Jubilarni Bug 400

poruka: 9
|
čitano: 946
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jubilarni Bug 400".
17 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke cijeloj redakciji na jubilarnom broju i tome što ne odustajete od papira, jer onaj miris novog Buga i dalje ima veću težinu od bilo kojeg PDF-a ili online članka.

18 0 hvala 1
2 mjeseca
Jubilarni Bug 400

Bome, doživjeti 400 brojeva bilo kakvog časopisa je ogroman uspjeh, a posebno informatičkog. Iskrene čestitke!

typing... scrolling...
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Jubilarni Bug 400

Pratim i čitam BUG od 2002 godine - tada sam ga "otkrio" kao časopis na kiosku (tada sam imao 37 godina), pretplatnik sam nekoliko godina, za mene jedan od najkompletnijih po temama informatički medij. Uživam u ćitanju svakog broja, hvala BUG-ovci što ste uspjeli održati na tržištu ovaj informatički uradak, iskrene ČESTITKE na 400 broju!!!  

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke svima, broj 400 ide u kolekciju jubilarki zajedno s brojem 1, 100, 200, 300. 

Sad čekamo broj 666, kada će se napokon ostvariti Ripperova kletva: "dragi čitaoci Buga, idite do vraga".

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: Jubilarni Bug 400
Čestitam od srca🩷
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke draga Redakcijo. 

1 0 hvala 1
18 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke i još bar toliko ;) Danas na lokalnom kiosku molio da mi ostavi jedan u PON ili UTO kad dobiju.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke i živjeli! 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Jubilarni Bug 400

Čestitke! Veliki uspjeh, posebice u današnja vremena.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice