- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bez brige frende, ja na mob nikad nisam stavio ništa preko dolar za staklo, pa sve radi bez greške.
I na Note, Note 3, G2, G4... nikad ni namjanjih problema, a staklo zaštićeno.
P.S. Jel neko možda ima kaljeno staklo da je stavio pa jel zna jel svi senzori rade noramlno preko njega, JA sam si narucio al sam cito po forumima da senzor zna zezati.
Ja imam kaljeno staklo koje ne prekriva senzore. Vidio sam da je većina upravo takvog dizajna. Dva dana bez muke? 48 sati na bateriji a da ga normalno koristiš? Ja sam svog nedavno resetirao jer nisam napravio reset nakon nadogradnje na MM da vidim da li će trajanje baterije nešto popraviti. Ne baš. Ako ga koristim intenzivnije, rijetko kad izguram cijeli dan. Evo, baš sam imao dva "sporija" dana pa sam došao do dva dana, ali to je zaista bilo minimalno korištenje mobitela, i uglavnom je bio na wifi što pravi veliku razliku kod ovog mobitela. Nadam se da će 20d nešto popraviti po tom pitanju jer i u samom opisu nadogradnje piše da su popravili autonomiju. 20a softver se definitivno nije proslavio što se tiče autonomije. Najveći problem koji LG G4 ima je trošenje baterije kad se nešto s njim radi. Standby je odličan i tu nemam prigovora. Ali čim nešto počneš raditi na njemu, ili nisi na wifi, mogu biti siguran da ću još u kasnim poslijepodnevnim satima tražiti utičnicu. Ali ok, još uvijek imam opciju rezervne baterije pa će to popraviti situaciju ako 20D ne bude ono što očekujem (barem na razini lolipopa). I da se razumijemo, ne koristim nikakve "battery savings" fore tipa isključi gps, isključi sinkronizaciju, itd... Uvijek sam na svojim mobitelima imao sve uključeno jer sve i koristim. Jedino što pripazim je ipak osvjetljenje zaslona koje mi ne prelazi 50% (i zaslon izgleda odlično čak i na ovoj razini). Tako da mogu shvatiti ako netko isforsira dulje trajanje sa raznim trikovima. Ali govoriti da je baterija odlična na ovom mobitelu jednostavno nije istina. Imao sam dosta flagship modela iz 2014 i G4 je definitivno u donjem rangu ako bih radio usporedbe za bateriju. Baterija i gaming na G4 su ispodprosječni. Sve ostalo je izuzetno dobro.
Znaci ja ne govorim napamet samo kazem kak je kod mene. MOzda je to tako jer je mobitel star tek 1 tjedan, vidit cu kako ce biti dalje. Ali ipak to je veliki ekran.
P.s. vidim da se razumijes pa jel moze mali savjet. Znaci jos uvjek imam 5.1 dali da ga dizem na 6.0 preko lg bridga ili ne. MIslim dali če biti neih probleme ak ga stavim azururati. Hvala
Ako netko slučajno iskopa ovaj novi v20d firmware .kdz nek pošalje vamo link za download..
Javlilo mi par ljudi na mail da im se poboljšala baterija drastično u odnosu na 20b, s kojim ujedno ne dobivam preko 3h SoT.
Ako netko slučajno iskopa ovaj novi v20d firmware .kdz nek pošalje vamo link za download..
Javlilo mi par ljudi na mail da im se poboljšala baterija drastično u odnosu na 20b, s kojim ujedno ne dobivam preko 3h SoT.
nisam još napunio mob do kraja ni isprobavao, ali mi se ne čini drastično...
nisam još napunio mob do kraja ni isprobavao, ali mi se ne čini drastično...
A gle, ako si imao 3h SoT, a s 20d se poboljšalo na 4 do 4,5h SoT, onda je to drastično poboljšanje po meni..
A gle, ima i puno ljudi koji lazu..pardon kazu da im je na 20a/20b super baterija. Salim se naravno, nekome je ok, nekome ne.
Kod mene stanje:
10K - 4-5 sot
20 a,b,c - 3 max
Sad sam stavio 20c + 20d kernel
Teoretski te s rootanim sistemom mozemo zamoliti da dumpaju sistem al sta kad ce za par dana vec netko pronaci 20d ..

