PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.359.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
GeForceMan kaže...

pozz..kupio sam novi PS3 slim 160gb, pa me zanima koliko dnevno mogu igrati da mi se ne upali YLOD kao na starom ?

LYOD ti se može dogoditi 5 min nakon igranja ili nakon 3 godine.Nitko ti sa sigurnošću nemože reći.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

pozz..kupio sam novi PS3 slim 160gb, pa me zanima koliko dnevno mogu igrati da mi se ne upali YLOD kao na starom ?

kolko ja znam i vidio sam na youtubeu,još se nikom nije pojavio ylod na slimu i to je nemoguće...mozda neki problem s pregrijavanjem ali to sigurno nece biti ylod i problem s pregrijavanjem kod slimova opcenita je sveden na minimum...jednostavno ga drzi na otvorenom prostotu,nikako u nekoj ladici ili polici blizu zida ili bilo cega...ja ga drzim na stoliću u dnevnoj sobi tak da oko njega nema nicega i igram ga sve skupa oko 8 sati dnevno (ukjljucujuci i moju braću) i nikad nije bilo nikakvih problema :D

vatefak is going on :D
17 godina
neaktivan
GeForceMan kaže...

Mozes igrat koliko hoces. Samo kad zavrsis s igranjem, ostavi ga da radi 10-15 min na prazno (ostavis ga na pocetnom izborniku), da se malo pohladi.

Pa ga tek onda skroz ugasi.

speedy56 kaže...

Bok

Imam problem sa zvukom na Plejki.

Znači, imam film (avi) sa 5.1. dolby digital zvukom i pojačalo, sada, kako da ja taj zvuk na pojačalu dobim, u film Meniju mi ništa ne nudi, a na XMB-u, pod settings i sound settings odaberem HDMI, i itaberem 5.1 db, onda tona uopče nema.

PS3 je HDMI-em spojen na TV, a TV je optičkim kablom spojen na pojačalo.

Evo par linkova, pa mozda koji pomogne.

http://www.hdtelevizija.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=1499

http://hdtelevizija.com/2009/10/10/edukativni-elanak-av-receiveri-2009/

http://www.ehow.com/how_4856569_connect-surround-sound-ps.html

http://www.bigpicturebigsound.com/sony-ps3-hdmi-hdtv-1287.shtml

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 17:43 (Chaky).
16 godina
neaktivan
šiloman kaže...

pitanje

koji gamepad moze ici na ps3 a da normalno radi?

najrade bi uzeo xboxov da ga imam i za pc al posto nevjerujem da on normalno radi 

preporucite mi nesto 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

@Chucky

Mislim da mi je najbolje spojiti PS3 direktno s Optičkim na pojačalo, imam jedan pa ču probati, doduše, već bi probao ali mi je on na televizoru, a on na zidu, pa, kužiš dalje i sam ;)

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
pozdrav! updejtao sam na 4.0 i jel moguc 4.0 jailbreak? jel ovo fake http://sonyjailbreakps3.com/ps3-jailbreak-4-00-how-to-jailbreak-ps3-4-00-latest-firmware/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prati vijesti na provjerenim stranicama ove gluposti pune virusa ostavi a kolko ja znam 4.0 nemos JB

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
Nemozes ni jedan veci od 3.55
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

skinuo sam DIRT 3 u dijelovima od ovdje:http://www.ps3gameclub.com/dirt-3-working-tb-readnfo-ps3-paradox

Zanima me da li da sprzim na DVD ili na hard od PS3 da radi i kako da to napravim??

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

e jel igra neko online i skida update i game data a da nema flat internet jel to puno trosi jel moj frend oce igrat online a nema flat nego 15gb prometa on nebi igro po cijele dane jel bi mogo igrat da mu ne dodu neki veliki racuni

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PEXer kaže...

e jel igra neko online i skida update i game data a da nema flat internet jel to puno trosi jel moj frend oce igrat online a nema flat nego 15gb prometa on nebi igro po cijele dane jel bi mogo igrat da mu ne dodu neki veliki racuni

Ja sam imao Vipov USB stick od 12GB i igrao sam BF Bad Company i još neke igre u MP i koliko se sjećam nije puno trošilo (igrao sam svaki dan po sat vremena možda). Neka počne igrati i nek nadzire potrošnju i po tome će saznati koliko bi mogao ostati na mreži.

A za updateove, ovisi, updateovi za PS3 (firmwareovi) su stotinjak, a ponekad i više (oko 200mb), a za game updateove, ovisi o igri. Kad krećeš skidati game update uvijek ti piše koliko je velik i ako ti je prevelik, iskopčaj internet i on će prekinuti. Neka onda ode kod frenda s flatom i skini kod njega.

Iako, neka računa, da ako želi igrati MP na PS3, igra uvijek mora biti zadnja verzija (kao i firmware, ako je neki važniji (veći) update)   tako da će, ako je neka novija igra koja dobija svaki tjedan neki update, morati puno gnjaviti frenda za skidanje.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ja si planiram kupovati PS3 SLIM. Da li cu na njemu moci igrati igrice skidane s interneta (pirate) ako ne sta moram napraviti?
Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozes igrat pirate al to ovisi o verziji neznam jel probijena ova nova

maxy
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
A znate li za koju dobru stranicu za skidanje igara?
Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
e jel hrvati inace nemogu na ps home ili samo meni neradi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel netko zna hoce li se netko sjetiti modificirati i ove nove verzije i kada (4.00)?

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Jel netko zna hoce li se netko sjetiti modificirati i ove nove verzije i kada (4.00)?

ma nece,a i netreba,ja sam do nedavno mislio kako cu cim kupim ps3 jailbreakat ga i sve,a kad sam ga prije 3 tjedna kupio.bez razmišljanja sam ga updejtao na 4.00 jer fkt mi je glupo imat konzolu novije gen. a da ne igram online :D

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
a zasto meni nece prepoznati USB?
Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bancic123 kaže...

I ja se pitam...

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
15 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
bancic123 kaže...

I ja se pitam...

Nemogu.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
Tommy_123 kaže...
speedy56 kaže...
bancic123 kaže...

I ja se pitam...

Nemogu.

To ti je pravda buraz, to ti je pravda....

Neznam zašto ja koji sam dao ne isto, nego više love za PS3 nemogu imati PSHome dok taj isti amer može?!?!?!?!?!?!

16 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
Tommy_123 kaže...
speedy56 kaže...
bancic123 kaže...

I ja se pitam...

Nemogu.

To ti je pravda buraz, to ti je pravda....

Neznam zašto ja koji sam dao ne isto, nego više love za PS3 nemogu imati PSHome dok taj isti amer može?!?!?!?!?!?!

Zato što isti Ameri kupe 10 milijuna call of dutyja svake godine na plejki a ne mi kod kojih se proda 1000 igara vjerojatno,ako i toliko.

Kao da je Home ne znam ti je kakva dobra stvar,osim toga napravi britanski account pa si skini home i knock yourself out ako imaš sa čim od tog g*vneta od igre/software-a.

Naravno da naši ljudi uvijek imaju nešto za prigovarati,imaš besplatan online i imaš hrvatski store,mislim da je i to dovoljno za piratsko društvo kakvo smo mi.

You are what you believe yourself to be
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:55 (AjgorR).
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

@AjgorR:

A u pravu si.

Posebno s onim za piratsko društvo.

0 0 hvala 0
14 godina
Anthony17 kaže...
A znate li za koju dobru stranicu za skidanje igara?

ps3iso

15 godina
neaktivan
14 godina

Kratko i jasno > DA

Novi (bez igara) košta 2200kn.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupi novi ja imam iskustva sa polovnim ps3

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

kupi novi ja imam iskustva sa polovnim ps3

a čuj, razlika mu je 100€, nije to mala lova, doduše ako ubrajam igre koje su na hardu onda i više.

Jer s tih 100€ može popraviti ako je nešto na plejki zaribano to može popraviti. Laser ako se nevaram košta oko 600kn, a to je osim YLOD-a nešto najgore što može otić, ako se ne varam (možda još hard, ti to znaš, imaš iskustva ;))

15 godina
neaktivan
I ima garanciju još. 11 mjeseci
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupi ak ima garanciju

l

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice