LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.246.192
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
LG G3 - rasprava

To je napuknuta maska. Reci prodavaču da prestane kenjat.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
Dardevil kaže...

ponudio sam mu 2000 kn za uredaj vise nedam zbog pukotine vidjet cu sta ce odgovoriti 

Pero
13 godina
LG G3 - rasprava

Puknuto, bila je cak i tema da zna puknut ako se koristi ona Circle maska jer pritisne platisku dosta i onda ona popuca. 

Steraj ga u onu stvar... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Puknuto, bila je cak i tema da zna puknut ako se koristi ona Circle maska jer pritisne platisku dosta i onda ona popuca. 

Steraj ga u onu stvar... 

ma jesam nista od toga trazim drugi :) 

Pero
17 godina
13 godina
neaktivan
Legolasij kaže...
Dardevil kaže...

ponudio sam mu 2000 kn za uredaj vise nedam zbog pukotine vidjet cu sta ce odgovoriti 

Čini mi se da sve maske koje jako ubuhvate mob stvaraju taj pritisak pa se kod mikrofona vidi ta mala crta...

I to nije duboka crta (puknuče) nego kao da je premaz (boja) popucala.

Imao sam ja takvu masku i vidim kod sebe tu crticu ali blaže nego na onoj slici.Pošto sam skinu masku cca nakon tjedan dana kada je krenula ta priča s tim circle maskama, te crtice nije bilo.Sad kada sam pogledao vidim je.

Nešto mi se čini da je to neka tvornička greška pucanja boje na tom dijelu. Već 2mj imam laganu gumenu masku tako da od nje nikako nije moglo popucat. 

ps. sada sam rastavio mob da vidim taj rez puknuča i reza nema.To je samo površinski popucao taj premaz...ništa bitno...

Rad tog reza ti misliš da ti lik proda uređaj za 2000kn.,to kao da netko zbog sitne nebitne ogrebotine na autu traži od prodavača da mu spusti cijenu automobila za 5000 eura.

Pa rađe bi ga bacio od zid nego ga išao prodat za 2000kn.Da ga idem prodavat ispod 2500kn ga ne bi dao...,sva sreča da kod mene uvjek netko naslijedi moj mob...

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Koliko god bila ostecena stvar pa makar se to jedva vidjelo okom po meni je to polovna stvar i cijena ide dole za 30 ili 50 % pa tako i auto.a tom prodavacu mobitel o glavu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 10:17 (santel).

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
santel kaže...

Koliko god bila ostecena stvar pa makar se to jedva vidjelo okom po meni je to polovna stvar i cijena ide dole za 30 ili 50 % pa tako i auto.a tom prodavacu mobitel o glavu.

Pa nije prodavač crveni križ pa da spušta cijenu 50%. On prodaje, a ne poklanja mobitel.

Ako čemo o polovnoj stvari.,polovni mob je i onaj mob koji je samo otvoren radi provjere - čim je on otvoren odmah je polovan i tad isto treba iči cijena 50% dolje.

Novo je novo - nikad otvoreno,upaljeno,korišteno.

Koliko sam ja automobila prodao toliko ti čevapa nisi pojeo...da prodavači spuštaju cijene za 50% propali bi davnih dana. Ako kome smetaju ogrebotine,sitnice i sl... onda brate kupi novo zapakirano jer ovako neće da može!!!

Ova crtica na G3 je presmiješna da bi netko očekivao da će dobit mob za 50% nižu cijenu!!!

12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Ta crtica na G3 je cak i normalna bi se usudio reci . Ima na netu puno ljudi sa istom crticom na istome mjestu . A nemozes ocekivati da ce ti netko spustiti cijenu za 50 posto zbog toga , 10 posto je realno a 50 ono sta bi ti zelio ;) 

http://www.phonearena.com/news/LG-G3-owners-complain-about-cracks-through-the-microphone-opening_id59667

A odi u google pa upisi G3 Mic Crack i odi na slike . Ima puno toga i mozda kupis citav mobitel gurnes slusalice i pukne ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ja sta sam citao to je od one circle case. 

sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
ja je nemam
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Jel se ikome desava da se mobitel skroz blokira...u zadnjih par dana mi se nekoliko puta desilo da kad mi dode neka poruka ili obavijest i spustin traku s obavijestima mobitel se samo zablokira i na nista ne reagira, slika ostane. Moran vadit bateriju svaki put, iman 32g model na 10L je i doprije 5 6 dana to mi se nikad nije desavalo.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

na netu se dosta ljudi zali, a ima i slika da im je ta plastika "popucala" i na gornjem i donjem dijelu,

nekima se i siri skroz do ekrana, te cak rasirilo... Cak je i Lg priznao da 

taj problekm na nekim uredajima, te da im se obrati. iako za sada nema bas puno

pozitivnih iskustava sa rijesavanjem tih stvari kroz garanciju, neki su uspjeli, medutim

i noovi uredaji su imn znali ponovno pocet "pucat"... 
Nekima i bez tog circle kucista.. tako da nije to samo krivo...
Cak i ako samo vanjski dio plastike ima tu nazovimo "pukotinu" Nije bas lako ni odlucitse dati tolike novce,

a datise napravetakve stvari na skupom flagshipu, a da si cuvao mob...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ta crtica ne utječe na normalno korištenje uređaja. Ja sam je tek danas primjetio...znači tokom vremena se to dogodilo. Da li mi to smeta - osobno ne. Ima i gorih stvari koje se čovjeku mogu dogodit s uređajem pa je ovo za mene sitnica.

Nisam cjepidlaka pa ču za svaku sitnicu odmah trčat na servis - niti imam vremena niti mi se da. U servis idem za konkretne stvari (kad mi nešto baš crkne) a ne za sitnice.

Koliko vidim to je površinska crtica, ne rez po cijeloj plastici, tako da je problem u proizvodnji. Nešto slično kao sa savijanjem kod Iphone 6.,gdje je najtanja završna obrada tu puca. 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Sve to stoji. Ali kadadas tolike novce za uredaj, onda ne trebas dobiti takve stvari.
Mob radi i sve 5, ali nekima su se vec po 3 pukotine pojavile i nisu bas sitne.. 
esad kad mi uredaj ispadne, pa ajde moja greska,ali da dobijem 1, 2 ili cak 3

takve stvari greskom proizvodacae to jevec druga stvar.. Jos ako ti ta pukotina
ostane jedna i mala, pa ok, aliu ako se prosiri kao kod nekih i nastanu nove,

sumnjam da bi bio tako miran, a platio si uredaj nekoliko tisuca kuna... 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

kako da maknem root nece mi update napravit ovo mi pise? i meni je doso neki 10D update wtf??

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 17:16 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Naravno, ovi iz T-HT su nenormalni, upravo su pustili za 16gb verziju v10d softver. Fakat su panjevi...

ASUS ROG G750JX / LG G3 2/16
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

ocito neznaju abecedu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

kolko kasne jel valja D uopce jel da stavim to na mob il da ostanem na C?? i kak se mob un roota?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

21.09. sam poslao upit u Tele2 kada bi mogli pustit v10j i danas dobivam ovaj odgovor:

"Poštovani,

najprije Vam zahvaljujemo na iskazanom strpljenju koje ste pokazali prilikom očekivanja našeg odgovora.

Napominjemo kako smo izvršili detaljnu provjeru te želimo naglasiti kako će uređaj LG G3 dobiti update na Android 5.0 (Lolipop), ali ne raspolažemo točnom informacijom kada bi to moglo biti. Svakako očekujemo da će Vam ista nadogradnja biti dostupna najranije početkom slijedeće godine.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Srdačan pozdrav,

Vaš Tele2"

Luda kuća..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
bruncek kaže...

21.09. sam poslao upit u Tele2 kada bi mogli pustit v10j i danas dobivam ovaj odgovor:

"Poštovani,

najprije Vam zahvaljujemo na iskazanom strpljenju koje ste pokazali prilikom očekivanja našeg odgovora.

Napominjemo kako smo izvršili detaljnu provjeru te želimo naglasiti kako će uređaj LG G3 dobiti update na Android 5.0 (Lolipop), ali ne raspolažemo točnom informacijom kada bi to moglo biti. Svakako očekujemo da će Vam ista nadogradnja biti dostupna najranije početkom slijedeće godine."

Luda kuća..

Da, zamisli godinu koja te slijedi... horor čovječe! {#}

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Nebitan si i smaraš..

Neko mi je stavio drogu u heroin..

1 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
bruncek kaže...

Nebitan si i smaraš..

To je kritika njima, ne tebi. 5.0 na G3 stiže ranije, a oni filozofiraju i k tome su nepismeni.

10 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo samo da vam javim da sam ga ponovno nasao ugasenog jutros premda radi na 10l tako da je to hardverski problem definitivno. Tko god ima takav problem softverski tesko da ce se rijesit

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

ja ga imam oko mj dana i niti jednom se nije ugasio do sada prvo sa A , H . L sada imam M tak da je to po meni do revizije samog LG-a,

ocito mi koji smo ga kasnije kupili nemamo taj problem...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 13:22 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G3 - rasprava
10D hahahaha, ja ne vjerujem koji panjevi...
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

nema to veze. ja sam ga kupio 17.10 tako da je moj noviji od tvog pa eto

17 godina
LG G3 - rasprava

pa salji ga u servis moraju ti ga popravit ili zamjenit garant

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 13:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

bio sam u tele 2 prije 7 dana i reklao mi iteligentni djelatnik da mi je rok za zamjenu sedam dana pa sam odustao..jutros zvao tele 2 i rekli mi da je 14 dana rok za zamjenu..a 14ti dan mi istice sutra u nedjelju,  a danas je blagdan...doslo mi da placem...ugl spremio se i pravac u jednu od 4 pošte koje danas rade u hr da posaljem mob u zg posto je kupljen u web shopu pa je takva procedura..Napisao sam u opisu kvara u cem je problem da sam sve napravio: tvornicke, azuriranje softvera a on se svaka tri dana gasi, te kako mi je neprofesionalni djelatnik rekao krivu informaciju i kako je danas 13-i dan i da saljem iskljucivo kako bi ga zamjenili a ne kopali po hardveru to sam im striktno zabranio jer mob na sebi jos ima orginalnu foliju doslovno nov slusalice netaknute jedino baterija i punjac otvoreni. Rekao sam kako znam svoja potrosacka prava i da je mobitel dosao pokvaren i da iskljucivo zelim novi nikakav povrat novca i sl.

poslao sam danas nisam htio cekat ponedjeljak jer danas je jos 13i kalendarski dan od preuzimanja moba, a na posiljci pise kad je poslano oni ce to dobit u utorak ali ja sam u roku vratio mob .Mogao sam i ranije da me djelatnik nije sj..o ..Pa sad neznam sto vi mislite o svemu ovom dali sam dobro postupio 

13 godina
neaktivan
Moj je kupljen prije koji tjedan, ugasio se samo jednom i to dok je bio na A verziji, od kad je L pa sad M nemam problema nikakvih.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice