"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.534.105
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Iz Eu nemas dodatnih davanja, postarina je 5funti i to je to.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina

Kako nitko nema iz Eu? Jesi vidio na merimobiles ? Imas ga na Eu skladistu za 205$ sa postarinom

Edit: ovo se odnosi na Xiaomi 4g

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 21:07 (Patrick_cro).
15 godina
Patrick_cro kaže...

Kako nitko nema iz Eu? Jesi vidio na merimobiles ? Imas ga na Eu skladistu za 205$ sa postarinom

Edit: ovo se odnosi na Xiaomi 4g

Pitao sam na merimobiles u chatu nemaju sa EU skladišta. Ili postoji neka fora koju ja neznam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 21:10 (Jalovski).
17 godina
A Xiaomishop.com Eu direct?
15 godina

Thanks, toliko sam pootvarao tabova i gledam vec 6 sati neznam kako se zovem:) Jeli mi neko moze reci razliku izmedju note 4g i note sa octacore i jeli se isplati dati vise novaca za njega?

17 godina
Ja imam obicni, obicni podrzava dual sim dok 4g samo 1 sim ali zato ima podrsku za 4g mrezu. 4g ima noviji android gore 4.4. 4g ima malo slabiji proc ali nema to nikakve veze. Jedino sta me smeta je malo slabi zvucnik ali i to se da podesii sa mtk tools. Pise da obicni podrzava samo 32gb memorijske kartice ali bez problema radi i 64 i 128gb kartica. Uglavnom ni s jednim ne mozes pogrijesiti. 4g ima malo bolju podrsku od zajednice za razliku od obicnog. Bilo kako izaberes ne mozes pogrijesiti.
15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Došla carina na Xiaomi Redmi Note 4G,naručen s AntELife-a,s osiguranjem i maskicom,te s DHL shipingom,sveukupno preko 200$,pa

sad čekam odgovor koliko će mi šibnuti carine.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako si u Hrv nema carine nego samo pdv 25% plus 30kn postanskih troskova
10 godina
neaktivan

Znalci šta mislite o ovom mobu Lenovo s900 sisley ?

Lenovo kopija iPhona6, ali meni se sviđa {#}

0 0 hvala 0
15 godina

Hvala na info, jeli netko ima neki vaucher za xiaomishop?

15 godina
neaktivan

Kad mi šibnu "carinu" preko 300KN,no dobro što AntELife ima ono osiguranje koje sam i uzeo,pa 

nadam se da barem s time neće biti problema,iako itekako mislim da hoće.

Ima itko iskustva s tim osiguranjem?

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako je 200 dolara znaci racunaj 50$ pdv + 30kn postanskih troskova
15 godina
neaktivan

Sračunao sam već,pa se javljam SZK na Ant-u da se počnem svađati s ljudima na vrijeme,

pošto ne vjerujem tom osiguranju njihovom.

EDIT:

Kakve sam sreće,ide me i carina na Samsungov EVO,koji je doduše plaćen 106$,no kakve sam sreće,

carinu platim za sve. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 21:52 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neke stvari se ne isplate vani kupovati zbog garancije i minimalne razlike u cijeni. Nadam se to nije onaj iz kine ssd? Jer dok vidis razliku u 50kn ili manje a nemas garanciju nikako nije dobra kupovina
15 godina
neaktivan

A plaćen je 670kn,Samsung EVO 250Gb s svojom garancijom,

koja se nadam i vrijedi vamo,barem bi trebala vrijediti.

Black Friday sale bio pa je toliko nisko plaćen.

11 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Kad mi šibnu "carinu" preko 300KN,no dobro što AntELife ima ono osiguranje koje sam i uzeo,pa 

nadam se da barem s time neće biti problema,iako itekako mislim da hoće.

Ima itko iskustva s tim osiguranjem?

Imam ja ali sa Pandawillom, uredno bez ikakvih problema u roku 2 dana od slanja potvrde o plaćenom PDV-u uplatili 49$ dolara na moj račun na PayPal-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2014 23:17 (press).
17 godina
tach kaže...

Znalci šta mislite o ovom mobu Lenovo s900 sisley ?

Lenovo kopija iPhona6, ali meni se sviđa {#}

Po meni preskup mobitel za ono što nudi.

12 godina
neaktivan
Prodaje jedna firma u Makedoniji: - Hongmi Note 4G = 1740 kn i - Redmi 1S = 1240 kn sa garancijom od 1 godina. Interesuju me dvata moba i jos nisam se odluchio koji da uzmem. Mi treba mislenje dali je podobro da se kupuje u Makedoniji ili da se naruchuje iz Eu shop ili iz Kine! Ako moze i preporuka za koji mob da uzmem?! Hvala unaprijed za bilo kakvo mislenje.

