Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.698.018
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Laxarus kaže...
rosimic90 kaže...

pa imas i copy i cut, samo desni klik i copy (ili cut) {#}

To je samo za radnje unutar memorije uredaja, ako napravim copy na jedan file u air droidu ne mogu ga paste na komp, za prebaciti na komp je download i download as zip.

ah, sorry, tu si u pravu, no  probo sam downloadat obicno i kao zip par datoteka i jos uvijek su mi ostale na mobu nakon toga, neznam zasto ih tebi cuta {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 18:51 (rosimic90).
14 godina
protjeran
Laxarus kaže...

I meni ti je prije par dana obicno wipe-anje iz CWMR-a fino pocistilo kompletan mob. Jbg, shit happends.

Najsigurnije je videe, slike i muziku imati kao backup na kompu i to raditi sa kablom. Meni ne moze nikakav AirDroid zamjeniti kabel pri prebacivanju podataka, jer dok se spojim, ves 3 put ustekam kabel u mob i pici.

Nabavi jos jedan kabel i  imaj ga stalno u USB-u na kompu, nema boljeg nacina.

daniel
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Jucer sam se odlucio isprobati Air Droid, i otvorim ja memoriju moba u firefoxu 20 i odaberem download as zip jedan folder od 2.17GB.

Krene on to skidati medutim na nekih 800 i kusur MB stane bez objasnjivog razloga.

Probam ja otvoriti taj zip i ne moze jer je korumpiran, tj nije cijeli ili sta vec.

Odem nazad u mob, ovaj put preko usb kabela, i imam sta vidit, Air Droid mi je izbrisao citav folder! 2.17GB dokumenata, slika i videa oslo u vjetar!

1. tko normalan bude kopiral 2.17GB preko wifi-a? To će trajat 3 godine, preko kabla si puno brži s kopiranjem

2. nije sigurno kriv airdroid, nego neki drugi razlog kao recimo da je mobitel izgubio na trenutak vezu s ruterom

3. airdroid ne radi cut, ako TI nisi odabrao tu opciju. Kopirao sam vec mali milijun puta pojedinacne i "grupne" datoteke ili cijelu mapu, i uvjek je kopirao, a ne izrezao

Tak da bi rekao da 99% si sam kriv za gubitak. I opet, ak su ti vazni podaci, kud ides preko wifi-a, umjesto kabelom?

16 godina
Osa kaže...
Laxarus kaže...

Jucer sam se odlucio isprobati Air Droid, i otvorim ja memoriju moba u firefoxu 20 i odaberem download as zip jedan folder od 2.17GB.

Krene on to skidati medutim na nekih 800 i kusur MB stane bez objasnjivog razloga.

Probam ja otvoriti taj zip i ne moze jer je korumpiran, tj nije cijeli ili sta vec.

Odem nazad u mob, ovaj put preko usb kabela, i imam sta vidit, Air Droid mi je izbrisao citav folder! 2.17GB dokumenata, slika i videa oslo u vjetar!

1. tko normalan bude kopiral 2.17GB preko wifi-a? To će trajat 3 godine, preko kabla si puno brži s kopiranjem

2. nije sigurno kriv airdroid, nego neki drugi razlog kao recimo da je mobitel izgubio na trenutak vezu s ruterom

3. airdroid ne radi cut, ako TI nisi odabrao tu opciju. Kopirao sam vec mali milijun puta pojedinacne i "grupne" datoteke ili cijelu mapu, i uvjek je kopirao, a ne izrezao

Tak da bi rekao da 99% si sam kriv za gubitak. I opet, ak su ti vazni podaci, kud ides preko wifi-a, umjesto kabelom?

Svi ste promašili "ceo fudbal" kako bi se reklo. Čovjeku se desilo da su mu se zbog problema prilikom transfera fileova izbrisali dotični file-ovi. To jednostavno nije normalno i radi se o bugu.

2. Da, vjerojatno se tako nešto desilo, ali to nije razlog da aplikacija izbriše čitavu mapu.

3. Naravno da ne radi kad radi kako treba. U ovom slučaju očigledno nije radio.

Čovjek je upozorio na bug. Umjesto da je dobio hvala, vi ste ga popljuvali. GG.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Edit: Riješeno. Sjetio se passworda.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 14:03 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Google sa 4.2.2 sabotira ROM-ove i custom OS-ove

Ako nemate custom recovery, onda ce vam factory reset zbog nove strukture foldera izbrisati cijeli data/media (kod uredaja bez sd slota to je cijela interna memorija - slike, video itd., umjetna sd kartica kako god)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Google sa 4.2.2 sabotira ROM-ove i custom OS-ove

Ako nemate custom recovery, onda ce vam factory reset zbog nove strukture foldera izbrisati cijeli data/media (kod uredaja bez sd slota to je cijela interna memorija - slike, video itd., umjetna sd kartica kako god)

ne bih rekao, samo stvara direktorij "0" u kojem se nalaze svi fajlovi.

imam galaxy nexus, znaci samo interna memorija i flasham ROM-ove stalno. guram 4.2.2 vec odavno i svaki malo bolji file explorer (npr. solid explorer) otvara taj "0" direktorij u kojem se nalaze svi "stari" fajlovi.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
Ne.

Vise ne postoji zasebna particija /sdcard

Sad je u storage/emulated/0/sdcard ili storage/0/sdcard

Ako nisi primjetio, ne mozes flashat nijedan file (niti pronaci) ako koristis 4.1.2 recovery na 4.2 romu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mitch kaže...
Ne.

Vise ne postoji zasebna particija /sdcard

Sad je u storage/emulated/0/sdcard ili storage/0/sdcard

Ako nisi primjetio, ne mozes flashat nijedan file (niti pronaci) ako koristis 4.1.2 recovery na 4.2 romu

da, da... krivo sam skuzio. istina, 4.1.2 recovery ne ide na 4.2 ROM-u.

da ostanemo ontopic, fora igra - Sporos http://goo.gl/9F4YQ

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Vidis, to se meni desilo na Omegi 4.2.2, ali sam nakon 2 dana skuzil da trebam uci u tri "0", tj. tri put pritisnuti "0" da nađem fjlove za flesanje. 

I wipe u CWMR-u mi je pocistil cjeli mob, a imal sam Custom CWMR.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo ako netko hoće promijeniti bootanimation na svom mobitelu neka pogleda ovaj link : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678540. ( Ovo je za PC alat kojim sve radite).

Mora biti rootan da bi mogao zamijeniti bootanimation.zip: stavljanjem kroz Root explorer .apk ili flash iz Cwm recovery-a i paziti koju razlučivost ekrana imate (pixela).

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nije da gnjavim ali zna li tko tocan datum kada ce se updejtati store za 2.3.+

0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Evo jedna zanimljiva aplikacija, Current app killer koja donosi poznatu funkciju ubijanja app sa tipkom nazad na CM ROM-ovima. Ja ju nisam probao jer imam CM ROM pa ako netko hoće neka proba i javi dojmove.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2107814

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Killua kaže...

Nije da gnjavim ali zna li tko tocan datum kada ce se updejtati store za 2.3.+

skines ovdje http://www.mediafire.com/?2b18dnjv5454hxt apk i rucno instaliras meni radi na 2.2

15 godina
Android borbeni komplet
Pozdrav, treba mi aplikacija kao nađi moj iphone, znaci da preko svog androida mogu pratit npr mob od starog preko interneta i da bude dosta točno određivanje lokacije i da radi preko 3G. Hvala unaprijed
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
13 godina
Genoxxx kaže...
Pozdrav, treba mi aplikacija kao nađi moj iphone, znaci da preko svog androida mogu pratit npr mob od starog preko interneta i da bude dosta točno određivanje lokacije i da radi preko 3G. Hvala unaprijed

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=hr-ja ga osobito koristim, aplikacija odlicna, znaci ovako.. koristis probnu licencu 7 dana a onda platis 3 dolara kasnije, po meni najbolje potrosen novac u google playu

Smrdljivi skakavac.
14 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...
Genoxxx kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=hr-ja ga osobito koristim, aplikacija odlicna, znaci ovako.. koristis probnu licencu 7 dana a onda platis 3 dolara kasnije, po meni najbolje potrosen novac u google playu

Mislim da nema nikave probne verzije barem ja nemam i to je full free apk. Radi mi već nekoliko mjeseci i da odlična je !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
Android borbeni komplet

yep, full free app ali nakon 7 dana istekne trial i onda moras kupit za 3 ili 4$...dakle nema nikakvih crack ili pro verzija jednostavno moras platit i to je to

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Ima li neka free? Jer mog od starog je službeni pa ne mogu stavljat svoj račun na njega.
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
16 godina

Ima avast

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Everything.me Launcher

Ako ga je već netko spominja...isprike. Nisam ga osobno isprobao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako mogu iskljuciti sound od kamere?

hebote mobitel... sliko danas pod suknju asistentici kad ono klik...

se arc s

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
31 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kažemo ti ako vidimo video. :D 

Na svakom je drugačije,pa moramo pomno proučiti video zapis kako bismo znali kako ugasiti zvuk.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 9:32 (turbojc).
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
protjeran
luka_cro kaže...

se arc s

Malo teze bez roota, jer je to zakonom zabranjeno.

daniel
16 godina
luka_cro kaže...

se arc s

Odeš u postavke kamere i isključiš zvuk zatvarača.

13 godina
Android borbeni komplet

Facebook home dostupan na google playu. 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232176 -Link dok ne bude dostupan kod nas

Luc
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

yep, full free app ali nakon 7 dana istekne trial i onda moras kupit za 3 ili 4$...dakle nema nikakvih crack ili pro verzija jednostavno moras platit i to je to

Genoxxx kaže...
Ima li neka free? Jer mog od starog je službeni pa ne mogu stavljat svoj račun na njega.

Opet ti ponavljam koristim već duže vrijeme i nisam je platio, i sada gledam na playu je za plačanje nakon 7 dana. Ne znam gdje je kvaka a već sam nekolliko puta mijenjao romove i nikad mi nije zapinjalo s ikakvim plačanjem ! Valjda sam u gratis kategoriji a nadam se da se neće sada to okrenuti !! {#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina
Android borbeni komplet
ma cim udes u taj app odma se moras registrirat da bi to radilo... tako da oni preko tvoje gmail adrese znaju kad si regan i dali si kupio... ti si mozda napravio racun u onih par dana kad su dijelili besplatno
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

isprobo taj facebook home app na lg optimus l7 p 700 radi sve al nije nis posebno.Deinstall!!

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni nece facebook home da se instalira pise there is a problem parsing the package

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice