iTunes u oblaku?

poruka: 12
|
čitano: 1.683
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iTunes u oblaku?".
18 godina
neaktivan
iTunes u oblaku?

AppStore i ostali su bili u banani zadnjih dana, nešto se definitivno radilo. 

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: iTunes u oblaku?
Onaj tko ovo prvi uvede imat će prednost na tržištu.
Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
17 godina
iTunes u oblaku?

kaj se dobiva s tim licencama?

da li ako ja uploadam neku stvar snimljenu s kazete :) koja je snimljena s radija prije neznam koliko godina :) da li ce mi oni zamjenit sa hi-fi varijantom?

jer ok da se placa, al kaj se nebi za to trebalo i nekaj dobiti?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...

AppStore i ostali su bili u banani zadnjih dana, nešto se definitivno radilo. 

tebi nesto ne funkcionira :D

meni sve radi

i macstore i appstore

potpis :D
15 godina
neaktivan
iTunes u oblaku?

Apple navodno namjerava omogućiti korisnicima iTunesa pohranu glazbe na udaljenim poslužiteljima kako bi omogućio njezinu reprodukciju s bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.

iTunes na drugim mobitelima?! {#} Nisam milsila da ću ovo doživit, s obzirom na Appleovu zatvorenu politiku. To je biće zato što nema Jobsa :P

A i super je ovo, ja znam da sam muku mučila dok sam sredila cijelu muzičku kolekciju (coverart, usklađivanje imena izvođača/albuma...) i sad kad bi to željela prebacit na drugi komp, morala bi sve iznova.

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iTunes u oblaku?
pitanje je gdje će sve ta usluga biti dostupna. Sto se kolekcije tiče zapravo se neće uploadati glazba tj same fajle nego će se iste streamati sa jedinstvenog mastera, a mi cemo valjda uploadati samo neki id.
A.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sharada kaže...

A i super je ovo, ja znam da sam muku mučila dok sam sredila cijelu muzičku kolekciju (coverart, usklađivanje imena izvođača/albuma...) i sad kad bi to željela prebacit na drugi komp, morala bi sve iznova.

Zašto bi morala iznova? 

18 godina
iTunes u oblaku?

Grooveshark....

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedan put mi se skoro dogodilo da sam stvarno morala iznova. izbrisale su mi se sve pjesme, i onda sam ih malo po malo skidala sa torrenta. I sad, kako uvijek postoje male razlike u imenima pjesama, izvođača i albuma u različitim torrentima od onih iz kojih sam skidala prije i sad ih nisam mogla nać ili se nisam sjećala koji su, iTunes ih nije sve prepoznao. Najlakši bi način bio da izbrišem stare naslove koji su povezani sa onim koje su mi se izbrisale i direktno unesem ove nove, ali onda bi mi se izgubili rating-i i broj slušanja za listu najslušanijih (što nije tako bitno), ali najgore je što bi mi opet sve bilo neusklađeno (isti izvođači bi se pojavljivali više puta) i većina opet ne bi imala coverart i ko bi to sad opet sređiva. Srećom, riješila sam to, al da pravo kažem ne sijećam se kako :/

Budite dobri prema štreberima jer ćete možda jednog dana raditi za jednog od njih - Bill Gates / Avatar: http://crysa.deviantart.com/#/d27uod7
18 godina
neaktivan
iTunes u oblaku?
Sve je to super, ali mozes prebacit glazbu na drugi komp bez problema. Informacije o pjesmama se upisuju "u" Mp3 i nisu ovisne o glazbenom sviracu ni racunalu na kojem se nalaze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iTunes u oblaku?
Cool ideja. Vidim svi se aktivirali oko takve usluge. Samo mi nije jasno kako to da Google ima toliko problema s uvođenjem takve usluge, a ostali i ne toliko. Inače kod nas se to vjerojatno jos dugo neće službeno uvest zbog preglupog ZAMPa
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sharada kaže...

Apple navodno namjerava omogućiti korisnicima iTunesa pohranu glazbe na udaljenim poslužiteljima kako bi omogućio njezinu reprodukciju s bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.

na "druge" Apple uredaje...

alen-c kaže...
Cool ideja. Vidim svi se aktivirali oko takve usluge. Samo mi nije jasno kako to da Google ima toliko problema s uvođenjem takve usluge, a ostali i ne toliko. Inače kod nas se to vjerojatno jos dugo neće službeno uvest zbog preglupog ZAMPa

tocno ! i zato nikad necemo imati legalni servis glazbe...

moras kupit 120 kuna cd za onu jednu pjesmu koja ti je super...

zato zamp ne zeli, a i jer je glup

potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice