Zanima me kako spasiti stranice koju su mi u bookmarku u Operi jer želim formatirati računar a ne bih htio izgubiti stranice spašene u bookmarku.
Unaprijed hvala na pomoći
Zanima me kako spasiti stranice koju su mi u bookmarku u Operi jer želim formatirati računar a ne bih htio izgubiti stranice spašene u bookmarku.
Unaprijed hvala na pomoći
Može jedan glupi savjet.... ali kod mene radi....
chrome se neće stiltat ni da mu je 200 prozora - jer ih procesira kao zasebne
firefoxu su prednost neke extenzije - koje možete koristiti kod nekih posebnih zahtjeva....
opera je ugodno dizajnirana za ugodno surfanje....
ie... koristite samo kad morate...
ja imam boljku da rijetko zatvaram prozore.... ali dosta je zgodno imat više browsera pokrenuto.... prozori uopće ne trzaju...
...ili je to zbog quada i 4GB Rama.... ne znam
Ja isto koristim Operu i stvarno sam zadovoljan s njom.Sviđa mi se brzo biranje i brža je od Internet Explorera
Nakon čitanja svih poruka odlučio sam mali test napravit na računalu starom 7 godina sa AMD athlon 2100+ XP 1733Mhz i 2 GB DDR disk nije defregmantiran 1 godinu, opera je bila otvorena sa 20 prozora od toga 2 puta youtube sa pokrenutim videom, trošila je oko 170 MB i 45% CPU-a, trebalo je par sekundi za prebacivanje između tabova. nikad nisam imao problema kaj se tiče opere i mogu reči da je vrlo siguran i izdržljiv browser, sa internet explorerom sam iskusio svakakve probleme (možda svi moguči koji se mogu zamisliti), firefox je solidan ali ponekad extenzije znaju stvarat probleme i odbija se pokrenut, ali vrlo rijetko. Kaj se tiče mojih ocjena za browsere: Opera 5, Firefox 4 i IE 1.
Prešao na operu nedavno i bolja je od internet explorera.
Prešao na operu nedavno i bolja je od internet explorera.
Kako kome ali meni je opera bolja od bilo kojeg drugog browsera jer je brza i malo troši.
Po meni Opera je najbrži browser
Opera 9,6
Vrlo je brza i ima mnogo naprednih mogučnosti....
Slažem se sa Intel Skultrailom
I ja sam odnedavno na operi, dobra mi je al mi je firefox 3 ipak mrvicu bolji, koristim ga samo na poslu jer mi se doma rusi, nazalost :(
Doma je opera glavni browser 
Fučkaš Operu kada neke stranice ne pokazuje kako treba... Možda je brži od IE, ali nije učinkovit kao firefox.
Hmm... Dalje testiranje je pokazalo malo drugačiju sliku od malopređašnje. Ipak, trenutno imam otvorenu hrpu odabranih tabova koja bi lepo šlogirala FF, ali Opera je i dalje upotrebljiva. S druge strane, povremeno malo čudno reaguje na okretanje skrola na mišu.
Fučkaš Operu kada neke stranice ne pokazuje kako treba... Možda je brži od IE, ali nije učinkovit kao firefox.
Vidim da se spominje Opera pa da se i ja uključim. Korisnik sam Opere (još od verzije 9.0) i mogu reći da je to jedini browser koji zadovoljava moje potrebe. Brz, pouzdan, a nije neko opterećenje za komp. pogotovo dok sam imao starog krdžu.
Ima jednu prednost nad svim ostalim browserima, a to je potpuna lokalizacija na HR jezik. Firefoxovci, ljutili se ili ne to je stvar koju sve više i više korisnika traži, a kad je nema u Firefoxu, ljudi prelaze na Operu.
Znači, tko je nije probao, svakako preporuka.