"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.528.164
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
TomekK kaže...

gledam upravo na mobicity xiaomi 1s i cijena je 99.99€,kad stavim u košaricu i hoću platiti paypalom cijena se promijeni u 99.99 gbp ? u čemu je kvaka? baš i nije isto 100 funti i 100 eura

ako je mobicity uk onda je cijena uvijek u funtama

17 godina
Hongmi note obicni zbog dualsima, 4g je samo single sim
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
batizg kaže...
TomekK kaže...

gledam upravo na mobicity xiaomi 1s i cijena je 99.99€,kad stavim u košaricu i hoću platiti paypalom cijena se promijeni u 99.99 gbp ? u čemu je kvaka? baš i nije isto 100 funti i 100 eura

ako je mobicity uk onda je cijena uvijek u funtama

u krivu si,gore pri vrhu ekrana imaš za odabrati još par zastava među kojima je i eu i onda su cijene u €,a zašto kad idem na plaćanje americanom prikaže cijenu u €

14 godina
Patrick_cro kaže...
Hongmi note obicni zbog dualsima, 4g je samo single sim

:)) Nisam imao pojma, cijelo vrijeme mislim da je i moj 4g dual sim lol.. tnx.

13 godina
TomekK kaže...

u krivu si,gore pri vrhu ekrana imaš za odabrati još par zastava među kojima je i eu i onda su cijene u €,a zašto kad idem na plaćanje americanom prikaže cijenu u €

prije samog checkouta stavi na Croatia da ti odbije VAT i stavi shipment i onda na checkout cijena je ukupno 105,82 eura a sad nisam išao dalje na place order i neznam dal onda opet korigira cijenu

15 godina
batizg kaže...
TomekK kaže...

prije samog checkouta stavi na Croatia da ti odbije VAT i stavi shipment i onda na checkout cijena je ukupno 105,82 eura a sad nisam išao dalje na place order i neznam dal onda opet korigira cijenu

da stavio sam croatia i odbio je vat i dodao 5.83 poštarine,ali vidi na kraju.

-HONGMI-1S-8GB-BLK 1 €99.99
>
> Subtotal €99.99
> Delivery €5.83
> GRAND TOTAL (EX VAT) €105.82
> VAT €0.00
> GRAND TOTAL (INC VAT) €105.82
> Grand Total to be Charged £105.82

16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Meni tek danas poslali redmi 1s sa mobcitya, a platio ga 27.11...izgleda da ga bas nemaju stock in

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

Meni tek danas poslali redmi 1s sa mobcitya, a platio ga 27.11...izgleda da ga bas nemaju stock in

koliko si ga platio ? u € ili u gbp ? {#}

16 godina
neaktivan
TomekK kaže...
luka_cro kaže...

koliko si ga platio ? u € ili u gbp ? {#}

978kn...105 gbp je bilo

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
Znaci vole slagati da imaju na stanju? Hahahah. Evo i ja narucio redmi note sa to2c i pise da imaju na stanju. Valjda posalju za dan-dva.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozzz!

Jel netko čuo za EORI broj koji treba pri uvozu nekih artikala?! Da li to nama treba za mobitel budući da stiže iz Kine? 

P.S.

nikad čula za to {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mungo kaže...

Pozzz!

Jel netko čuo za EORI broj koji treba pri uvozu nekih artikala?! Da li to nama treba za mobitel budući da stiže iz Kine? 

P.S.

nikad čula za to {#}

jest to ti je HR+tvoj OIB, al to moraš zatražit od carine

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
13 godina
Bok ljudi, imam Xiaomi Hongmi 1s i oduševljen san mobitelom, naručen je to2c.com i u mojim rukama bio je za otprilike 3 tjedna.

Cura bi mi uzela isto nekog kineza, zanima me koji je best buy do 180-200 $ i s koje stranice da se naruci? Njoj se sviđa Asus Zen Phone 5...pa ukoliko postoji netko tko bi stavio 3-4 preporuke bio bih zahvalan :)

0 0 hvala 0
14 godina
marin_bar kaže...
Bok ljudi, imam Xiaomi Hongmi 1s i oduševljen san mobitelom, naručen je to2c.com i u mojim rukama bio je za otprilike 3 tjedna.

Cura bi mi uzela isto nekog kineza, zanima me koji je best buy do 180-200 $ i s koje stranice da se naruci? Njoj se sviđa Asus Zen Phone 5...pa ukoliko postoji netko tko bi stavio 3-4 preporuke bio bih zahvalan :)

Pa, sa zenom neces fulat, moji zenovi (crveni i bijeli) su se dopali svim curama/zenama koje su ga vidjele (jedan sam i kupio za jednu gdicnu). Kako sam vec pisao, jednostavno djeluje malo skuplje i finije, a tu je i ASUS logo koji neukom oku moze izgledati zgodnije nego lendvo, zoppo i sl. To je sto se tice vizualnog dojma, inace sa kitkat radi bez greske, kamera je nakon svih updejta puno bolja nego na poceku (puno bolja recimo nego na mom redmi note 4g koji ima deklariranih 13mpx naspram asusovih 8). Jedino sto ces bateriju morati puniti svaki dan uz surfanje, 3g/wifi, wiber i slicno. Mada to ces morati na svakom "jeftinijem" kinezu sa 5".

Baci pogled na ovaj Lenovo a-nesto, dosta ga hvale u postovima iznad, tu su negdje po cijeni, ima jaci procesor nego zen, ali izgleda da mu je baterija jos kraca nego na zenu 5. Ili moto g next gen. Ili redmi note 4g ako goces 5.5" ekran, ali zen je puno vise sexy nego note :) Btw Zen je dobio red-dot nagradu za dizajn, sto god to znacilo - LINK

12 godina
neaktivan

Pozdrav! Kojeg bi mi 'kineza' do 100$ preporucili, a da je iskusan i pozudan? 

0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
13 godina
Zapeo mi je za oko xiaomi M3... http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Kakav je to mobitel za ovu cijenu i ako mi tko moze preporuciti neki slican po specifikacijama koji je malo bolji ili jeftiniji....

0 0 hvala 0
16 godina
marin_bar kaže...
Zapeo mi je za oko xiaomi M3... http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Kakav je to mobitel za ovu cijenu i ako mi tko moze preporuciti neki slican po specifikacijama koji je malo bolji ili jeftiniji....

taj mobitel se u ovoj temi spomenio 1000 puta, a cak ima i svoju posebnu temu na ovom forumu...
potrazi malo nece te ubit

al da, s tim mobitelom ne mozes pogrijesit, kralj u svojoj klasi {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 23:12 (MarioVk).
15 godina

Ne znam jel ovo ok za Lenovo A806 što se tiče baterije ili ne..

Skinut sa punjača u 3:30 ujutro, baterija crkla oko 19h.

Pola sata telefoniranja, nešto fotografiranja, snjimanja zvuka, pogledano par kraćih videa i to je to.

I da, može preporukla powerbanka za navedeni mobitel?

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dv14 kaže...

Ne znam jel ovo ok za Lenovo A806 što se tiče baterije ili ne..

Skinut sa punjača u 3:30 ujutro, baterija crkla oko 19h.

Pola sata telefoniranja, nešto fotografiranja, snjimanja zvuka, pogledano par kraćih videa i to je to.

I da, može preporukla powerbanka za navedeni mobitel?

najbolji powerbank sto mozes uzet trenutno :)
10400

ili manji kapacitet

5200

tanja verzija manjeg kapaciteta: tanka 5000

najveci kapacitet velika 16000

A sto se tice baterije na lenovu, ne valja to, nesto ti crpi bateriju, pogledaj u battery statsima, ili ak temo ne vidis detaljno skini neki programcic da vidis sta trosi

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 23:32 (MarioVk).
14 godina
Ja imam 10400 mAh Mi powerbank i mogu potvrditi da je vrhunski stvarno.
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Ja imam 10400 mAh Mi powerbank i mogu potvrditi da je vrhunski stvarno.

Ja do sad kupio 2 od 10400, i kao sto je reko, vrhunska stvar. pogotovo ako gledas ulozeno dobiveno. izrada, osjecaj u ruci, sam vrh.

14 godina
Ja ga imam od 8. mjeseca i za sada je super.
Kvaliteta izrade je stvarno super,no kako mi se nebi izgrebao anodizirani alumij moj je u silikonskom caseu
robimarko@gmail.com
15 godina

Super onda. To bi definitivno mofa naručiti. Odlična stvar za putavanja tj. kada se nema nigdje napuniti mobitel.

Što se tiče baterije, to ću provjeriti. I meni se čini da prebrzo ode. Duže je frendu iNew V3 izdržao sa više korištenja..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mi Powerbank je genijalna stvar, ja sam dosad 3 od 10400mAh uzeo, ali ako gledate sada na banggoodu je akcija, za malo vise od 30$ se dobije ovaj od 16000mAh..kod njega je prednost sto ima 2 izlaza..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 2 hvala 0
16 godina

Pozdrav, evo sam pri odluci da kupim ovaj mobitel. http://www.banggood.com/INew-V3-Plus-5-inch-MTK6592M-1_4GHz-Octa-core-Smartphone-p-952512.html

Zanima me , dali je kvaliteta uređaj prosječna s obzirom na karakteristike, i koliko su davanja za carinu i PDV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 12:06 (ivo454).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo da ti odgovorim, pošto sam ga upravo prije sat vremena dobio iz ruke poštara. Za dojmove je rano, jer sam ga tek stavio na punjenje, ali prema nekim utiscima koje sam pročitao trebao bi za te novce biti više nego isplatljiv. Naručio sam ga iz Kine sa To2c.com 16.11. i stigao mi je danas (cijena je bila 164$ + davanja 289 kn znači PDV i troškovi pošte,ne carine) Stigao je u original ambalaži tako da ne znam kako su na carini znali o čemu se radi ili su samo nasumice poslali zahtjev za dokaz kupnje i račun, samim tim što mi je poštar rekao da sam imao peh jer on često raznosi slične pakete (nije znao što je unutra) i samo 5-10% ljudi plaća pristojbe{#}. Inače sad ga možeš naručiti i iz EU warehouse (efox i sl) i dođe 157 Eur i to je sve što plaćaš. Kučište je iz mat plastike i ne djeluje prejeftino (imam Jiayu G3 već dvije godine i ova izrada kučišta mi je draža a i sam model, iako na Jiayu nemam nikakve primjedbe glede kvalitete korištenja). Jedini problem za sada je što ne mogu nikako ugraditi screen protector bez mjehurića{#}. Nadam se da sam pomogao u odluci.

11 godina
neaktivan

Što se ne plaća za dostavu extra 25eur,sa efox-a..

16 godina
neaktivan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice