- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina je da je HTC inovativan, ali reći da nije podbacio sa kamerom na M7/8 je glupost, istina, nije ni S5 savršen, low light fotke su mu koma, ali slikanje sa M8 po danu je očaj, ne govorim o rezoluciji i svakom uvjetu, nego kad sunce baš 'uprži', da srede dinamički raspon sve bi bilo kako treba, rezoluacija od 4MP nije problem ako senzor nije sposoban.. da je HTC ubacio 8MP za one koji vole cropati, stavio veće fizičke piksele i sredio HDR mode, to bi bila vrhunska kamera. Ultrapixeli su dobra ideja, no realizacija baš i ne.. da ne pričam o low light 1080p videu koji je vrh na M8
Ni S5 nema baš specijalnu kameru.. njihov isocell senzor je zakazao u low lightu.. i to baš ono - očajno.. jedino Z2 i G3 na androidu odlične rezultate
@Bara
....
nisam rekao da toshiba nije neki igrac na polju imaging senzora vec da senzor koji je ugradjen u HTC ocito srot naspram konkurencije (naravno tu je u igri i HTCova nesposobnost).
.....
Izvini, ali ja bih se na tvom mjestu javio HTC-u i ukazao im na njihovu nesposobnost te predložio što to treba da urade kako bi napravili dobar uređaj. Uposlili bi te, pošteno nagradili, postao bi bogat i slavan.....
nema potrebe, mislim da su im recezenti to ukazali već nebrojeno puta a i sami korisnici svojim novcanicima su im dali do znanja da su im kamere loše (izmedju ostaloga)...
Kakvo bi to onda bilo testiranje kamere ako bi svaka bila u manual modu? Ako idem nešto poslikat, onda želim upalit kameru, dobit dobru sliku iz prve, i to je to. A ne da se prvo moram gnjavit sa postavkama, i onda još 3 put poslikat istu sliku da dobro ispadne. Auto mode bi na mobu trebao davati odlične slike i to je to.
Kamera na mobu je da se uhvati pojedini trenutak, zato se koristi automatski mod pri testiranju, da se vidi kako softver barata postavkama. Za manual mode imate profi kamere, a ako vam se da namještati po postavkama svaku sliku, svaka čast ali kamere na mobitelima ne služe za te stvari
Po ovome što je do sada napisano nije nikakvo čudo da nemamo prijatelje i ne sjedimo po kafanama već se svađamo na forumu svađama tipa:"Vuk je zelen!!!"
HTC ima izvrstan meetering, a to valjda ne treba objasnjavat
ptspclan.com | visit us ^^
Ne da treba objašnjavati već treba crtati!
http://www.gsmarena.com/new_htc_one_m9_images_surface_ahead_of_tomorrows_unveiling-news-11825.php
QHD ekran + S810
bas me zanima kojeg kapaciteta ce biti baterija i koje debljine ce biti mob
nadam se da ce biti u rangu:
Al je ružan taj M9+ do bola... ko da su se potrudili stavit kameru i fingerprint tako da se ističu u odvartnom smislu. Sva sreća pa je samo za Kinu.
mda... nije htc apple da im ovo može poći za rukom
Ne prelazi 36-37℃. Što lošije opgimizirana igra, više troši i grije SoC.
Omg, daj neki dokaz. I ako je to istina onda se radi o 3 aplikacije koje se mogu usporedit s kapljicom vode u moru. Totalno nebitna informacija, isto ko da si reko: "Danas sam vozio auto i vidio sam psa".
Stvarno ne znam kolko HTC i Samsung placaju ove subjektivne likove po forumima.
Ako su korisnici koji su dobili mobitel osjetili (dakle taktilnim osjetilom) da se grije vise nego prethodnik onda se grije vise nego prethodnik i to je to, nema rasprave. Ne mozes svojim subjektivnim stavom probiti u razum svih tih ljudi koji su imali priliku koristiti M9 i promijeniti iskaz, nemoguce je.
Kad Sardax dobije HTC M9 temp procesora ce biti na -273,15 °C iliti 0K nakon sat i pol igranja GTA San Andreasa i Real Racinga + Antuntu se vrti u pozadini + youtube muzika (u HD normalno) + LEDica svijetli jer HTC ima tak dobru bateriju da pri full opterecenju i max brightnessu se moze skupiti 45 dana SOT-a.
+1
Ne znam zašto ste digli ovoliku prašinu oko zagrijavanja?! Ja sa svojim M7 foldam i nikada nije neprijatno zagrijan. http://einstein.phys.uwm.edu/results.php?userid=443935&offset=0&show_names=1&state=0&appid=19
Ti stvarno nisi u toku?
S obzirom na način na koji ti pišeš, s tobom se ne isplati komunicirati, jer što god da ti se reče, nećeš razumjeti :)
Aj, pokušat ću, što ću od tebe bidnog :) Dakle, ja sam u prethodnom postu govorio o S810 ako nisi skužio i o optimiziranosti SWa za HW. Progooglaj malo, imaš dovoljno linkova koji ti govore o tome.
Samo jedan primjer, kad sam na S6 temi stavio link na twitter gdje lik objavkjuje ss od S6 i da na 50% baterije ima oko 1h SoT, e, onda sam ja troll, to je bila glupost, nije jedan link relevantan i slično.svi telefoni imaju skin limit temp na 45℃, samo sto ce plasticni telefon se prije zagrijat od metalnog, pa ce prije poceti throtlati, kao i stakleni isto tako.
Korisnici S6 prijavljuju probleme oko flasha koji ne radi, mrtvih pixela, losije od ocekivane baterije, frizanih ekrana, ali to je ok kod Samsunga, a HTC su na M7 radi roze kamere proklinjali, dok je iste HTC bez pitanja zamjenjivao...
Niti me HTC placa, kamo srece, niti sam reviewer niti zivim od mobitela, ali kako u firmi imamo najvece pretplate na 6 brojeva, svaku godinu imamo u firmi barem 3-4 flagshipa za cijenu pretplate svaki, no mislim da ce ova zavrsit sa nekoliko M8, jednim M9 i ostalim iP6 i mozda iP7 kad dodje.
Heavy user sam mobitela jer na njemu obavljam veliki dio posla, tako znam o cemu govorim i drzim si to za pravo, s obzirom da jos od 99 sam u telekom industriji i uvijek sa flagship telefonima.
Omg, daj neki dokaz. I ako je to istina onda se radi o 3 aplikacije koje se mogu usporedit s kapljicom vode u moru. Totalno nebitna informacija, isto ko da si reko: "Danas sam vozio auto i vidio sam psa".
Stvarno ne znam kolko HTC i Samsung placaju ove subjektivne likove po forumima.
Ako su korisnici koji su dobili mobitel osjetili (dakle taktilnim osjetilom) da se grije vise nego prethodnik onda se grije vise nego prethodnik i to je to, nema rasprave. Ne mozes svojim subjektivnim stavom probiti u razum svih tih ljudi koji su imali priliku koristiti M9 i promijeniti iskaz, nemoguce je.
Kad Sardax dobije HTC M9 temp procesora ce biti na -273,15 °C iliti 0K nakon sat i pol igranja GTA San Andreasa i Real Racinga + Antuntu se vrti u pozadini + youtube muzika (u HD normalno) + LEDica svijetli jer HTC ima tak dobru bateriju da pri full opterecenju i max brightnessu se moze skupiti 45 dana SOT-a.
A šta ti vrijedi vidiš da on tebi piše da s tobom ne vrijedi komunicirati hahahah
Da mu pokažeš dokaz sa htc-ove stranice rekao bi da to nije istina
Koliko god pokušavaju neki dokazati kako su nepristrani, bogumi vidi se miljama da su subjektivni prema jednom ili drugom proizvođaču.
Tocno mogu poimence nabrojati tko je za koju kompaniju pristran.
Ali nitko od vas mi nije dao nijedan razlog zašto upgradeati na m9 sa m8. Samo baljezgate. Ja i dalje čekam realan odgovor
Koliko god pokušavaju neki dokazati kako su nepristrani, bogumi vidi se miljama da su subjektivni prema jednom ili drugom proizvođaču.
Tocno mogu poimence nabrojati tko je za koju kompaniju pristran.
Ali nitko od vas mi nije dao nijedan razlog zašto upgradeati na m9 sa m8. Samo baljezgate. Ja i dalje čekam realan odgovor
Zato što nema niti jednog poštenog razloga. Ali ima za druge ljude koji nemaju M8.
Tko kaže da se mora prodati M8 i kupiti M9?! Već sam pisao da proizvođači, kada izbace novi model na tržište, pucaju na potrošače koji tek treba da kupe stvar a najmanje na one koji su tu stvar već kupili. Evo, npr. ja imam M7 a moja supruga M8. Uređaji su fantastični. Sutra kad bih kupovao nov smartphone sigurno bih kupio M9 jer znam da je dobar a nisam lud da opet kupim stari model koji sam isfurao. Dovoljan razlog?!
I opet nisi odgovorio na pitanje...
Ne znam kako da direktnije pitam. HTC kad je napravio mob, da li je mislio na one koji imaju m8? Svaki mob mora nešto dati i donjeti nešto novo kako bi se sa prethodnika prešlo na novi model. M9 nema nijednu stavku koja je bolja nego na m8. Sry
I opet nisi odgovorio na pitanje...
Ne znam kako da direktnije pitam. HTC kad je napravio mob, da li je mislio na one koji imaju m8? Svaki mob mora nešto dati i donjeti nešto novo kako bi se sa prethodnika prešlo na novi model. M9 nema nijednu stavku koja je bolja nego na m8. Sry
nemam m8 ali koliko sam vidio trajanje baterije je otprilike isto, ekran isto skoro identični (malo su boje drugačije), gumbi su navodno zbunjujuči pošto su sva tri odvojena, performanse ništa previše brže/bolje (ne govorim da su loše naravno, ali nije neki veliki napredak), kamera je vani bolja na m9 makar kad se cropa nema toliko detalja, a po mraku je lošija kamera od m9 i u video načinu se na m9 konstantno fokusira (makar se može isključiti auto-focus) i prednja kamera je bolja na m9 i to dosta
kažu da su bolji zvučnici od m9 što vjerojatno i jesu, dok neki testeri kažu da su tiši
uglavnom da nemam nijedan od navedenih rađe bih uzeo htc m8 jer nema toga na m9 da me natjera da dam makar 500kn više