PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.360.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

da li budem mogao igrati igrice ako su na HDD (ne od PS3)..mislim originalne igrice a da mi PS3 nije jailbreak-iran??

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Evo napravio sam UK PSN Account i PSHome, čekam da frend napravi pa da vidim vrijedi li to što uopče.

Ako netko odavde ima PSHome slobodno mi se javi na PM :)

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e da vas ja nes pitam od ceg mi se igrica zamrzne i tak stoji stalno.nije laser.jel moze bit hard jel mi nes zuji u hardu

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
moze biti. ali to se i meni cesto dogada bez zujanja. moze biti do same igre ili nestabilnosti operacijskog sustava...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan
ljudi oprostite na duplom postu, ali imam jedno malo cudno pitanje.
naime, stari mi ne da da na bilo koji nacin spajam neki drugi USB kabel koji nije dosao s konzolom. tako npr. ne mogu spojiti produzni USB i igrati na krevetu.... da li je istina da se nesto lose moze dogoditi ako se spoji neki USB koji nije sluzbeno licenciran i napravljen za PS3 nego onaj iz npr. Chipoteke? (osobno mislim da je nesto jako "zabrijao")
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
Suddenly Psychotic kaže...
naime, stari mi ne da da na bilo koji nacin spajam neki drugi USB kabel koji nije dosao s konzolom. tako npr. ne mogu spojiti produzni USB i igrati na krevetu.... da li je istina da se nesto lose moze dogoditi ako se spoji neki USB koji nije sluzbeno licenciran i napravljen za PS3 nego onaj iz npr. Chipoteke? (osobno mislim da je nesto jako "zabrijao")

nemoze se nista dogoditi.reci starom da se ode malo ljeciti sa licensiranim ljekovima proizvedeno bas za njegov organizam

14 godina
Suddenly Psychotic kaže...

Kratko i jasno: NE!

To i ja radim, a ti kablovi koje smo dobili u kutiji s konzolom su ovako i onako isti kao i ono iz npr. Chipoteke, obadvoje je Kina ili Tajvan...

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
15 godina
neaktivan

Imam par pitanja:s kojim firmwareom dolazi ps3 slim jer planiram kupit za par dana,može li se ps3 updejtat bez da je spojen na net?

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
14 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Imam par pitanja:s kojim firmwareom dolazi ps3 slim jer planiram kupit za par dana,može li se ps3 updejtat bez da je spojen na net?

za firmware ti nisam 100 % siguran ali mislim da dode sa 3.55 , a ps3 se moze updejtati jedino jos preko usb ako nije spojen na net. To znac da stavis firmware na svoj usb koji mora biti u fat32 i idem pod update.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

meni je dosao sa FW 3.66!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Anthony17 kaže...

meni je dosao sa FW 3.66!

je kad si kupio rabljenog inace,nema sanse da ps3 dodje s fw visim od 3.55,ja sam ga kupio prije 2 tjedna (novi) i bio je 3.55,ali sam ga updejtao na 4.00 jer me ne zanima piratluk {#}

vatefak is going on :D
13 godina
neaktivan

nisam kupio rabljenog, nego novog i dosao mi je sa FW 3.66!!

Anthony
13 godina

Dali bi ja mogao igrati originalne igrice na jailbreakanom ps3-u?Inače ja nebi stavljo cfw, ali RECESIJA brate

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:36 (dafaq).
14 godina
neaktivan
dafaq kaže...

Dali bi ja mogao igrati originalne igrice na jailbreakanom ps3-u?Inače ja nebi stavljo cfw, ali RECESIJA brate

Da ali nebi mogo igrat preko interneta.

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim da cu tek kada se PSN ukine ici na CFW ako jos moj PS3 bude uopce radio.

Jel ono 50% igara koje imam su Multiplayer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav,mene zanima,ako ja kupim igrui na steamu (PC) dali cu ja tu istu igru moci igrati na PS3 ili je trebam posebno kupiti?

<HTML>5</HTML>

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTML5 kaže...

Pozdrav,mene zanima,ako ja kupim igrui na steamu (PC) dali cu ja tu istu igru moci igrati na PS3 ili je trebam posebno kupiti?

Trebaš posebno kupit na PS3.

14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam jedan problem. Imam LCD TV u dnevnoj sa HDMI priljučkom na koji sam spajao ps3, kupio sam ovaj adapter ( http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=200300105) is pojio ps3 preko dvi-a ali nemam zvuka. Mislio sam da će to headset riješit ali na njega mogu čuti šta drugi govore online i mogu pričat. Dali netko ima neko riješenje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Imam jedan problem. Imam LCD TV u dnevnoj sa HDMI priljučkom na koji sam spajao ps3, kupio sam ovaj adapter ( http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=200300105) is pojio ps3 preko dvi-a ali nemam zvuka. Mislio sam da će to headset riješit ali na njega mogu čuti šta drugi govore online i mogu pričat. Dali netko ima neko riješenje?

Ti si nesto pobrcko,ovaj adapter sluzi za spajanje kompa na HDMI (Ukoliko graficka nema HDMI) te za spajanje HDMIa i DVIa u isto vrijeme. . . 

(M) Uštekaš u grafu,te (Ž) ti je izlaz.

<HTML>5</HTML>
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 6:36 (HTML5).
14 godina
protjeran

Naso sam rijesenje!http://www.dealextreme.com/p/3-5mm-male-to-2-rca-female-audio-adapter-26786. Samo moram zvuk stavit da mi ide preko composite.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 7:09 (Tawals).
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Napisao sam ovo i u temi F1 2011, ali se nitko nije odazvao, pa ću napisati ovdje.

Igra li netko F1 2011 multiplayer na PS-u3? Ako igrate, javite mi se na PP.

Ispričavam se na malom OFFTOPICU.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja sam citao da je bolje uzet Sonyeve jer imaju neke dodatne mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 23:08 (Tawals).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja imam problem s Uncharted 2 multiplayer-om uopće mi se neće spojit! Imam AC Brotherhood u kojem mi multiplayer radi iako je matchmaking ponekad naporan ali za to je igra kriva. Mogu skidat trailere i napravio sam PSN account normalno, kad testiram network piše mi da imam NAT type 2,ali ipak mi Uncharted 2 multiplayer ne radi ako itko zna rješenje problema molio bih ga da ga podijeli samnom. Nešto sam tražio po internetu i vidio da možda treba nekoliko portova otvorit, što vi mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xbox - Pitanja i odgovori

zdravo moze li mi netko pomoci? imam xbox 360 beli 2007  kad ukljucim upale se 3 crvene sijalice,na adapter sveti narandjasta sijalica,i kuleri se ne pokrecu samo 1-2 sekunde ,i na hladnjacima ne oseca se toplina,pozdrav  mkd.

borce

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: xbox - Pitanja i odgovori
bobi65 kaže...

zdravo moze li mi netko pomoci? imam xbox 360 beli 2007  kad ukljucim upale se 3 crvene sijalice,na adapter sveti narandjasta sijalica,i kuleri se ne pokrecu samo 1-2 sekunde ,i na hladnjacima ne oseca se toplina,pozdrav  mkd.

rrod-red ring of dead...nema sanse da ga vise spasis,mozes ga odnijet na servis ali nakon toga ce ti radit max 6mjeseci i onda opet

osim ako si nesto krivo prikapcio :D

a s obzirom da ti se ventilatori ne okrecu vjerojatno je 0020 error koji je gotovo nemoguce ozivjeti...

jel ti ovako,ovo je moj video,i isti problem sam imao sa elitom ali sam ga onda prodao jer mi se nije dalko zayebavat :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 0:17 (bancic123).
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovak imam jedno pitanje u vesi kupovanja sa ps storea...imam hr acc i sad idem kupit neku igru ili kaj god i onda mi pise da card information nije valid...zasto??

jel mi moze ko skicirat kaj tocno do trebam upisat bio bi jako zahvalan,probao sam s 2 kartice od mame i bake xD i nijednu nece primit,obje imaju visa electron...

e i jel trebam kad upisujem card holder ime pisat č i ć jer kolko znam na ps3 je nemoguce :P

hitno molim da mi neko pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok narode!

Ovako, imam jedan problem sa svojim PS3, kada upalim PS3 i ubacim igricu u njega naravno originalnu cijelo vrijeme se okrece onaj cd u gornjem desnom kutu ali se ne pojavljuje ikona od igrica, jel zna itko u cemu je problem, i da imam prvu seriju PS3-a od 80 Gb.  :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

ovak imam jedno pitanje u vesi kupovanja sa ps storea...imam hr acc i sad idem kupit neku igru ili kaj god i onda mi pise da card information nije valid...zasto??

jel mi moze ko skicirat kaj tocno do trebam upisat bio bi jako zahvalan,probao sam s 2 kartice od mame i bake xD i nijednu nece primit,obje imaju visa electron...

e i jel trebam kad upisujem card holder ime pisat č i ć jer kolko znam na ps3 je nemoguce :P

hitno molim da mi neko pomogne

please trebam answer na gornje pitanje :)

14 godina
neaktivan

laser ti je otiso a mozda ga treba samo ocistit pogledaj na youtubeu

maxy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice