gledam upravo na mobicity xiaomi 1s i cijena je 99.99€,kad stavim u košaricu i hoću platiti paypalom cijena se promijeni u 99.99 gbp ? u čemu je kvaka? baš i nije isto 100 funti i 100 eura
ako je mobicity uk onda je cijena uvijek u funtama
gledam upravo na mobicity xiaomi 1s i cijena je 99.99€,kad stavim u košaricu i hoću platiti paypalom cijena se promijeni u 99.99 gbp ? u čemu je kvaka? baš i nije isto 100 funti i 100 eura
u krivu si,gore pri vrhu ekrana imaš za odabrati još par zastava među kojima je i eu i onda su cijene u €,a zašto kad idem na plaćanje americanom prikaže cijenu u €
:)) Nisam imao pojma, cijelo vrijeme mislim da je i moj 4g dual sim lol.. tnx.
u krivu si,gore pri vrhu ekrana imaš za odabrati još par zastava među kojima je i eu i onda su cijene u €,a zašto kad idem na plaćanje americanom prikaže cijenu u €
prije samog checkouta stavi na Croatia da ti odbije VAT i stavi shipment i onda na checkout cijena je ukupno 105,82 eura a sad nisam išao dalje na place order i neznam dal onda opet korigira cijenu
prije samog checkouta stavi na Croatia da ti odbije VAT i stavi shipment i onda na checkout cijena je ukupno 105,82 eura a sad nisam išao dalje na place order i neznam dal onda opet korigira cijenu
da stavio sam croatia i odbio je vat i dodao 5.83 poštarine,ali vidi na kraju.
-HONGMI-1S-8GB-BLK 1 €99.99
>
> Subtotal €99.99
> Delivery €5.83
> GRAND TOTAL (EX VAT) €105.82
> VAT €0.00
> GRAND TOTAL (INC VAT) €105.82
> Grand Total to be Charged £105.82
Meni tek danas poslali redmi 1s sa mobcitya, a platio ga 27.11...izgleda da ga bas nemaju stock in
Meni tek danas poslali redmi 1s sa mobcitya, a platio ga 27.11...izgleda da ga bas nemaju stock in
koliko si ga platio ? u € ili u gbp ?
koliko si ga platio ? u € ili u gbp ?
978kn...105 gbp je bilo
Pozzz!
Jel netko čuo za EORI broj koji treba pri uvozu nekih artikala?! Da li to nama treba za mobitel budući da stiže iz Kine?
P.S.
nikad čula za to
Pozzz!
Jel netko čuo za EORI broj koji treba pri uvozu nekih artikala?! Da li to nama treba za mobitel budući da stiže iz Kine?
P.S.
nikad čula za to
jest to ti je HR+tvoj OIB, al to moraš zatražit od carine
Pa, sa zenom neces fulat, moji zenovi (crveni i bijeli) su se dopali svim curama/zenama koje su ga vidjele (jedan sam i kupio za jednu gdicnu). Kako sam vec pisao, jednostavno djeluje malo skuplje i finije, a tu je i ASUS logo koji neukom oku moze izgledati zgodnije nego lendvo, zoppo i sl. To je sto se tice vizualnog dojma, inace sa kitkat radi bez greske, kamera je nakon svih updejta puno bolja nego na poceku (puno bolja recimo nego na mom redmi note 4g koji ima deklariranih 13mpx naspram asusovih 8). Jedino sto ces bateriju morati puniti svaki dan uz surfanje, 3g/wifi, wiber i slicno. Mada to ces morati na svakom "jeftinijem" kinezu sa 5".
Baci pogled na ovaj Lenovo a-nesto, dosta ga hvale u postovima iznad, tu su negdje po cijeni, ima jaci procesor nego zen, ali izgleda da mu je baterija jos kraca nego na zenu 5. Ili moto g next gen. Ili redmi note 4g ako goces 5.5" ekran, ali zen je puno vise sexy nego note :) Btw Zen je dobio red-dot nagradu za dizajn, sto god to znacilo - LINK
Pozdrav! Kojeg bi mi 'kineza' do 100$ preporucili, a da je iskusan i pozudan?
taj mobitel se u ovoj temi spomenio 1000 puta, a cak ima i svoju posebnu temu na ovom forumu...
potrazi malo nece te ubit
al da, s tim mobitelom ne mozes pogrijesit, kralj u svojoj klasi
Ne znam jel ovo ok za Lenovo A806 što se tiče baterije ili ne..
Skinut sa punjača u 3:30 ujutro, baterija crkla oko 19h.
Pola sata telefoniranja, nešto fotografiranja, snjimanja zvuka, pogledano par kraćih videa i to je to.
I da, može preporukla powerbanka za navedeni mobitel?
Ne znam jel ovo ok za Lenovo A806 što se tiče baterije ili ne..
Skinut sa punjača u 3:30 ujutro, baterija crkla oko 19h.
Pola sata telefoniranja, nešto fotografiranja, snjimanja zvuka, pogledano par kraćih videa i to je to.
I da, može preporukla powerbanka za navedeni mobitel?
najbolji powerbank sto mozes uzet trenutno :)
10400
ili manji kapacitet
tanja verzija manjeg kapaciteta: tanka 5000
najveci kapacitet velika 16000
A sto se tice baterije na lenovu, ne valja to, nesto ti crpi bateriju, pogledaj u battery statsima, ili ak temo ne vidis detaljno skini neki programcic da vidis sta trosi
Ja do sad kupio 2 od 10400, i kao sto je reko, vrhunska stvar. pogotovo ako gledas ulozeno dobiveno. izrada, osjecaj u ruci, sam vrh.
Super onda. To bi definitivno mofa naručiti. Odlična stvar za putavanja tj. kada se nema nigdje napuniti mobitel.
Što se tiče baterije, to ću provjeriti. I meni se čini da prebrzo ode. Duže je frendu iNew V3 izdržao sa više korištenja..
isplati li se sto od ovdje? da vas cujemo vi koji se malo bolje kuzite :P
http://deals.banggood.com/deals/edm/topic/phone141205/index.html?utm_design=19&utm_source=emarsys&utm_medium=mailad171_Dealalert&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Louis&emst=1YsMsVPn67_250821_1186018_131
Pozdrav, evo sam pri odluci da kupim ovaj mobitel. http://www.banggood.com/INew-V3-Plus-5-inch-MTK6592M-1_4GHz-Octa-core-Smartphone-p-952512.html
Zanima me , dali je kvaliteta uređaj prosječna s obzirom na karakteristike, i koliko su davanja za carinu i PDV.
Evo da ti odgovorim, pošto sam ga upravo prije sat vremena dobio iz ruke poštara. Za dojmove je rano, jer sam ga tek stavio na punjenje, ali prema nekim utiscima koje sam pročitao trebao bi za te novce biti više nego isplatljiv. Naručio sam ga iz Kine sa To2c.com 16.11. i stigao mi je danas (cijena je bila 164$ + davanja 289 kn znači PDV i troškovi pošte,ne carine) Stigao je u original ambalaži tako da ne znam kako su na carini znali o čemu se radi ili su samo nasumice poslali zahtjev za dokaz kupnje i račun, samim tim što mi je poštar rekao da sam imao peh jer on često raznosi slične pakete (nije znao što je unutra) i samo 5-10% ljudi plaća pristojbe. Inače sad ga možeš naručiti i iz EU warehouse (efox i sl) i dođe 157 Eur i to je sve što plaćaš. Kučište je iz mat plastike i ne djeluje prejeftino (imam Jiayu G3 već dvije godine i ova izrada kučišta mi je draža a i sam model, iako na Jiayu nemam nikakve primjedbe glede kvalitete korištenja). Jedini problem za sada je što ne mogu nikako ugraditi screen protector bez mjehurića
. Nadam se da sam pomogao u odluci.
Što se ne plaća za dostavu extra 25eur,sa efox-a..