aha, onda odlicno. Cekamo onda 20D :)
Koji drekec, sad pak čujem žalopojke na MM koji je kao trebao riješit probleme LP sa baterijom.
evo dosao mi je mob sa servisa, kazu da su samo stavili novi software i da sada bi trebalo normalno raditi, ali ljudi kazu da im se zna opet to desiti tako da ne znam sta ce dalje biti.
tko zeli moze potpisati peticiju na koju sam naiso kada sam trazio koji je vrag bio s mojim mobom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3301366

Jel se to flasha preko flashtoola netreba bit rootan jel tako :-)?

Lgpu? Moze link na to :-)
pozdrav, da li se isplati prelaziti sa lg g3 32/3 gb na lg g4, da li su velike razlike
pozdrav, da li se isplati prelaziti sa lg g3 32/3 gb na lg g4, da li su velike razlike
Iz prve ruke mogu ti odgovoriti na ovo pitanje - NE. Pogotovo ako ti kamera nije najvažnija stvar kod mobitela.
Naravno, uvijek ovisi kakva je kombinacija u pitanju, koja lova, starost G3, stanje G3... daj malo više detalja ako imaš konkretnu ponudu.
Zavisi sta tebi treba. Ja sam presao sa g2 na g3 (dok se jos nije isplatilo preci, kasnije se pokazalo da je isplativo --- meni isplativo)
Sad sam sa g3 na g4 presao i meni se opet isplatilo, brzi je, noviji (=nadogradnje..), kamera puno bolja. Moras promisliti sta tebi treba od moba.
Iz prve ruke mogu ti odgovoriti na ovo pitanje - NE. Pogotovo ako ti kamera nije najvažnija stvar kod mobitela.
Naravno, uvijek ovisi kakva je kombinacija u pitanju, koja lova, starost G3, stanje G3... daj malo više detalja ako imaš konkretnu ponudu.
pa LG G3 nije star, dobio sam ga novog nema ni mjesec dana, dakle manje od mjesec dana, kamera mi nije toliko bitna, dobra je sasvim ga G3-ci, a najviše na mobitelu budem na netu, fejs, instagram, malo listanje po netu i tjt, nekad malo igrice igram i nista vise, ali sam kontao preci na g4 kontam novijiji je telefon pa eto, reko da vidim vasa misljenja da li se isplati
Zavisi sta tebi treba. Ja sam presao sa g2 na g3 (dok se jos nije isplatilo preci, kasnije se pokazalo da je isplativo --- meni isplativo)
Sad sam sa g3 na g4 presao i meni se opet isplatilo, brzi je, noviji (=nadogradnje..), kamera puno bolja. Moras promisliti sta tebi treba od moba.
najviše mi treba za net, fejs i instagram i tako to, ponekad igrica igram i tjt
najviše mi treba za net, fejs i instagram i tako to, ponekad igrica igram i tjt
Samo radi toga - nikako. Imaš novi mob koji radi izvrsno, provjereni softver je na njemu, kamera ti nije bitna, sve igre vrti bez problema.
Nadoplata za G4 od 1000 kn ti ne gine, a to se definitivno ne isplati.
Slazem se s bitangom :)
Ja sam uzeo zbog kamere i da neke appove pravim za g4. Brzi je i vidi se odmah ali ako je zbog navedenih appova onda nema razloga, sve to radi i vise nego dobro na g3
Eo ti jos jedno misljenje. Imao g2 kad je izasao. G3 kad je izasao i G4 kad je izasao i jos ga imam. Svaki je taman bolji za malo i ima nesto. G2 je recimo bio savrsene velicine. Ne smeta u dzepu. G3 dupla bat i microsd. A G4 nema onih malih lagova sa G3. Dvije mrvice bolje radi da ne kazem samo jednu. G3 malo ljepsi al to je relativno. Ako ces dat 100eura doplate uzmi. Ne obaziri se na update dok ti ne dode na sam mob (OTA) jer onda ces dobit provjereno dobar soft. Noviji uvijek vise vrijedi al generalno su jako jako slicni.