Trebao bi biti dostavljen u Njemačkoj u utorak ili srijedu, meni stiže iza Nove godine.
[EDIT] Ispravljen link.
Krivo si linkao, ispravi link da vidimo koji mob
Edit: Ok mob makar nema gorilla glass, ali gps mu malo u banani, neznam jel su to rijesili zakrpom, treba mu jako dugo da locira i onda ga opet izgubi.
Može pomoć?
Lenovo A806 sve super radi osim ovog malog problema. Touch mi se zblesavi.
Recimo kad se treba nešto držati stisnuto i povlačiti. Evo sad kod pisanja slova "ž", uspijem ga napisat iz 3. puta. Jednostavno se zatvori onaj mali prozorčić iznad tipke.
Ovo se najviše primjeti u igrama. Jednostavno se nekad zblesavi, a i kod dual touch situacija. Ne kažem da je stalno tako.
Do jučer je sve normalno radilo. Što napraviti? Softverske prirode ili?
EDIT: Nevermind, izgleda da sam riješio problem..

šta se sad na mobicitiju računa porez?