Popularan Outlook.com

poruka: 66
|
čitano: 14.586
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Popularan Outlook.com".
13 godina
neaktivan
Re: Popularan Outlook.com
BlackEagle kaže...

Meni na operi još ne radi koju verziju koristite?

12.01. Uradi Opera-Help-Check for updates. Treba da ti se skine najnoviji browser.js u kojem je ubacen patch koji ispravlja problem sa outlookom.

Mozes provjeriti jeli ti updatean browser.js na slijedecem linku: http://www.opera.com/docs/browserjs/

Treba ti biti verzija od 1. augusta.

PS. nije vazna verzija Opere, sa ovim je popravljeno i za starije verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 19:29 (Bilal).
14 godina
Popularan Outlook.com

Evo i ja potvrđujem da radi u Operi, iako možda ne glatko ko u Firefoxu. Radi neka refrešanja bezveze.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
5220 kaže...

Evo i ja potvrđujem da radi u Operi, iako možda ne glatko ko u Firefoxu. Radi neka refrešanja bezveze.

Refrešanja se događaju i u Chromu, zbog automatske prijave u Messenger (još uvijek nisam dokučila kako ga potpuno isključiti). 

Najviše me kod Hotmail-a muči njihova pravila oko gašenja računa. Nakon duugoo vremena neprijavljivanja (više i od godinu dana) stari Hotmail račun je još uvijek ostao aktivan. Ne smeta mi budući da ga više ne koristim, ali ako zatvorim račun s razlogom, očekujem da bude i obrisan.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
zoran123456 kaže...

Son, I am disappoint.

Son, you need to learn some english.

...

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
15 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

meni se outlook svidio ima lijep i funkcionalan dizajn i sve je lijepo nemam nikakvih loših stvari za reći i malo mi je presičan g-mailu ali tako je i bolje 

0 0 hvala 0
14 godina
Popularan Outlook.com

Može mala pomoć, da li je to samo meni tako ili i vama.
Sve što se tiče outlook.com mi se sviđa osim sljedećeg:

1. Smeta mi što u listi poruka ne mogu vidjeti zadnje 2-3
jer se nalaze ispod ovog polja koje dijeli listu i preview poruke (izabran mi je bottom za prikaz poruke).
To sad riješavam na način da smanjim polje za čitanje poruke, ali je bzvze svaki put to raditi.

2. Da li je moguć prikaz hrvatskih dijakritičkih znakova? Jer mi ih trenutno ispravno prikazuje samo
u tekstu poruke koju pišem, u svemu ostalome su nepodržani. Pokušao sam u settingsima naći opciju za to ali nema.

3. Kad pišem novu poruku i vratim se na popis poruka, onda mi se sa strane pojavi još jedan odjeljak koji je inače namjenjen
za chat. I ne mogu ga ugasiti. Taj odjeljak je prazan. Ali u tom slučaju onda nema problema sa ovime navedenim pod 1., znači
sad se prikazuju sve poruke bez obzira i ako ja reading pane rastegnem skroz do vrha.

4. Odnosi se na contacts. Da li je moguće ikako izbaciti abecedna slova sa popisa, tako da mi bude samo popis kontakata.
Jer ta slova nemaju svrhu kad je već gore search polje. Neka ostave ili jedno ili drugo.

Eto, da li netko zna rješenje ovih problema jer outlook.com nema nikakav support.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 12:54 (Janer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice