"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.526.351
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
yllen kaže...

Ako imate neki bolji prijedlog bila bi vam zahvalna {#}

U svakom slucaju po svemu procitanom, vjerujem da je OVAJ model daleko bolji izbor za tebe..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
10 godina
neaktivan
majdo kaže...
yllen kaže...

U svakom slucaju po svemu procitanom, vjerujem da je OVAJ model daleko bolji izbor za tebe..

Hvala na prijedlogu. Ali nažalost prevelik je za mene :/ Za moju ruku je maximalno nekih 137x68( to sam se prema bratovom Xiaomiu :D) ,koji cent manje je još bolje . Da mi nije problem veličina puno lakše bi izabrala jer većina ih je dosta velikih dimenzija

17 godina
yllen kaže...

Hvala na prijedlogu. Ali nažalost prevelik je za mene :/ Za moju ruku je maximalno nekih 137x68( to sam se prema bratovom Xiaomiu :D) ,koji cent manje je još bolje . Da mi nije problem veličina puno lakše bi izabrala jer većina ih je dosta velikih dimenzija

Evo jedan svjezi mob na nasem trzistu u Hangar18 trgovini - NOA H40

Kao neka kopija LG G2, jako malih dimenzija a 5" ekran (135.2x69.2x8.5 mm)

Recenzija (bit ce sutra i na Mob.hr)

Video je o tom mobitelu samo je drugo ime:

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
yllen kaže...

Molim vas za pomoć oko odabira mobitela. Dakle odlučila sam kupiti neki kineski mobitel do 900kn. Nisam zahtjevna, dakle ne igram igrice niti radim nešto specijalno na njemu, mob mi služi isključivo za surfanje netom, komunikaciju i slikanje tako da bi zapravo htjela da ima neku solidnu kameru ( ne očekujem ništa spektakularno za tu cijenu), da mi neće stvarati problem sa memorijom (trenutni mob svaki dan javlja da je memorija puna, i unatoč stalnom čišćenju uvijek se isto ponavlja), da ima dobro povezivanje na WiFi ,dobru rezoluciju i da nije prevelik jer imam malu šaku pa bi se sa velikima samo dobro namučila :D Još samo da napomenem da bi mobitel naručila ili iz EU ili kupila kod nas ako uspijem naći, iz Kine ne mogu čekati toliko.

Oni koji su se meni svidjeli su  Doogee DG800 http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-4-inch-phones-om44561.html i Cubot GT99 http://en.comebuy.com/cell-phones-android-phones-4-inch-phones-om31930.html.

Puno sam čitala o ta dva tipa mobitela i za oba sam našla puno loših komentara, od stalnog problema sa memorijom do vrlo loše povezivosti sa WiFi što se tiče Dogee modela i na kraju ostala samo zbunjena. Dali su stvarno tako problematični ti modeli?

Lenovo S650... jedina mana je što nema 900MHz na 3G. Ako nisi na Teletini , nemaš problema.

17 godina

Ne odasilje samo tele 2 na 900mhz nego svi nasi operateri u manjim mjestima.

Yleen pogledaj kod nas lg l70 imas na njusci ili za 1050kn redmi 1s na mobicity na kojima sve radi kako se spada. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 23:40 (Patrick_cro).
14 godina
Chriss kaže...

Bok ekipa! :)

Nije me bilo neko vrijeme pa da pitam za prijatelja...

Uglavnom ja sam mu preporučio da uzme Xiaomi Hongmi Note(2gb) ili Motorola Moto G(2014.) s mobicity-a.

On bi Xiaomi zbog veličine al koliko je on u biti dobar "out of the box" i jel glatko tece OTA update posto covjek nema komp?

Znam da je Motorola sigurna sto se tice podrske i "out of the box" rada al velicina mu znaci posto bi presao s Galaxy Note-a pa zato pitam...

Sto se tice xiaomia, rucno updejtaj zadnji rom (3 klika prstom, bezbolno) i nakon toga bi OTA trebao raditi. Evo ti link za zadnje romove: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xiaomi-redmi-note-4g-lte/218814.aspx?page=0&jumpto=4464812&sort=asc&view=flat

13 godina

Thanks! Prenijet cu...

13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Za sve koje zanima, slike s Landvo L200 možete pogledati OVDJE, uploadao sam ih i na bug i online u full rezoluciji..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima li itko iskustva sa zopom .... pricaju da je dobar mobitel

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
ante5656 kaže...

Ovisi koji model, zopo zp780 je zivo sranje.

10 godina
neaktivan

Hvala svima na preporukama :) Još ću malo istražiti, možda sačekam i uložim još koju kunu pa da kupim bolji mob.

E kad se već Zopo spominje, vidla sam da ga ima na našem wow shopu i zainteresirao me model ZP700+ . Jel vrijedi to čudno išta ili da ga samo zaobiđem?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2014 13:55 (yllen).

0 0 hvala 0
16 godina
yllen kaže...

Hvala svima na preporukama :) Još ću malo istražiti, možda sačekam i uložim još koju kunu pa da kupim bolji mob.

E kad se već Zopo spominje, vidla sam da ga ima na našem wow shopu i zainteresirao me model ZP700+ . Jel vrijedi to čudno išta ili da ga samo zaobiđem?

Zaobiđi wow shop za pocetak...

10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
yllen kaže...

Zaobiđi wow shop za pocetak...

Zato što je skuplji ili je u pitanju neki drugi razlog?

16 godina

I cijena i nesto drugo. Tj njihovo poslovanje nije na razini, rade ono sto nebi smijeli, prodaju mobitele s greskom iako znaju da ima gresku i tako.. 

To kazem iz iskustva tak da..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

I cijena i nesto drugo. Tj njihovo poslovanje nije na razini, rade ono sto nebi smijeli, prodaju mobitele s greskom iako znaju da ima gresku i tako.. 

To kazem iz iskustva tak da..

Hvala na upozorenju! To je stvarno strašno onda, ne znam uopće koju ulogu im igra prodavati takve mobitele kada će im ljudi svako malo reklamirati zbog grešaka i kvarova

15 godina
neaktivan
Još čekam DHL i carinu da propuste Redmi Note 4G,prije bi došlo kineskim airmailom...
Kontakt broj: 0800 9000
16 godina
neaktivan

Dosao mi Redmi 1s sa mobicitya na kineskom jeziku al to sam promijenio...
nego poslali su mi onaj americki adapter za struju koji ima tri one kontakte, jel mogu sta uciniti po tom pitanju? 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Otidi do chipoteke po adapter us to eu ili naruci s ebaya
10 godina
neaktivan

pozz svima, u namjeri sam kupiti neki od kineskih telefona pa sam danas malo gledao ova dva modela elephone G4 1gb ram android 4.4 quad core HD ekran 5 incha i elephone p6i, inetersuje me misljenja za ova dva mobitela i otprilike cijena kod nas.  

0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

nego poslali su mi onaj americki adapter za struju koji ima tri one kontakte, jel mogu sta uciniti po tom pitanju? 

koja verzija softwarea je na njemu? kako si promijenio jezik ,fleshao si?

16 godina
neaktivan
TomekK kaže...
luka_cro kaže...

koja verzija softwarea je na njemu? kako si promijenio jezik ,fleshao si?

v27...otisao u postavke i promijenio, malo sam nabadao, al sam pogodio :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
neaktivan
edhem71 kaže...

pozz svima, u namjeri sam kupiti neki od kineskih telefona pa sam danas malo gledao ova dva modela elephone G4 1gb ram android 4.4 quad core HD ekran 5 incha i elephone p6i, inetersuje me misljenja za ova dva mobitela i otprilike cijena kod nas.  

Ukoliko biraš samo između ta dva modela, preporučujem G4 da uzmeš. Imao sam priliku isprobati nakratko Elephone P6i i mislim da ima jednu od najlošijih kvaliteta izrade u usporedbi s ostalim mobitelima tog ili sličnog cjenovnog ranga.

14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
ante5656 kaže...

Znaci dobio si na ovu poruku dva prstica dole .. i sto sad ..msm sto je s moim odgovorom??

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
ante5656 kaže...
Patrick_cro kaže...
ante5656 kaže...

Znaci dobio si na ovu poruku dva prstica dole .. i sto sad ..msm sto je s moim odgovorom??

Ma ne diraju me toliko ti td jer mobitel sam imao i koristio neko vrijeme, sada je u ladici. Uglavnom mane na njemu su jako slaba baterija( ne izdrzi cijeli dan), punjenje baterije koje traje i do 6h bez obzira na jacinu punjaca 1A ili 2A, zamjenski dijelovi skupi ko sam vrag, lcd u hangaru oko 600kn ako se ne varam, s tim da je to obican ekran nije gorilla ili neki drugi koji ima zastitu. 

Neznam kakav je cuppy, tj kupio ga stariji brat jer mu je trebao sto jeftiniji mob a da je smartphone. Ja bih radije nadodao jos 200kn i uzeo Redmi 1s ili ako nemas onda na njuskalu traziti lg l70 koji je svakako bolji izbor od cuppya.

10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
flonkica kaže...

Postovanje svima i veliki pozdrav :) za prvi post :D

Uzmi hongmi-a tj xiaomi redmi 1s. uzmes ga sa mobicity-a , iz europe je, cijena oko 1000kn , neplacas carinu i et rijesio si se svega :)

evo sad gledam na mobicity i ispade da je on skuplji od 1s nasljednika koliko sam upratio

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html#.VJIbgnurgaA

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-redmi.html#.VJIbfnurgaA

ko je ovde sad lood :D

17 godina

Uzmi 1s verziju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel se isplati dati 650kn za doogee voyager2 dg310 u chipoteke ili ipak u hangara kupit neki drugi??

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Frend je imao ZP980 i mogu reć da je zaista loš, mobitel se popigao nakon nekog vremena, otišla mu je antena i zvučnik, baterija traje dosta kratko. Kvaliteta izrade je nikakva, na oko se vidi da je loša plastika, kromirani rub se već nakon kratkog vremena počeo gulit.

10 godina
neaktivan

Uzeo bi THL 4400 za suprugu?Nisam baš nekih velikih komentara vezanog uz njega,osim recenzije na mob.hr.Da li ga vrijedi kupiti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje. Ima li ovaj mobitel Xiaomi Hongmi 1s mrezu na 3g 900. Na mobicity se ne spominje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice