- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kako nitko nema iz Eu? Jesi vidio na merimobiles ? Imas ga na Eu skladistu za 205$ sa postarinom
Edit: ovo se odnosi na Xiaomi 4g

Kako nitko nema iz Eu? Jesi vidio na merimobiles ? Imas ga na Eu skladistu za 205$ sa postarinom
Edit: ovo se odnosi na Xiaomi 4g
Pitao sam na merimobiles u chatu nemaju sa EU skladišta. Ili postoji neka fora koju ja neznam.

Thanks, toliko sam pootvarao tabova i gledam vec 6 sati neznam kako se zovem:) Jeli mi neko moze reci razliku izmedju note 4g i note sa octacore i jeli se isplati dati vise novaca za njega?

Došla carina na Xiaomi Redmi Note 4G,naručen s AntELife-a,s osiguranjem i maskicom,te s DHL shipingom,sveukupno preko 200$,pa
sad čekam odgovor koliko će mi šibnuti carine.

Hvala na info, jeli netko ima neki vaucher za xiaomishop?
Kad mi šibnu "carinu" preko 300KN,no dobro što AntELife ima ono osiguranje koje sam i uzeo,pa
nadam se da barem s time neće biti problema,iako itekako mislim da hoće.
Ima itko iskustva s tim osiguranjem?

Sračunao sam već,pa se javljam SZK na Ant-u da se počnem svađati s ljudima na vrijeme,
pošto ne vjerujem tom osiguranju njihovom.
EDIT:
Kakve sam sreće,ide me i carina na Samsungov EVO,koji je doduše plaćen 106$,no kakve sam sreće,
carinu platim za sve.

A plaćen je 670kn,Samsung EVO 250Gb s svojom garancijom,
koja se nadam i vrijedi vamo,barem bi trebala vrijediti.
Black Friday sale bio pa je toliko nisko plaćen.
Kad mi šibnu "carinu" preko 300KN,no dobro što AntELife ima ono osiguranje koje sam i uzeo,pa
nadam se da barem s time neće biti problema,iako itekako mislim da hoće.
Ima itko iskustva s tim osiguranjem?
Imam ja ali sa Pandawillom, uredno bez ikakvih problema u roku 2 dana od slanja potvrde o plaćenom PDV-u uplatili 49$ dolara na moj račun na PayPal-u
Po meni preskup mobitel za ono što nudi.
Iz Kine bi prosao jeftinije( oko 250kn) računam pdv 18% na iznos, ali opet nemas garanciju. Znam da je u Makedoniji pdv 18% ali neznam jel imate i carinu na tehniku? Iz Eu ti se isplati jedino iz Mobicity.co.uk gdje bi te izaslo oko 1630kn + postanski troskovi( neznam koliko je u mak kod nas je 30kn). Tak da dok sve zbrojis bolje uzeti odmah u ducanu gdje je malo skuplji nego izvana narucivati.
Izmedu ta 2 svakako Xiaomi 4g, ovisi koliko novaca mislis potrositi. Puno jači mob ali ima i vecu cijenu od Xiaomi 1s, svakako ta 2 moba nisu za međusobnu usporedbu zbog prevelike cjenovne razlike između njih. I jedan i drugi su odlični samo oviši kakve ti zahtjeve imaš?
Evo upravo mi dosao Lenovo a806 za sad sve odlicno radi.. al me zanima ako netko zna neki ROM za njega da mi nema svih ovih kineskih aplikacija?
imaš ovdje http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a800/a806/
ja bas trazim neka uputstva za jiayu g4s ako neko zna
http://www.needrom.com/?s=lenovo+a806&sa=search&scat=0
Inace te aplikacije mozes maknuti tako da rootas mob pa maknes sa rootappdelete aplikacijom.
Evo upravo mi dosao Lenovo a806 za sad sve odlicno radi.. al me zanima ako netko zna neki ROM za njega da mi nema svih ovih kineskih aplikacija?
Root i briši....
Root i briši....
Evo ovako isao sam ga rootat preko flashtoola.. ali imam jedan problem.. znaci nakon sto odaberem sve fajlove (DA i Scatter file) i kad odaberem recovery.img i kliknem na download nakon sto prikljucim mobitel na usb nista se nedogadja.. probao sam s baterijom (automatski udje u mod za punjenje) i bez baterije. (samo zavibrira i to je to) Sta napraviti?
Root i briši....
Evo ovako isao sam ga rootat preko flashtoola.. ali imam jedan problem.. znaci nakon sto odaberem sve fajlove (DA i Scatter file) i kad odaberem recovery.img i kliknem na download nakon sto prikljucim mobitel na usb nista se nedogadja.. probao sam s baterijom (automatski udje u mod za punjenje) i bez baterije. (samo zavibrira i to je to) Sta napraviti?
Mislim da ti je najlakše rootati uređja preko Vroota ili sličnog programa.
Nakon što si uspješno rootao (možeš provjeriti s nekom root check aplikacijom), instaliraš Mobileuncle MTK tools aplikaciju sa Google Playa i pomoću nje staviš neki dobar Recovery.
Poslije bez problema iz Recovery-a stavljaš ROM-ove koje hoćeš.
Danas stigao Cubot s168 za nećaka i ovako na prvu moram reći da je mobitel više nego solidan. 3g očekivano ne radi, jer nema frekvenciju od 900mhz, što je za mene veliki minus, ali nećaku to trenutno nije bitno. Javim se još s dojmovima ako bude koga zanimalo...
danas stigla prazna kutija mobitela iz kine.Kupio sam zopo 3x 999lite sa zopomobileshop.com za 319 usd sa shipingom,platio sa paypal-om.Pravo lijepo iskustvo.
danas stigla prazna kutija mobitela iz kine.Kupio sam zopo 3x 999lite sa zopomobileshop.com za 319 usd sa shipingom,platio sa paypal-om.Pravo lijepo iskustvo.
nije bilo carinjenja??
otvori paypal dispute i javi ovima u zopo
Ajde molim te testiraj bateriju moja je katastrofa ( nema što nisam pokušao ) pa me zanima jel to do baterije ili do softvera i da te upzorim na instaliranu aplikaciju " Security " ona ti skenira sve živo i ne dozvoljava drugim APK za zvanje i SMS da budu aktivne, a ove od Lenova su katastrofa. Ja sam instalirao multi language ROM i rootao mob i poborisao kineske APK ali " Security " apk se svakim restartom vrati nema teorije da se obriše.Čekam neki pravi ROOM da izađe i da regulira ove nedostatke. Inaće mob je super i radi fantastićno jedino ta baterija i kineske APK su sr..nje
Nije bilo carinjenja,otvorio slučaj na paypal-u.Šaljem mail-ove u zopo,ne odgovaraju.