Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.700.742
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
blackdevil kaže...

ej bećari

imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.

mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1

Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)

Meni se to desavalo na htc desire, bio je custom rom i nisam nasao drugo rijesenje (nisam ga bas previse ni trazio) nego sam stavio novi rom.

13 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

Original rom, mobitel je samo rootan.

Na googleu napisi  android market apk xda i samo Instaliras na mob.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
17 godina

ne mogu jer na mobitelu nemam instaliran ni jedan file browser. Niti easy installer, ništa takvo. Znači goli originalni stock ROM.

Bok, ja sam sharyn
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 19:28 (blackdevil).
13 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

ne mogu jer na mobitelu nemam instaliran ni jedan file browser. Niti easy installer, ništa takvo. Znači goli originalni stock ROM.

Probaj naci market u postavkama,aplikacije,sve aplikacije. Ako je tamo onda samo izbrisi zadane postavke i podatke. A ako ti ni to ne prode onda ces morat flashat neki rom.

14 godina
Android borbeni komplet

Evo jedna domaća i korisna aplikacija Policija zaustavlja nastala kao zbir svih onih FB stranica, (npr. za Vinkovce).

Svi vozači, svakako probati.
I potrudite se biti aktivni korisnik te ako uočite štogod, tipkajte na zid vašeg grada i obavijestite ostale vozače {#} 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
blackdevil kaže...

ej bećari

imam mali problemček s marketom. naime jednostavno mi je nestala aplikacija. Ne postoji pod applications, te svaki put kad odem na google.play i stavim da mi skine automatski aplikaciju, to se ne događa.

mobitel je xperia mini pro, a verzija je 2.1-update 1

Resetirao sam mobitel na početne postavke ali nije pomoglo, i s tim sam se još više zeznuo je sad ne mogu ni browasti po sd kartici, daklem epic zajeb na kubik :)

original rom ili si flashao nesto poput cyanogen mod?

Koliko sam te shvatio da i kada odeš na kompu na google play i zadaš da ti instalira ne dobiješ na mob. apk. bilo koju. nakon rotanja ti se promijeni ID mobitela

a još gore IMEI provjeri dali se IMEI promjenio tj. dali ga ispracvno pokazuje. Ukoliko si ID mobitela promijenio možeš ga vratiti s TB pro aliprvoprobaj ako nisi poslati apk s kompa na mob. ili skini s XDA kako ti je netko već dao link....

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
Android borbeni komplet
sve si krivo shvatio... ja na svom htc promjenio vise romova nego ceska kurva musterija u zadnjih pola godine i ne mjenja se nikakav id mobitela... imei isto ne...
ono sto se desilo liku sa xperiom je to da je nekak nestala play store. apk iz system/app mape... ono sto trebas napravit je skinut pc companion i prek njega napravit repair softwera, tek tad ces imat play store.... vracanje na tvornicke postavke ti ne pomaze nista
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Android borbeni komplet

ev riješio sam problem na način koji je kolega domac5 predložio, spojio mobitel na Sony PC Companiona te pokrenuo update :)

hvala svima na prijedlozima

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
sve si krivo shvatio... ja na svom htc promjenio vise romova nego ceska kurva musterija u zadnjih pola godine i ne mjenja se nikakav id mobitela... imei isto ne...
ono sto se desilo liku sa xperiom je to da je nekak nestala play store. apk iz system/app mape... ono sto trebas napravit je skinut pc companion i prek njega napravit repair softwera, tek tad ces imat play store.... vracanje na tvornicke postavke ti ne pomaze nista

moguće da sam krivo shvatio ali ne znači da se recimo moguči slučaj problema ne dešava na samsungu, pa sam stoga samo dao mogući pretpostvaku i na njegovom HTC-u, ako je riješio problem i dobio potrebne radnje tvojom metodom- odlično čovjeku smo pomogli. Ali ono što sam naveo mi se također na  S II i na S III dešavalo pa stoga ima logike malo i moje pojašnjenje... {#} jest da sam malo manje od češke kurve mijenjao samone na HTC-u ali ipak mislim da su ukrajinke bolje !!!

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima tko kakav dobar reminder? Znaci, kazem mu da mi zvoni sutra u 11 sa porukom "bla bla"? Imam RemiderMe, ali nije mi dobar jer se ne moze iskljuciti led notifikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Android je odlican telefon ali ga na zalost moram promeniti zbog baterije promenio sam 2 android telefona i 2 baterije i ni na jendom baterija ne traje vise od dan i po. Kao sto je na ovoj slici..

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201305/604292/android-telefon-je-ne.jpg

Repent the end is near!

1 26 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Android je odlican telefon ali ga na zalost moram promeniti zbog baterije promenio sam 2 android telefona i 2 baterije i ni na jendom baterija ne traje vise od dan i po. Kao sto je na ovoj slici..

http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201305/604292/android-telefon-je-ne.jpg

Meni baterija izdrži dva, dva i pol dana bez problema.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
Android borbeni komplet
ja ni neznam kolko mi moze izdrzat... fino punjac je kraj kreveta cijelo vrijeme u uticnici i svake veceri prije spavanja ga stavim na punjac do jutra... i ja neznam sta vam znaci da baterija dura 2-3 dana bitno da nemorate dvaput na dan puniti...
Moj PC  
16 1 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Ma kada bi android ima akumulator od kamiona umjesto baterije ja mislim da bi se opet našao neki lik i reko : '' Meni nije dovoljno da traje 10 dana ja oću 15 dana '' . I to bi se tako u nedogled ponavljalo  , a svi znamo da ni na iPhone-u baterija ne traje nego 1 - 1,5 dan ako ga koristiš prosiječno . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
upravo tako
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

meni par sati izdrzi, odem na vlak i budem na mobu 45 min i ode 40% negdi. i jos dok malo u sk budem ode cijela. skoro uvijek ga u skoli moram punit. uzas

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne verujem da je problem u telefonu mom nego tako je napravljeno ovo mi je doslo na misao posle 1 maja u sumi baterija je crkla do 2. ujutru a do 3. sam se stekao od drugih koji imaju da ne kazem 'normalne' mobitele

Ne znam kako je na apple mobietlima mislim koliko traju baterije?

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 15:16 (Scarfaceee).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

to napravili da ti se brze trosi baterija kako bi kupovao aplikacije za bateriju{#}

4 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Evo da preporučim par igara kojima koljem dosadu u zadnje vrijeme..

Tip-Off Basketball - slično kao i ona Basketball Shoot, samo meni puno bolja.. ima i online

Perfect Kick! - online pucanje penala

PAC-MAN+Tournaments - valjda ne trebam objašnjavat šta je ovo? :P I još je free..

Bouncy Seed - ne znam kako da opišem igru al fora je.. infinite je, dakle na foru high scorea

No. No. No. This is beautiful. This is art.
Moj PC  
0 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Ne verujem da je problem u telefonu mom nego tako je napravljeno ovo mi je doslo na misao posle 1 maja u sumi baterija je crkla do 2. ujutru a do 3. sam se stekao od drugih koji imaju da ne kazem 'normalne' mobitele

Ne znam kako je na apple mobietlima mislim koliko traju baterije?

Svim smartphoneima "guta" bateriju zbog velike potrošnje na CPU, GPU i ostale stvari.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
14 godina

Evo jedna anketica. Koji je vas favorit?

14 Stock launcher
6 Apex launcher
30 Nova launcher
4 ADW ili GO launcher
6 Nesto sasvim peto?
17 godina
Nova Prime + Labs ima najvise funkcija na 4.x romovima....za 2.x preporucam Go...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Android borbeni komplet

Koristi li itko od vas emojise? Koliko sam čitao, navodno je podrška za njih od 4.2.2 verzije. Nisam uspio previše guglati, našao sam neki flashable zip, ali ne znam radi li, nisam još probao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Mitch kaže...
Nova Prime + Labs ima najvise funkcija na 4.x romovima....za 2.x preporucam Go...

Kaj ti dođe taj Labs?

daniel
16 godina
dinos3 kaže...

Action Launcher Pro

Po meni daleko najzanimljiviji launcher na marketu. Foldere su zamjenili tzv. coveri, swype na aplikaciju privremeno otvara widget od iste itd.

Trailer dovoljno pokazuje ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja još uvijek trebam dobar i najjednostavniji reminder. :)

E da, ima ko kakvu igricu za multiplayer ali na poteze. Kao što je bio drawsomething, znači odigram kad mi paše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...
dinos3 kaže...

Action Launcher Pro

Po meni daleko najzanimljiviji launcher na marketu. Foldere su zamjenili tzv. coveri, swype na aplikaciju privremeno otvara widget od iste itd.

Trailer dovoljno pokazuje ;)

Wallpaper mi je na Apexu sasvim uredu cropan i taman stane, dok na launcheru pro gornji desni kut ide preko cijelog ekrana tj. zumiran je?

I'm not crazy, my mother had me tested!
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Danas sam instalirao Swype Trial verziju koja traje 30 dana i moram reći da je puno bolja od Swiftkey. Brža je i bolje prepoznaje hrvatski, za 30 dana definitivno kupujem full verziju.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I jeftinija je :D Ja sam odmah uzeo full verziju sa smjesnih 0,99$

http://vgm.tv/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice