Popularan Outlook.com

poruka: 66
|
čitano: 14.596
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Popularan Outlook.com".
15 godina
neaktivan
Re: Popularan Outlook.com
Rain Man kaže...

Googlaj izradu aliasa. U postojecem racunu izradis alias adrese koju hoces imat na outlook.com. Kad izradis alias ta je adresa zauzeta i kasnije ju mozes postavit kao primarnu. Doduse ne tako jednostavno, ali je moguce.

Da ali nema mi se poante uopce zezat s time,moram promijenit mail a u postavkama windowlsive-a postoji mogućnost "ažuriraj email adresu" Gdje mogu samo promijenit adresu a da mi svi mailovi i podatci ostanu

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Zna li netko postavke za IMAP za outlook.com?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Moze jedno pitanje, meni se windowslive automatski prebacio na novi izgled ali da li dobivam jos neke prednosti ako adresu prebacim na @outlook.com? a ne @windowslive.com?

Ljepše, kraće.

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Zna li netko postavke za IMAP za outlook.com?

Bivši hotmail nije podržavao IMAP, vjerovatno ni Outlook.

17 godina
athlon64 kaže...
Rain Man kaže...

Googlaj izradu aliasa. U postojecem racunu izradis alias adrese koju hoces imat na outlook.com. Kad izradis alias ta je adresa zauzeta i kasnije ju mozes postavit kao primarnu. Doduse ne tako jednostavno, ali je moguce.

Da ali nema mi se poante uopce zezat s time,moram promijenit mail a u postavkama windowlsive-a postoji mogućnost "ažuriraj email adresu" Gdje mogu samo promijenit adresu a da mi svi mailovi i podatci ostanu

Nema nikakvih promjena. Sa aliasom samo zauzmes outlook.com adresu. Sve ostalo ostaje isto. Inace sama promjena iz live u outlook znaci automatsku promjenu te adrese. Postojeca ti se prebacuje pod alias i ne gubis nista. 10 sekundi posla.

Nema IMAP.

15 godina
neaktivan
Rain Man kaže...
athlon64 kaže...
Rain Man kaže...

Nema nikakvih promjena. Sa aliasom samo zauzmes outlook.com adresu. Sve ostalo ostaje isto. Inace sama promjena iz live u outlook znaci automatsku promjenu te adrese. Postojeca ti se prebacuje pod alias i ne gubis nista. 10 sekundi posla.

Nema IMAP.

Pa zašto su onda uopce ubacili @outlook domenu, mogli su jednostavno dodat ove vizualne dodatke kao updejt i gotovo. Nije mi jasno zašto ljudi mijenjaju adrese na @outlook.com onda?

17 godina
Popularan Outlook.com

Iz nekog razloga, draži mi je m$ od googla, ali tek kad naprave pošten preglednik, i malo više aplokacija za wphone, prebacit ču se potpuno sa googla {#}

Trenutno mi kombinacija androida, gmaila, i gdrive, te chromea, odlično odgovara {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...
Bivši hotmail nije podržavao IMAP, vjerovatno ni Outlook.

Bezveze. Hvala svejedno.

15 godina

Svidja mi se taj novi izgled, Metro i samo Metro.

Mada mi se nesvidja @outlook.com predugo je to za mail. 

Neka meni mog starog @live.dk

Barcelona FC
17 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Zna li netko što će se dogoditi sa starim hotmailom? Hoće li ga naprasno ukinuti ili će se adrese moći nekako (kako?) prebaciti na outlook?

Naime, imam adresu na hotmailu koju koristim isključivo zbog msna.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pupi kaže...

Zna li netko što će se dogoditi sa starim hotmailom? Hoće li ga naprasno ukinuti ili će se adrese moći nekako (kako?) prebaciti na outlook?

Naime, imam adresu na hotmailu koju koristim isključivo zbog msna.

Ništa, adresa ostaje ista, samo ćeš dobit novi interfejs.

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Iz nekog razloga, draži mi je m$ od googla, ali tek kad naprave pošten preglednik, i malo više aplokacija za wphone, prebacit ču se potpuno sa googla {#}

Trenutno mi kombinacija androida, gmaila, i gdrive, te chromea, odlično odgovara {#}

Polako prebacujem mail, barem ove manje bitne stvari, ali fali mi integracija svih proizvoda kakvu ima Google. MS je to loše odradio što se tiče lake navigacije i vizualnog dojma.Sviđa mi se u kojem smjeru idu sa Outlook-om i metro sučeljem (barem na cloud-u), ali sporo odrađuju posao. Ne bi me iznenadilo da Google u međuvremenu izađe sa novostima koje će ponovno prestići MS.

17 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Prekrasan je, to je umanjenica. Jako mi se sviđa sučelje. Doduše, neću preći na outlook.com ali sam osigurao svoju adresu, nek se nađe.

Međutoa, smeta mi što MS po svemu sudeći na neki način povezuje moj mail s Facebookom. Konkretno, kad si pošaljem mail s Gmaila Outlook automatski prikaže moj Facebook avatar, iako u Gmailu nemam podešenu sliku.

Konkretno, radi se o ovom:

Nije problem što se radi o mojim slikama, ionako su javne i svatko do njih može doći googlanjem. Problem je što ne mogu sam birati što će biti vidljivo u samom mailu.

Outlook uses public information from popular social networks to show pictures of the people you communicate with, and offer you other ways to keep in touch.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 9:00 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Sviđa mi se sučelje a osim toga sam srećom nabasao na outlook.com link čim su ga kreatori postali na redditu (imali su IAMA thread) pa sam uspio uzeti kratak osobnoime@outlook.com mejl. Tek ću još vidjet hoće li me dobro služiti taj mejl.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 9:25 (brentaal).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brentaal kaže...

Sviđa mi se sučelje a osim toga sam srećom nabasao na outlook.com link čim su ga kreatori postali na redditu (imali su IAMA thread) pa sam uspio uzeti kratak osobnoime@outlook.com mejl. Tek ću još vidjet hoće li me dobro služiti taj mejl.

Reddit ? To je ona web stranica na kojoj se može naći puno virusa ? Ne idite tamo.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
brentaal kaže...

Reddit ? To je ona web stranica na kojoj se može naći puno virusa ? Ne idite tamo.

šta si ti radio na redditu da si dobio viruse??

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Popularan Outlook.com

Outlook mi je odličan, barem za ovo malo vremena što sam ga koristio (a baš sam ga forsirao). {#}

I don't always live on this planet but when I do, I don't want to.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

ban za dezinformacije odma...

16 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
brentaal kaže...

athlon64 kaže...
zoran123456 kaže...

e dečki moji, vi ste novajlije na redditu ...

17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...
zoran123456 kaže...
brentaal kaže...

athlon64 kaže...
zoran123456 kaže...

e dečki moji, vi ste novajlije na redditu ...

prosvijetli nas.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Odjeljak "is it safe" ... ccc, jaki ste vi meni redditori.

http://www.1stwebdesigner.com/design/a-short-introduction-to-reddit/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

nije da si me uvjerio..

16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
zoran123456 kaže...

nije da si me uvjerio..

Son, I am disappoint.

15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Son, I am disappoint.

Son, you need to learn some english.

15 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Odlično! :P

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Na Operi popravljen Outlook.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popularan Outlook.com

Jesam li to samo ja, ili ovaj novi outlook  izgleda kao smeće staro 10 god.?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina

Meni na operi još ne radi koju verziju koristite?

With great power comes great responsibility.
17 godina
Bera kaže...

Jesam li to samo ja, ili ovaj novi outlook  izgleda kao smeće staro 10 god.?

Izgleda ko smece, ali ne staro 10 godina. Prije 10 godina su aplikacije bile prilicno sarene, ali sad je izgleda nekakav minimalizam u modi pa eto, sto je tu je. Naviknes se za dan-dva.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
Popularan Outlook.com

Iskreno, meni izgleda odlično, obožavam minimalizam i jednostavnu funkcijonalnost {#}

Ako uspiju dobro riješiti integraciju mail-skydrive-winphoneOS možda se čak prebacim sa googla njima {#}

Gdrive mi se nekako ne sviđa, nadam se da će ovo izgledati malo bolje, i da će napokon zamjeniti ovaj dropbox...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice