AdFree nikada nisam ni koristio, od pocetka koristim AdAway i super zadovoljan sam, reklama uopce nema, dakle 100% je ucinkovit, sada mozda je netko koristio oba pa moze usporediti...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam koristio AdFree prije dok nije prestao raditi kratko vrijeme pa se neš promijenila aplikacija, tj. trebalo je maknuti staru koja nije radila i instalirati neku novu sa Playa... tada sam prešao na AdAway i od tada koristim njega. Malo mi je bolji AdAway. Npr. u jednoj aplikaciji mi taj stari AdFree nije blockao reklame, a AdAway blocka. Sa AdFree-om sam ponekada znao imati neko kraće vrijeme (možda dan, tako nešto) da ne bi blockao reklame do novog updatea. Kao da se AdAway redovitije updatea. No tu je novija verzija AdFree koju nisam probao, možda je to sve riješeno.
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na Prestigiou 4500 (4.0.) se zove Tipkovnica.;Miš
Kako srediti da mi piše Miš Tipkovnica,ili Tipkovnica Miš? Jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime. Znači nije bitno je li prvo ime ili prezime,samo da nema tih dvotočaka.
Jbg,kad se nitko ni ne obazire.
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na Prestigiou 4500 (4.0.) se zove Tipkovnica.;Miš
Kako srediti da mi piše Miš Tipkovnica,ili Tipkovnica Miš? Jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime. Znači nije bitno je li prvo ime ili prezime,samo da nema tih dvotočaka.
Pogledaj u podesavanjima u imeniku. Pogledaj malo po GPlayu aplikacije za kontakte.
Kod mene na Desireu (Mildwild 4.9 JG) uđem u imenik -> Meni -> Opcije prikaza:
-> Poredaj popis prema -> Prezime
-> Prikaži nazive kontakata kao -> Najprije prezime
Meni se danas sam od sebe updatea-o. Nije došla nikakva notifikacija niti išta, samo sam ga upalio i new version.
store se automatski updeta, samo trebas pricekati da ti dode izade po verziji androida
kd smo vec do androida google glass na androidu dobro to je ocekivano ali detalji primjerice
govorkanja da ce biti povezan sa telefonom da je to samo prazni Os koji prikazuje funkcije smartphonea
pa glasine od samo pola sata snimanja za izdrzljivost baterije
harderska oslabljenost manji od nekog smartwatcha
0 | ma oni i cvike koda sam slijep |
---|---|
5 | hm sto? pametni sat hell jea!! |
16 | baterije daj mi baterije!!! |
Pogledaj u podesavanjima u imeniku. Pogledaj malo po GPlayu aplikacije za kontakte.
Probao sam to. Ne radi.
Kod mene na Desireu (Mildwild 4.9 JG) uđem u imenik -> Meni -> Opcije prikaza:
-> Poredaj popis prema -> Prezime
-> Prikaži nazive kontakata kao -> Najprije prezime
Nije mi bitno što je prvo,ime ili prezime,već da nema tih zareza,točaka,i svega,već čisti razmak. To sam odmah probao,ali nije radilo.
Nisam iz prve skužio onda točno što trebaš. Kad ideš uredi kontakt, da li im se nalaze u imenu/prezimenu ti znakvi? Ako da, mislim da ih moraš ručno onda sve urediti. Možda će ti biti lakše ako kontakte sinkroniziraš sa gmailom i urediš ih preko računala.
Kako da ih uradim preko računala,u kojoj se datotetci nalaze?
www.google.com/contacts
Evo dragi forumasi uvrstio bih ovaj browser u must have aplikacije.
Naked browser je izvanredan browser koji se ne fokusira na estetiku aplikacije nego na samu brzinu pregleda stranica usudim se reci da je bolji i od Opere mini :D
Ima li igdi za skinit live wallpaper koji sam imao prije upgradea na ICS, izgleda kao rotirajuća galaksija na videu ispod? Gugla sam po ure i uvijek kad napišem 'rotating galaxy wallpaper' tražilica mi izbaci Samsungove Galaxyje.
probat cu extractat apk
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.galaxypacklivewallpaper Ovako nesto?
probat cu extractat apk
Bio bih mnogo zahvalan.
Ima li igdi za skinit live wallpaper koji sam imao prije upgradea na ICS, izgleda kao rotirajuća galaksija na videu ispod? Gugla sam po ure i uvijek kad napišem 'rotating galaxy wallpaper' tražilica mi izbaci Samsungove Galaxyje.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.galaxypacklivewallpaper Ovako nesto?
Isprobao sam i previše lagga, a i nijedna od tih galaksija se ne može mjeriti sa onom koju ja tražim. Svejedno hvala.
i tako malo sam surfao i trazim ja ssmartphone aplikaciju za disqus.com i nigdje je naci nema je na marketu,
pa ako tko ima ili zna link za skinuti, moze i objasnjenje nepostojanosti te aplikacije
Ako ne bude išlo, nek ti netko pošalje ekstraktirano.
Ja sam obrisao to, jbga.
Ja sam obrisao to, jbga.
Ne radi to čudo. Instaliram .apk i ne pojavljuju mi se nikakvi wallpaperi.
Ja sam obrisao to, jbga.
Ne radi to čudo. Instaliram .apk i ne pojavljuju mi se nikakvi wallpaperi.
ni meni ne radi na galaxy tab 2 7.0
na starom mobu sam imao to i najčešče sam travu i galaksiju koristio
ima li tko preporuku za neki launcher da je brz i izgledom da nije los
Apex je meni dosta dobar
Evo ovaj, rekao bih. GT Launcher Prime
Evo dragi forumasi uvrstio bih ovaj browser u must have aplikacije.
Naked browser je izvanredan browser koji se ne fokusira na estetiku aplikacije nego na samu brzinu pregleda stranica usudim se reci da je bolji i od Opere mini :D
e hvala ti za ovaj browser. definitivno je najbolji koji sam probao, pogotovo jer imam slab mobitel. mozda je malo sporiji od opere mini ali opera ne otvara cijelpe stranice nego ih smanjuje dok ovaj cijele otvara 10/10
Ja koristim Apex (free verziju), s njime možeš raditi što hoću pa nek te izgled ne brine.
Probaj atom launcher, isto nije loš a i ima par zanimljivih tema.
Nisam iz prve skužio onda točno što trebaš. Kad ideš uredi kontakt, da li im se nalaze u imenu/prezimenu ti znakvi? Ako da, mislim da ih moraš ručno onda sve urediti. Možda će ti biti lakše ako kontakte sinkroniziraš sa gmailom i urediš ih preko računala.
Koliko sam skužio ti si kontakte prebacio sa sim kartice ! Ako je tako nečeš se riješiti tih dvoznaka ili zareza do ručno ne urediš u googlu ali to ide brzo ja sam davno nekih 700-tinjak imena sve namjestio i sada je to sve s mail adresama i ostalim podacima kao u apoteci (ljekarni ) !
ej bećari
imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.
mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1
Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)
ej bećari
imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.
mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1
Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)
original rom ili si flashao nesto poput cyanogen mod?
Original rom, mobitel je samo rootan.