Postavljanje ventilatora u kućište

poruka: 3
|
čitano: 2.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Postavljanje ventilatora u kućište

Trebao bi mi savjet. Gradim "on a budget" konfu sa plocom koja ima samo dva case fan utora. Kuciste je isto stock Asus krama iz pitajbogakoje, sa prostorom za jedan 80mm vent sprijeda i dva 80mm venta straga. Sad, racunao sam da stavim sva tri, samo ne znam kako da ih pospajam. Da li da spojim prednji usisni preko adapter kabela direktno na kuciste a straznja dva na plocu? To mi se nekako cini kao najbolja opcija. Mislim da mi je malo riskantno ostat samo na jednom naprijed i jednom iza.

I znam da mi treba novo kuciste, polako, kad se skupi lova {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Postavljanje ventilatora u kućište
Nema razlike,napajaju li se sa ploce ili napajanja. Oni su mali potrosaci. Sa ploce je bitno kada se koristi regulacijs vrtnje. Kupi malo bolji brandirani vent, zbog efikasnosti i tisine. Moje preporuke idu na Skythe. KAMA od nekih 2000 okretaja je dobar izbor za tebe.
Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
14 godina
neaktivan
Re: Postavljanje ventilatora u kućište

čuj 80-ke su zujalice htjeo ti to ili ne....

najidealnije bi bilo kad bi ih mogao spojit na ploču zbog regulacije, nekad kad neradiš puno na kompu smanjih ih zbog tišine, kad je neko opterećenje, pojačaš ih da odrade posao...recimo ja imam dvije 80-ke iza kao i ti na kučištu tako imam...oba dva na matičnu spojena..programčić speedfan...držim ih 1400-1500okretaja...dignu nešto buke al to je prihvatljivo...kad rade oko 2000 okretaja onda je buka prevelika...

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice