Tjedan dana na 10n, jučer probao na ART, zapao u neki bootloop, ni nakon pet vađenja baterije ništa.
Sva sreća da je download mod uredno radio, pa ponovni flash.
Tjedan dana na 10n, jučer probao na ART, zapao u neki bootloop, ni nakon pet vađenja baterije ništa.
Sva sreća da je download mod uredno radio, pa ponovni flash.
Jel neko testo od vas?
Evo ga. Nakon mjesec i pol dana besprijekornog rada, maloprije prvo spontano gašenje. Išao isključit wifi i - pljus. Mrak. Nije se htio upaliti, pa sam vadio bateriju van. Trenutno je na m verziji sw-a. Nadam se da će u lolipopu to riješiti.
Pozz decki!! Imam g3 koji bi htjela dekodirat jer je zakljucan na tele2. Jedan covjek preko njuskala prodaje kodove a kak sam ja stara baba ne vjerujem svima pa sam se htjela savjetovat sa nekim da pogleda jel to ok. Moram mu dati svoj imei a on meni kod. Pogledajte oglas pa prosudite. Jel se gubi garancija na mob ak to napravim? Evo oglashttp://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/prodaja-kodova-otkljucavanje-dekodiranje-svih-lg-uredaja-unlock-oglas-12810165
Mozes sama za 2$. Nađi nekog (ako nemas svoj) ko ima paypal i za pola sata je otkljucan
Aha al to znaci je sve ok. Samo je cijena veca.
Ja otkljucao svoj g3 takoder bio tele 2 na isti nacin , isto za 2 dollara sa iste stranice . kod sam dobio za 5 min , isprobao drugu karticu i radi . ;) znaci legit je
Jel isao tko nositi na garanciju u vezi pucanja plastike preko donjeg mikrofona (uzrok circle case)?
Ovi debili u Smartsonu (AgramServis) nemaju pojma da je to tvornicka greska i hoce da ima ostavim mob na 15 dana da ustanove kako je doslo do puknuca a ako je tvornicka greska onda ce mi rastavit cijeli mob i promjenit samo plastiku, mozes mislit kako ce ga kvalitetno sastavit, a mob star 27 dana :(
Jel ima tko iskustva sa garancijom u vezi toga?
Jedan drugi mob je bio na servisu jer mu je riknuo digitizer. Vratili ga izguljenog da sam popi*dio. I nisu ga dobro sastavili. Odmah ga vratio nazad uz prigovor i poslali mi novi u kutiji. Samo je trebalo proći mjesec dana. Neznam, da sam na tvom mjestu čekao bih neposredno prije isteka garancije ili prije prodaje.
Poslao sam mail u LG direktno u Koreu, USA, UK i Vietnam. Samo copy paste metoda.
Cekam od njih odgovore pa nek oni kontaktiraju Smartson da me ceka novi mob il ide sve u novine.
To je sramota za LG barem za nase hrvatske dilere koji te pokusavaju smuljati na sve moguce nacine.
Ili ovi u Smartsonu nisu culi za tu gresku (sumnjam) ili se prave majmuni ali mobitel im nedam da ga rastavljaju.
Imao sam problema sa njima sa TVom tako da mob nece vidjeti.
Ako jos netko ima neko "pozitivno" iskustvo neka se javi :)
Nema to veze sa samim LG-em, nego superkvalitetnim servisima u HR. Frend je nosio svoj S4 na servis u Osijek (ovlašteni Samsung) i servis im je takva smijurija da je to strašno.
Jel zbilja istina da to puknuce uzrokuje iskljucivo circle case? jer vise mi se cini da to puca samo od sebe, posto sam citao po stranim forumima kako je ljudima to puklo bez da su nosili bilo kakvu masku
Evo ja na svome od kako je došao imam quick circle i kako sam pročitao ovo da puca ta platika promatram svoj svaki dan i još uvijek nisam ustanovio da se igdje ištadesilo osim što mi je pao imeđu ručne i sjedala u autu pa se je malo zgulio donji rub ali ništa za sad nije puklo.
Moj je iz ruke tresnuo leđima na radijator, odbio se, sa radijatora ekranom prema dolje na pod, odskočio i cca pol metra klizanje po laminatu. Izmet mi se smrzo... Gotovo, godina gospodnja 2014. Šteta - jedna crtica sa zadnje strane ispod IR senzora, ostalo sve čitavo. I ako od ta dva udarca nije puko kod mikrofona mislim da i neće.
Idući tjedan 5.0!
http://www.androidcentral.com/lg-rolling-out-android-50-g3-starting-week
Javite dojmove.
Haha. Baš da ću napisat da dolazi 5.0 slj. tjedan a vidim da ste me pretekli! :)
Par razmisljanja o Lollipopu ...
Nevjerojatno mi je da će LG izdati LP sa svojim skinom prije nego Nexusi dobiju 5.0
S jedne se strane veselim brzom updateu od strane LGaa s druge mislim da ću pričekati iz više razloga:
- root neće biti dostupan bar neko vrijeme, a bez njega tesko mogu (Tasker, Titanium, Greenify, GMD gestures control, AdAway ...)
- pitanje dodatnog pogoršanja stanja s bootloaderom
- moguće onemugućavanje downgradea od strane LGa
- stabilnost prvih verzija - dobro se sjecam svakodnevnih spontanih gasenja/restarta na svom primjerku sve do 10H
Ja sam na custom romu pa kad on izbaci update, a mislim da je poljak.
Ja sam na custom romu pa kad on izbaci update, a mislim da je poljak.
Na kojem c.ROMu? Daj please neki feedback
Bit ce link od lollipop-a pa ko ce flešat nek fleša
Edit:http://dfiles.eu/files/degifklwv za d855
Friendly preporuka, nemojte još flashat....rushan build napravljen na AOSPu za N6...
Ne znam kako su to uopće uspjeli sklepat da radi Google accounts restore koji je bug u tom lrx21m imageu...
ja vrtim taj čisti AOSP na N5 i gase mi se appovi nakon 1d uptimea...
ok ali jesi ga isprobao na LGG3
Pa hebote ako nema binaries za NIJEDAN uređaj, kako će onda radit na G3?
Strpite se ljudi, možete izgubit mogućnost da više ne otključate BL jer je ovo kdz i mijenja sve particije na mobitelu.
e ajde malo smiri ton ! nisu svi experti tu ko ti ...
e ajde malo smiri ton ! nisu svi experti tu ko ti ...
Ma oprosti, malo sam prenaglaseno napisao nego sto sam mislio, ali napisao sam 3 puta na XDA da frajer ne flasa F400S build na D855 i naravno frajer je to ucinio i sad ima 5.5" ogledalo
Mislim da se ne isplati još zajbavati s flashanjem, dok se ne vidi koliko dobro radi A5. Je li stabilan, trajanje baterije itd...