jeste kao tvoj na video ,ali ja sam pokusao ozivit ga,stavio sam termalnu pastu,stavio sam strafove na aluminskim hladnjacima to sam video na internet fix ,i opet 3 blinkajuce sijalice,ali zanima me zasto ne okrcu se 2 ventilatora trebalo bi da rade , i ne greju procesori,procitao sam mozda ne rade 2 tranzistora u5b1 i u5b2 za napon ,dali neko zna preciznije za ovakav problem, pozdrav.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeste kao tvoj na video ,ali ja sam pokusao ozivit ga,stavio sam termalnu pastu,stavio sam strafove na aluminskim hladnjacima to sam video na internet fix ,i opet 3 blinkajuce sijalice,ali zanima me zasto ne okrcu se 2 ventilatora trebalo bi da rade , i ne greju procesori,procitao sam mozda ne rade 2 tranzistora u5b1 i u5b2 za napon ,dali neko zna preciznije za ovakav problem, pozdrav.
ja sam isto to ucinio sa termalnom pastom i sve to sam dao zamjeniti ali rrod nije nestao...to ti je baš 0020 error koji se neda popravit :P
ni meni se nisu vrtjeli ventilatori,na pocetku su poceli i onda prestali
zanima me zapravo koji je to kvar 0020?dali je to da procesor izgubio kontakt od maticne ploce ,sta tacnije znaci 0020 ,pozz.
Zna li netko je li se ovdje može nabaviti Roxio Game Capture za snimanje konzola (ps3) u HR? Hvala!
zanima me zapravo koji je to kvar 0020?dali je to da procesor izgubio kontakt od maticne ploce ,sta tacnije znaci 0020 ,pozz.
to ti je kad prvo dobis rrod i onda,ti se to odlijepi onaj gpu i cpu zbog zagrijavanja,i onda nakon sto stavis novu termalnu pastu i one nekakve učvrščivaće, a maknesh stare onda kad se i oni odlijepe onda se xbox totalno syebe,barem je kod mene tako bilo
jel ti vidis da pise PS3 pitanja i odgovori a ne xbox?
Vec sam otvorijo temu ali nitko izgleda ne obraća pažnju.
Ovako imam PS3 konzolu koja se upali istovremeno zavrti ventilator na maximum 10-15 sekundi i onda se ugasi s blicanjem crvenog svijetla.
Dakle ne vjerujem da je YLOD jer pali se.
Sve pokušao, ciscenje, nova pasta svasta nesto..nikakve pomoci..pa et ako je neko imao sličan belaj nek prica :)
LP

jel ima neko problema sa ps3 smrzavanjem i jel to od hard diska jel mi se cuje nekakvo skripanje a dok izvadim hard ne cuje se.i kad ga restoram manje steka
jel ima neko problema sa ps3 smrzavanjem i jel to od hard diska jel mi se cuje nekakvo skripanje a dok izvadim hard ne cuje se.i kad ga restoram manje steka
Samo dok sam u pregledniku.
Dali je neko izgrao MW3 sa mišom i tipkovnicom, dali je to moguče?
Naravno da je moguće, na PC-u :)
Naravno da je moguće, na PC-u :)
Ja bi prodao PC da stavim PS3 na monitor i gotovo.
Nisam igrao MW3, vjerojatno niti necu, razmisljam o tome da preskocim ovaj nastavak. Moguce je, ali to nije ona prava tipkovnica, nego smanjena sa par tipki i misom. KLIK.
hvala ti puno za informacije ,znaci nema tu nikakve sanse za popravke ,pozdrav.
hvala ti puno za informacije ,znaci nema tu nikakve sanse za popravke ,pozdrav.
Imate temu Xbox-Pitanja i odgovori. Ne offtopicarite.
Nisam igrao MW3, vjerojatno niti necu, razmisljam o tome da preskocim ovaj nastavak. Moguce je, ali to nije ona prava tipkovnica, nego smanjena sa par tipki i misom. KLIK.
Gdje se ovo može kupiti kod nas?
Mislim da to nema za kupiti kod nas. Mislim da to jos nije niti izaslo u prodaju.
Al' imas nesto ovakvo. Playstation Gamepad i PC mouse podijeljeni na pola i spojeni. Nisam ovo probao, ali moze bit dobro ako pucas sa snajperom jer mozes nanisanit u milimetar(valjda). Mislim da ovo nemas kod nas, ali narucis lako na netu. Dostava je u vecini online trgovina besplatna.
http://www.splitfish.com/index.php/en/products/fragfx-piranha
Ovoga ima kod nas.
Ja svoj jos nisam isprobao
http://www.splitfish.com/index.php/en/products/fragfx-piranha
Ovoga ima kod nas.
Ja svoj jos nisam isprobao
Ipak je izaslo u prodaju. Ali, vidim samo u Americi. KLIK
Mislim da ne dostavljaju u Europu. Probaj malo pogledat. 100 dolara kosta. Na drugim stranicama pise da ga mozes koristit samo za MW3, ali koliko sam shvatio, radi na svim FPS igrama.
Pozdrav evo zanima me vise toga oko ps3 konzole jer razmisljam o kupnji..
1. Isplati li se kupit polovni ps3 ( i isplati li se deblji model)
2.Isplati li se jailbreakati ps3 ( radi gubitka garancije i multiplayera)
3.Kakav je internet browser za ps3
4. Moze li se obican miš ili tipkovnica prikljuciti i koristiti na ps3
5. Isplati li se kupiti ps move i kakav je
1. NE,ni u kom slučaju ne kupuj debeli model,svi na oglasnicima su stariji od 2 god i pokvarit ce ti se jako brzo,najduže će izdržat još par mjeseci :)
2. NE,ja sam isto razmišljao o jailbreaku,jer imam 14 god, pa sam si mislio da necu imat uopce za igre,ali gle imas sad starije igre po 50 kuna,nisu uopce tak skupe,i cim sam ga kupio prije par tjedana,odmah sam ga updejtao na 4.00 :D
3. OK je,mislim nemoj ocekivat da bude dobro ko na kompu,mozes slusat youtube,meni malo steka ali ok,kad komp nije slobodan a moram pogledat na gmail ili sl. idem prek ps3 :D
4. DA,ali ne u igrama (mislim da neke igre pozdrzavaju to,ali malo ih je)
5. DA,totalno se isplati,ja ga nemam ali sam igrao s njim kod frenda i mislim da je prezakon :D
Ok, puno fala :)
ja sam kupio debeli polovni i ok mi je al rade uzmi slim novi.meni sam hard disk ne radi kak treba
bok ljudi, zanima me je li dobar televizor samsung le32d550 za ps 3

1. Ja sam u Sophosu prije 4 godine uzeo Refurbished Paht PS3 za 1800 kuna sa 2 igre, jos uvijek radit besprijekorno.
2. Da ako si SP igrac, ne ako volis FPS, Fighere, Sport i Racing igrat online.
3. Katastrofa ukratko.
4. Da moze ali nema puno koristi od toga sada kada su ukinili Linux...
5. Pa od svih Motion gimicka je on naj precizniji skoro 1:1 ali problem je sto nema igara, sony uvijek ima taj problem da napravi daleko daleko bolji hardware od nintenda ali nema software da taj hardware iskoristi.
Sve plazme od 2010 nadalje ukljuvujuci buget modele imau burn in protection. Tako da to nebi stvarno trebao biti problem u 2012. Pogotov ako kupujes novu plazmu.
Ali za PS3 igrat je najbolje uzet HD Ready LCD TV. Jer on ima najbolji 1:1 pixel maping. A skoro 1:1...
Ali naravno doci ce PS4 koji ce biti FULL HD pa si gledaj jel oces jeftinije sada pa mjenjat TV kasnije il kako vec
bok ljudi, zanima me je li dobar televizor samsung le32d550 za ps 3
Da defnitnvo! Ja imam LE40C550 i mogu reci super TV. Moj je generaciju stariji jeli.