FB Home je glupost ali zato FB Messenger je dobio fin update i Heads Chat je poprilicno korisna stvar :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Noćas sam "updateao" fb aplikaciju ( Imam Galaxy S III )
Ušao sam u aplikaciju, prijavio sam se na svoj korisnički račun, te sam u postavkama označio Fb Home ( potom me aplikacija prebacila na Google Play, koji je naveo da " fb home nije kompatibilan za Hrvatsku ) , kako ste vi "prošli" sa Facebook Home ?
to za brisanje komentara im je totalni propust...sad fino radi, nadam se da ce tako i ostat
Slikanje kamerom bez zvuka na mobitelu je u vecini zemalja zakonom zabranjeno, a vi lupajte TD kolko hocete.
Slikanje kamerom bez zvuka na mobitelu je u vecini zemalja zakonom zabranjeno, a vi lupajte TD kolko hocete.
i kakve su kazne?
Ne znam.
cek, ako ja slikam (ili snimam) dok mi je mobitel na besumnom pa mi uopce nema zvuka ja radim zlocin?
Nije u većini zemalja zakonom zabranjeno, a kamoli u Hrvatskoj. Takav zakon postoji samo u Japanu i Južnoj Koreji čini mi se. Bio je takav prijedlog i u SAD-u, ali nije prošao.
Kako mogu iskljuciti sound od kamere?
hebote mobitel... sliko danas pod suknju asistentici kad ono klik...
se arc s
ako podijelis sliku s nama, recicemo ti
Hehe dobit cete sliku ako rijesimo problem
al sad ozbiljno jel se moze kako iskljuciti zvuk kamere?
u postavkama nema nigdje. probao sam neke programe sa marketa ali ne radi.
probao sam i editirati neke filove, ali nejde.
root ne mogu napraviti na arc s s najnovijim updateom, ne mogu ni custom rom ni drugi kernel, bootloader je zakljucen.
znaci ipak nista od toga? al nekad bas zatreba da slikam nesto na predavanju ili nekim sastancima pa onda klikce bezveze...
Vjerojatno imas widget Turn off all sounds
Dodaj ga na homescreen,upali i onda probaj
bez obzira dali su zvukovi tonovi iskljuceni zvuk kamere radi svakak.
bez obzira dali su zvukovi tonovi iskljuceni zvuk kamere radi svakak.
Nebi ti nama rekao koji android imas gore?
Noćas sam "updateao" fb aplikaciju ( Imam Galaxy S III )
Ušao sam u aplikaciju, prijavio sam se na svoj korisnički račun, te sam u postavkama označio Fb Home ( potom me aplikacija prebacila na Google Play, koji je naveo da " fb home nije kompatibilan za Hrvatsku ) , kako ste vi "prošli" sa Facebook Home ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2232307 pogledaj link ako ti pomogne jer to je sa xda foruma i nisam isprobao tako da ne znam.

Što su svi susretljivi,samo da vide sliku .
Kako mogu iskljuciti sound od kamere?
hebote mobitel... sliko danas pod suknju asistentici kad ono klik...
se arc s
kada uključiš nečujo ne čuje se više zvuk kamere
Meni na LGu, ako je zvuk na mobitelu uključen čuje se i klik snimanja, ako sam zvuk "Muteao" ne čuje se ništa prilikom fotkanja
po stoti put vec, kad ukljucim necujno i dalje se cuje klik!!!
Molim pomoc za program.
Htio bih dvije stvari:
- radio koji slusam na mobu (SGS3) je tune in radio pro, te takodjer di.fm i sky.fm - kako da ga streamam na telku koja ima wifi i wifi direct?
- video koji gledam na mobu da streamam na gorenavedenu telku
Hvala!
po stoti put vec, kad ukljucim necujno i dalje se cuje klik!!!
Instaliraj neku od custom kamera sa google playa i u opcijama iskljuci shutter sound. Preporucam Camera ZOOM FX. A sad stavi sliku! :p
Imam osjećaj da ta "slika" opće ne postoji.
I da nebude offtopic, pratim temu al ne sjećam se jel ko spomenuo, igru Benji bananas :)
Baš je puno lijepih boja, zarazna i zabavna, al vjerojatno ne za dugo. Igram ju već valjda 10 dana.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fingersoft.benjibananas&feature=search_result
I jedna naša, kvizomen, najbolji dio je multiplayer-offline naravno s prijateljima, pa da se vidi koliki smo znalci, igra ima trenutno oko 600 pitanja i dolazit će još updateovi s novim pitanjima, a obećan je i online multiplayer.
Jedini problem je što nije prilagodljiva za sve zaslone pa se ponekad ne vidi 4.odgovor i đokeri na mobitelima s manjim zaslonima.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mario.kvizoman&feature=search_result
Uživajte :)
Koji je najbolji besplatni music player?
Btw vidim kod nekih ljudi na toolbaru gore ima ikonica baterije i piše postotak baterije, to je neki app?
Jesi probao winamp? Dosta ga ljudi koriste?
A za bateriju,pa mislim da to možeš u postavkama mobitela postaviti da ti pokazuje postotak baterije,bar bi morao.
Koji je najbolji programcic za browsanje po memoriji i SD kartici? I da mogu premještat iz memorije na SD i tako. I da ne radi u pozadini ili nešto slično.
Koji je najbolji programcic za browsanje po memoriji i SD kartici? I da mogu premještat iz memorije na SD i tako. I da ne radi u pozadini ili nešto slično.
ES File Explorer po mom mišljenju...
Ali ne mogu ući na SD karticu preko njega. Mozda je to zbog Jelly Beana?
Ali ne mogu ući na SD karticu preko njega. Mozda je to zbog Jelly Beana?
U postavkama stavi /storage/ kao home folder. Ugasi aplikaciju. I kad ju pokrenes izbacit ce ti sve kartice koje su na njemu.