Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.699.874
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

AdFree nikada nisam ni koristio, od pocetka koristim AdAway i super zadovoljan sam, reklama uopce nema, dakle 100% je ucinkovit, sada mozda je netko koristio oba pa moze usporediti...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja sam koristio AdFree prije dok nije prestao raditi kratko vrijeme pa se neš promijenila aplikacija, tj. trebalo je maknuti staru koja nije radila i instalirati neku novu sa Playa... tada sam prešao na AdAway i od tada koristim njega. Malo mi je bolji AdAway. Npr. u jednoj aplikaciji mi taj stari AdFree nije blockao reklame, a AdAway blocka. Sa AdFree-om sam ponekada znao imati neko kraće vrijeme (možda dan, tako nešto) da ne bi blockao reklame do novog updatea. Kao da se AdAway redovitije updatea. No tu je novija verzija AdFree koju nisam probao, možda je to sve riješeno.

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
turbojc kaže...
Dečki,kako da namjestim da mi prikaže pravilno ime i prezime za kontakt?
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na Prestigiou 4500 (4.0.) se zove Tipkovnica.;Miš
Kako srediti da mi piše Miš Tipkovnica,ili Tipkovnica Miš? Jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime. Znači nije bitno je li prvo ime ili prezime,samo da nema tih dvotočaka.

Jbg,kad se nitko ni ne obazire. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...
turbojc kaže...
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na Prestigiou 4500 (4.0.) se zove Tipkovnica.;Miš
Kako srediti da mi piše Miš Tipkovnica,ili Tipkovnica Miš? Jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime. Znači nije bitno je li prvo ime ili prezime,samo da nema tih dvotočaka.

Pogledaj u podesavanjima u imeniku. Pogledaj malo po GPlayu aplikacije za kontakte.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Kod mene na Desireu (Mildwild 4.9 JG) uđem u imenik -> Meni -> Opcije prikaza:

-> Poredaj popis prema -> Prezime

-> Prikaži nazive kontakata kao -> Najprije prezime

14 godina
Agent Rico kaže...
Kako dobiti novi play store na Nexusu 7? Jeli to uopce sluzbeni update ili?

Meni se danas sam od sebe updatea-o. Nije došla nikakva notifikacija niti išta, samo sam ga upalio i new version.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

store se automatski updeta, samo trebas pricekati da ti dode izade po verziji androida

kd smo vec do androida google glass na androidu dobro to je ocekivano ali detalji primjerice

govorkanja da ce biti povezan sa telefonom da je to samo prazni Os koji prikazuje funkcije smartphonea

pa glasine od samo pola sata snimanja za izdrzljivost baterije

harderska oslabljenost manji od nekog smartwatcha

0 ma oni i cvike koda sam slijep
5 hm sto? pametni sat hell jea!!
16 baterije daj mi baterije!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Notorious kaže...
turbojc kaže...
turbojc kaže...

Pogledaj u podesavanjima u imeniku. Pogledaj malo po GPlayu aplikacije za kontakte.

Probao sam to. Ne radi. 

Osa kaže...
turbojc kaže...

Kod mene na Desireu (Mildwild 4.9 JG) uđem u imenik -> Meni -> Opcije prikaza:

-> Poredaj popis prema -> Prezime

-> Prikaži nazive kontakata kao -> Najprije prezime

Nije mi bitno što je prvo,ime ili prezime,već da nema tih zareza,točaka,i svega,već čisti razmak. To sam odmah probao,ali nije radilo. 

15 godina
neaktivan
turbojc kaže...
Nije mi bitno što je prvo,ime ili prezime,već da nema tih zareza,točaka,i svega,već čisti razmak. To sam odmah probao,ali nije radilo. 

Nisam iz prve skužio onda točno što trebaš. Kad ideš uredi kontakt, da li im se nalaze u imenu/prezimenu ti znakvi? Ako da, mislim da ih moraš ručno onda sve urediti. Možda će ti biti lakše ako kontakte sinkroniziraš sa gmailom i urediš ih preko računala.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako da ih uradim preko računala,u kojoj se datotetci nalaze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

www.google.com/contacts

Rootanje mobitela doprinosi globalnom zagrijavanju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo dragi forumasi uvrstio bih ovaj browser u must have aplikacije.

Naked browser je izvanredan browser koji se ne fokusira na estetiku aplikacije nego na samu brzinu pregleda stranica usudim se reci da je bolji i od Opere mini :D

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li igdi za skinit live wallpaper koji sam imao prije upgradea na ICS, izgleda kao rotirajuća galaksija na videu ispod? Gugla sam po ure i uvijek kad napišem 'rotating galaxy wallpaper' tražilica mi izbaci Samsungove Galaxyje.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 18:24 (Nuclear).

2 0 hvala 0
17 godina
Ja ga jos uvijek imam...doduse Nexus One..

probat cu extractat apk
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Ima li igdi za skinit live wallpaper koji sam imao prije upgradea na ICS, izgleda kao rotirajuća galaksija na videu ispod? Gugla sam po ure i uvijek kad napišem 'rotating galaxy wallpaper' tražilica mi izbaci Samsungove Galaxyje.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.galaxypacklivewallpaper Ovako nesto?

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ja ga jos uvijek imam...doduse Nexus One..

probat cu extractat apk

Bio bih mnogo zahvalan.

Notorious kaže...
Nuclear kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxelus.galaxypacklivewallpaper Ovako nesto?

Isprobao sam i previše lagga, a i nijedna od tih galaksija se ne može mjeriti sa onom koju ja tražim. Svejedno hvala.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

i tako malo sam surfao i trazim ja ssmartphone aplikaciju za disqus.com  i nigdje je naci nema je na marketu,

pa ako tko ima ili zna link za skinuti, moze i objasnjenje nepostojanosti te aplikacije

0 0 hvala 0
14 godina
Nuclear kaže...

Izvoli

Ako ne bude išlo, nek ti netko pošalje ekstraktirano.
Ja sam obrisao to, jbga. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Nuclear kaže...

Izvoli

Ja sam obrisao to, jbga. 

Ne radi to čudo. Instaliram .apk i ne pojavljuju mi se nikakvi wallpaperi.

13 godina
Nuclear kaže...
sudy_freak kaže...
Nuclear kaže...

Izvoli

Ja sam obrisao to, jbga. 

Ne radi to čudo. Instaliram .apk i ne pojavljuju mi se nikakvi wallpaperi.

ni meni ne radi na galaxy tab 2 7.0

na starom mobu sam imao to i najčešče sam travu i galaksiju koristio

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ima li tko preporuku za neki launcher da je brz  i izgledom da nije los

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

Apex je meni dosta dobar

17 godina
Virus_sc kaže...

Evo ovaj, rekao bih. GT Launcher Prime

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
ileeba7 kaže...

Evo dragi forumasi uvrstio bih ovaj browser u must have aplikacije.

Naked browser je izvanredan browser koji se ne fokusira na estetiku aplikacije nego na samu brzinu pregleda stranica usudim se reci da je bolji i od Opere mini :D

e hvala ti za ovaj browser. definitivno je najbolji koji sam probao, pogotovo jer imam slab mobitel. mozda je malo sporiji od opere  mini ali opera ne otvara cijelpe stranice nego ih smanjuje dok ovaj cijele otvara 10/10

13 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

Ja koristim Apex (free verziju), s njime možeš raditi što hoću pa nek te izgled ne brine.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
12 godina
neaktivan
Virus_sc kaže...

Probaj atom launcher, isto nije loš a i ima par zanimljivih tema.

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
turbojc kaže...

Nisam iz prve skužio onda točno što trebaš. Kad ideš uredi kontakt, da li im se nalaze u imenu/prezimenu ti znakvi? Ako da, mislim da ih moraš ručno onda sve urediti. Možda će ti biti lakše ako kontakte sinkroniziraš sa gmailom i urediš ih preko računala.

Koliko sam skužio ti si kontakte prebacio sa sim kartice ! Ako je tako nečeš se riješiti tih dvoznaka ili zareza do ručno ne urediš u googlu ali to ide brzo ja sam davno nekih 700-tinjak imena sve namjestio i sada je to sve s mail adresama i ostalim podacima kao u apoteci (ljekarni ) !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
17 godina
Android borbeni komplet

ej bećari

imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.

mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1

Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

ej bećari

imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.

mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1

Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)

original rom ili si flashao nesto poput cyanogen mod?

17 godina

Original rom, mobitel je samo rootan.

Bok, ja sam sharyn
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice