AppStore i ostali su bili u banani zadnjih dana, nešto se definitivno radilo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Unatoč glupome nadimku kojeg ne mogu promijeniti,ne igram CoD i sl.
kaj se dobiva s tim licencama?
da li ako ja uploadam neku stvar snimljenu s kazete :) koja je snimljena s radija prije neznam koliko godina :) da li ce mi oni zamjenit sa hi-fi varijantom?
jer ok da se placa, al kaj se nebi za to trebalo i nekaj dobiti?
AppStore i ostali su bili u banani zadnjih dana, nešto se definitivno radilo.
tebi nesto ne funkcionira :D
meni sve radi
i macstore i appstore
Apple navodno namjerava omogućiti korisnicima iTunesa pohranu glazbe na udaljenim poslužiteljima kako bi omogućio njezinu reprodukciju s bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.
iTunes na drugim mobitelima?!
Nisam milsila da ću ovo doživit, s obzirom na Appleovu zatvorenu politiku. To je biće zato što nema Jobsa :P
A i super je ovo, ja znam da sam muku mučila dok sam sredila cijelu muzičku kolekciju (coverart, usklađivanje imena izvođača/albuma...) i sad kad bi to željela prebacit na drugi komp, morala bi sve iznova.
A.
A i super je ovo, ja znam da sam muku mučila dok sam sredila cijelu muzičku kolekciju (coverart, usklađivanje imena izvođača/albuma...) i sad kad bi to željela prebacit na drugi komp, morala bi sve iznova.
Zašto bi morala iznova?
Grooveshark....
Jedan put mi se skoro dogodilo da sam stvarno morala iznova. izbrisale su mi se sve pjesme, i onda sam ih malo po malo skidala sa torrenta. I sad, kako uvijek postoje male razlike u imenima pjesama, izvođača i albuma u različitim torrentima od onih iz kojih sam skidala prije i sad ih nisam mogla nać ili se nisam sjećala koji su, iTunes ih nije sve prepoznao. Najlakši bi način bio da izbrišem stare naslove koji su povezani sa onim koje su mi se izbrisale i direktno unesem ove nove, ali onda bi mi se izgubili rating-i i broj slušanja za listu najslušanijih (što nije tako bitno), ali najgore je što bi mi opet sve bilo neusklađeno (isti izvođači bi se pojavljivali više puta) i većina opet ne bi imala coverart i ko bi to sad opet sređiva. Srećom, riješila sam to, al da pravo kažem ne sijećam se kako :/
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Apple navodno namjerava omogućiti korisnicima iTunesa pohranu glazbe na udaljenim poslužiteljima kako bi omogućio njezinu reprodukciju s bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.
na "druge" Apple uredaje...
tocno ! i zato nikad necemo imati legalni servis glazbe...
moras kupit 120 kuna cd za onu jednu pjesmu koja ti je super...
zato zamp ne zeli, a i jer je glup