Novi Play Store 4.0.25
http://www.mediafire.com/?2b18dnjv5454hxt
Stigao mi, radi odlično na 4.2.2 (N4 i N7)
Mislim da je ovaj najbolji dosad :)
Jel se sam updatuje?
Novi Play Store 4.0.25
http://www.mediafire.com/?2b18dnjv5454hxt
Stigao mi, radi odlično na 4.2.2 (N4 i N7)
Mislim da je ovaj najbolji dosad :)
Jel se sam updatuje?
Ja imam 4.1.2,onda .apk.. :)
HTC Desire + Android 4.2.2 = Win! :D
Ima li jos uvijek gdje market enabler? Tako se prije zvao. Dopustao je da vas google play locira kao da si u nekoj drugoj drzavi. Priej je bio na marketu, sad tako sta nema na google playu.
Extra je ovaj novi Play store..
Au koja razlika u brzini jbt. Novi PlayStore je fantasticno optimizovan i naprosto leti :D
posto sam u s2 temi ali posto je ova tema aktivnija trenutno dali mi netko moze pomoci oko problema
kako pravilno deinstalirati aplikacije, imam osjecaj da sve sto sam do sad obrisao da mi ostane negdje jos sto mi zauzima prostor.
sad reinstaliram real racing 3 koji uzima 1,7 gb i pokusam instalirat jednu igru ok 40 mb i ne zeli instalirati
Da preporucim svima koji mozda neznaju za ovaj program. XBMC za android nesto sto se mora imati, stavite nastavak 1channel i mozete sve gledat filmove izravno na mobu plus titlove, automatski skida s servisa kao sto su podnapisi titlovi, subtitle.org itd...mozete gledati internet televiziju, muziku, slike i jos mnogo opcija... opensource je i ima stvarno mnogo addons-a... SVAKAKO PREPORUKA
Nista od citiranog nije greska Google Playa.
ja ne vidim gdje je tu greska?
sve radi perfektno, samo se treba naviknut
Jel na novom Storeu moguće micat više aplikacija sa accounta koje su nekad bile instalirane, a više se ne koriste? Volim imat čisti library.
Jel na novom Storeu moguće micat više aplikacija sa accounta koje su nekad bile instalirane, a više se ne koriste? Volim imat čisti library.
Da, evo ja sad probao.
Ni ja, zato sam se nadao da su uveli trivijalnu opciju multiple choicea... Izgleda da ništa od toga.
Edit: jel ima micanja više aplikacija odjednom ili nema?
Sa accounta.
Odavno je moguce micanje vise aplikaciaj iz My Apps/All ali samo na 3.x+ verzijama Androida.
Odavno je moguce micanje vise aplikaciaj iz My Apps/All ali samo na 3.x+ verzijama Androida.
Teach me. Proguglao sam i nisam mogao naći rješenje.
Samo duze drzis prst na jednoj aplikaciji i bicce markirana, onda samo selektujes ostale i u gornjem desnom cosku imas X kojim brises sve selektovane aplikacije :D
Kvacica sluzi da izadjes iz select moda ako si se predomislio :D