- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde u centar za azuriranje i pod aplikacije ga nađi pa ga instaliraj. Nije ga ni meni bilo. Radio se zove
Hvala bio je pod mirovanju lol pa sam skinuo i instalirao 😉
Zasad se nije ugasio, evo jos malo pa ce bit prvih 24h na L...iako ni na h mi se nije gasio prva 4 dana..tek mi se 5i dan zagasio i to dva puta u danu tako da neznam sta ce dalje sad bit
S M updateom, po prvi puta da mi više baterije troši Android nego ekran... U čemu je fora?
S M updateom, po prvi puta da mi više baterije troši Android nego ekran... U čemu je fora?
Ugašen ti je ekran? :P - To je nemoguće mislim, ali možda ima neki trik da Android troši jako puno?
Ugašen ti je ekran? :P - To je nemoguće mislim, ali možda ima neki trik da Android troši jako puno?
U 20ak sati uptime-a imam 2h SOT-a. Baterija je na 58%. Ekran je potrosio 24% a android 39% baterije (od ovog potrosenog dijela). Nemam nijednu igru, ne vrtim nikakve zahtjevne aplikacije i ugaseno je sve osim wirelessa, 3g-a i sinkronizacije gmaila.
Došao N update.
Žale se ljudi da ne ide instalacija s normal flash. Vidim i da je velicina file-a stotinjak MB manja nego ove verzije do sada...
Da mi je znat zašto je neko kliknija dislike na ovaj tvoj post

NAPOMENA: Ako hoćete flešati N verziju morate obavezno ići na CSE FLASH jer ako idete na NORMAL onda izbacuje greške i morate flešati nazad verziju M ili neku raniju da bi bilo sve u redu.
PREPORUKA: Flešajte verziju M, napravite root i flešajte TWRP custom recovery i napravite backup na SD karticu i tek onda radite CSE flash verzije v10N.
cp sa mobil hr.a
koji je to app?
evo jedne ankete koristim
13 | dalvik |
---|---|
4 | atr |
Pa od kud taj vrazji HT ov G3 vuče te njihove aplikacije, stavio upravo N išo na CSE falsh i naravno kad se je upalio hrpa HT aplikacija je opet na njemu. I on uvijek za verziju ima v10(nesto)-219-01 ... nikako nemre postat v10(nesto).EUR-xx.
Ja sam flasho i rootoo M verziju u ATR-u laga uop e vise nema i app kojima je trebalo dulje od sekunde sad se otvaraju instantno (normal) i nije mi nis od ovih HT app povuklo ... kaje doslo na ps suite N , ja ga nisam stavio posto nemam SD karticu grrrrrr...
Ps ..pod develop sam jos chekirao 2d ubrzavanje zaslona i forsanje mssa za open gl 2.0 ... Cak mi i igre ne stekaju kao prije (zahtjevnije) za sad sam prezadovoljan ovom konbinacijom:-)

koji je to app?
mobile gamepad
pozdrav fanovci ima g2 nekih godinu dana i razmisljam na g3 preci dali mi se isplati ? 1000kn mi je razlike nije nesto puno ako je mob dobar i dali neko koristi neke custom rumove i kakvi su.
na g2 sam imao g3 cloudy rom
Imaš i cloudy na G3

jeli se zna kad bi trebao N doc official na t-com
moze se stavit stock firm(flashat) i netreba ti root , ja sam ga stavio cisto radi twrp-a ali i da maknem blotware od HT-a
jel koristi netko ove kartice od 128 gb ili 64 jel valja cemu microsdhc
jel koristi netko ove kartice od 128 gb ili 64 jel valja cemu microsdhc
Treba biti oprezan sa tim prejeftinim C10 karticama. U više slučajeva je riječ o čistoj varki, dobije se prosječno brza kartica C2/4 max i sa znatno smanjenim kapacitetom.
Ja sam kupio bio ovu: http://www.ebay.com/itm/8-16-32-64GB-Ultra-High-Speed-Micro-SD-Microsdhc-Class-10-flash-Memory-Card-TF-/291166685705?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123
Dobio sam tu karticu, ali C2 i imala je 53 GB??
aha imao sma ja prije jednu od 8 gb jako sporu nezelim to moze i 64 bg bit ce dovoljno samo da je brzo a ne da mi steka kad gledam serije ili filmove
Ja sam kupio ovu: http://www.ebay.com/itm/371064371515?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Stigla je za 2 tjedna. Brzina pisanja oko 16MB/s a čitanja oko 40MB/s.
moze se stavit stock firm(flashat) i netreba ti root , ja sam ga stavio cisto radi twrp-a ali i da maknem blotware od HT-a
Je ima di upute kako ovo odraditi?
Ova crta kod rupice? Izgleda ko da je napuko da..
da kaze prodavac da je to normlano da ide sa svakim mobitelom ja reko ma nema sanse meni je to bas ko da je napuklo jel imas ti to na mobitelu ?