0 0 hvala 0
17 godina

Iz Kine bi prosao jeftinije( oko 250kn) računam pdv 18% na iznos,  ali opet nemas garanciju. Znam da je u Makedoniji pdv 18% ali neznam jel imate i carinu na tehniku? Iz Eu ti se isplati jedino iz Mobicity.co.uk gdje bi te izaslo oko 1630kn + postanski troskovi( neznam koliko je u mak kod nas je 30kn). Tak da dok sve zbrojis bolje uzeti odmah u ducanu gdje je malo skuplji nego izvana narucivati. 

Izmedu ta 2 svakako Xiaomi 4g, ovisi koliko novaca mislis potrositi. Puno jači mob ali ima i vecu cijenu od Xiaomi 1s, svakako ta 2 moba nisu za međusobnu usporedbu zbog prevelike cjenovne razlike između njih. I jedan i drugi su odlični samo oviši kakve ti zahtjeve imaš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 1:29 (Patrick_cro).
15 godina
neaktivan

Evo upravo mi dosao Lenovo a806 za sad sve odlicno radi.. al me zanima ako netko zna neki ROM za njega da mi nema svih ovih kineskih aplikacija?

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

imaš ovdje http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a800/a806/

ja bas trazim neka uputstva za jiayu g4s ako neko zna 

17 godina

http://www.needrom.com/?s=lenovo+a806&sa=search&scat=0

Inace te aplikacije mozes maknuti tako da rootas mob pa maknes sa rootappdelete aplikacijom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Encyanix kaže...

Evo upravo mi dosao Lenovo a806 za sad sve odlicno radi.. al me zanima ako netko zna neki ROM za njega da mi nema svih ovih kineskih aplikacija?

Root i briši....

15 godina
neaktivan
bodija kaže...
Encyanix kaže...

Root i briši....

Evo ovako isao sam ga rootat preko flashtoola.. ali imam jedan problem.. znaci nakon sto odaberem sve fajlove (DA i Scatter file) i kad odaberem recovery.img i kliknem na download nakon sto prikljucim mobitel na usb nista se nedogadja.. probao sam s baterijom (automatski udje u mod za punjenje) i bez baterije. (samo zavibrira i to je to) Sta napraviti?

PSN: Chov1ch
12 godina
Encyanix kaže...
bodija kaže...
Encyanix kaže...

Root i briši....

Evo ovako isao sam ga rootat preko flashtoola.. ali imam jedan problem.. znaci nakon sto odaberem sve fajlove (DA i Scatter file) i kad odaberem recovery.img i kliknem na download nakon sto prikljucim mobitel na usb nista se nedogadja.. probao sam s baterijom (automatski udje u mod za punjenje) i bez baterije. (samo zavibrira i to je to) Sta napraviti?

Mislim da ti je najlakše rootati uređja preko Vroota ili sličnog programa.

Nakon što si uspješno rootao (možeš provjeriti s nekom root check aplikacijom), instaliraš Mobileuncle MTK tools aplikaciju sa Google Playa i pomoću nje staviš neki dobar Recovery.

Poslije bez problema iz Recovery-a stavljaš ROM-ove koje hoćeš.

PSN - DeniZg80
13 godina

Danas stigao Cubot s168 za nećaka i ovako na prvu moram reći da je mobitel više nego solidan. 3g očekivano ne radi, jer nema frekvenciju od 900mhz, što je za mene veliki minus, ali nećaku to trenutno nije bitno. Javim se još s dojmovima ako bude koga zanimalo...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas stigla prazna kutija mobitela iz kine.Kupio sam zopo 3x 999lite sa zopomobileshop.com za 319 usd sa shipingom,platio sa paypal-om.Pravo lijepo iskustvo.

pozdrav iz Slavonije
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stipa kaže...

danas stigla prazna kutija mobitela iz kine.Kupio sam zopo 3x 999lite sa zopomobileshop.com za 319 usd sa shipingom,platio sa paypal-om.Pravo lijepo iskustvo.

nije bilo carinjenja??

otvori paypal dispute i javi ovima u zopo

11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Ajde molim te testiraj bateriju moja je katastrofa ( nema što nisam pokušao ) pa me zanima jel to do baterije ili do softvera i da te upzorim na instaliranu aplikaciju " Security " ona ti skenira sve živo i ne dozvoljava drugim APK za zvanje i SMS da budu aktivne, a ove od Lenova su katastrofa. Ja sam instalirao multi language ROM i rootao mob i poborisao kineske APK ali " Security " apk se svakim restartom vrati nema teorije da se obriše.Čekam neki pravi ROOM da izađe i da regulira ove nedostatke. Inaće mob je super i radi fantastićno jedino ta baterija i kineske APK su sr..nje

16 godina
neaktivan

Nije bilo carinjenja,otvorio slučaj na paypal-u.Šaljem mail-ove u zopo,ne odgovaraju.

pozdrav iz Slavonije
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice