PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.357.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ne pregrijava se ima dosta mjesta i sad sam formatiro hard pa manje steka a i cuje se

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
PEXer kaže...

ne pregrijava se ima dosta mjesta i sad sam formatiro hard pa manje steka a i cuje se

Ne znam šta mu je onda... čuo sam da puno ljudi ima problema sa debelom verzijom. A ni slim verzija nije baš bolja. Meni neke pute DVD koji je unutra zakrči. No, ono što me najviše smeta je krčkanje plastike. Nakon večernjeg igranja otišao bih spavat, a plastika je krčila 45 minuta nakon igranja. Ja sam mislio da mi je miš u sobi, xD. Onda mi se gamepad prestao puniti, poslao sam ga na servis, zamijenili su ga i nakon 3 dana korištenja se opet prestao puniti. Ovog puta sam poslao cijeli uređaj, i nadam se da će ga popravit jer su mi već dosadili.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam novi hard stavim ga u ps3 i pise mi da stisnem ps button i to napravim pa moram nes stisnut start i select zajedno... u cem je problem

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

imam novi hard stavim ga u ps3 i pise mi da stisnem ps button i to napravim pa moram nes stisnut start i select zajedno... u cem je problem

pa stisni select i start i trazit ce te update (system update) koji si imao ili veci.skines ga sa kompa na usb i update stavis u folder pod nazivom UPDATE

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel imas video

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

dok to stisnem opet nece

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pise da ije pronaden

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

pise da ije pronaden

ko nije pronaden?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

update. i kak da update skinem prek kompa na usb?

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

koji si zadnji update imo na konzoli

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

4.00 ja mislim ovaj zadnji

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

meni uopce ne ude u meni od kad je novi hard unutra sve je crno i pise da stisnem ps button

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PEXer kaže...

meni uopce ne ude u meni od kad je novi hard unutra sve je crno i pise da stisnem ps button

o boze

ne terbas u meni ici jer nemozes

skini update i ubaci ga u usb napravis fplder pod nazivom PS3 i u tom folderu jos jedan folder UPDATE i u tom update folderu ubacis update koji si skinuo sa interneta

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

skidam skuzio sam sad kad stavim usb u ps3 on ce vidit update??

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nakon toga ukopcaj usb u ps3,upali konzolu i dok dodes na dio di te trazi select x stisnes i trebalo bi se updateati

14 godina

da

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

tnx stavit cu .da stavim update u mapu update

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da

redosljed foldera

PS3--UPDATE i u update folderu stavis file koji si skinuo sa interneta

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

opet pise da nije naso update

{#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ajd mi reci da li ti citas moje postove?

ajmo ispocetka

formatiraj usb u fat32

nakon toga na usb sticku napravis folder PS3 i u tom folderu napravis jos jedan folder pod nazivom UPDATE i u tom update folderu ubacis file koji si skinuo sa interneta

ime foldera mora biti pisano velikim slovima

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

uspio sam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

maxy
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel itko od vas igra Assassins Creed Brotherhood multiplayer?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

stavio sam hard sve radi idem igrat gta 4 instaliram gamedata i pokazuje se load screen sa likovima i odjednom mi krene ispocetka loudat ko da je zastekalo jel zbog interneta da iskljucim internet? druge igre rade i vise ne stekaju ko prije dok sam imo pokvaren hdd

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

hoće li televizor od 50hz biti dobar za plejku?

0 0 hvala 0
14 godina
creatos kaže...

hoće li televizor od 50hz biti dobar za plejku?

Bitno da je HD reza i to je to

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kako napraviti najbolji video setup za PS3 s HDMI priključkom na plasmu TV? Slika mi ima previše boja i previše je tamna bez obzira na postavke TV-a. Čak ne smijem koristiti 1080 rezoluciju (iako TV uredno podržava -> 42') jer je tada još gore, već moram spustiti na 720.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TracerCPP kaže...

Kako napraviti najbolji video setup za PS3 s HDMI priključkom na plasmu TV? Slika mi ima previše boja i previše je tamna bez obzira na postavke TV-a. Čak ne smijem koristiti 1080 rezoluciju (iako TV uredno podržava -> 42') jer je tada još gore, već moram spustiti na 720.

Plazme inače imaju duboku crnu.

Ako ti slika ima previše boja, uđi TV-u u meni i "poštelaj" si kako želiš.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

DC Universe je besplatna igra sa PSNa,no problem je u tome kaj bi mi trebalo cca 15h da mi se skine,a ja abs nebih bolio ostaviti plejku 15H Upaljenu,pa me zanima jeli ja ikako mogu to preko PCa skinuti pa prebaciti na HDD ili nekaj(nemam softmoadnu/jailbrekanu konzolu)?



0 0 hvala 0
14 godina
HTML5 kaže...

DC Universe je besplatna igra sa PSNa,no problem je u tome kaj bi mi trebalo cca 15h da mi se skine,a ja abs nebih bolio ostaviti plejku 15H Upaljenu,pa me zanima jeli ja ikako mogu to preko PCa skinuti pa prebaciti na HDD ili nekaj(nemam softmoadnu/jailbrekanu konzolu)?

Ma nemora PS3 biti upaljen tokom cijelog preuzimanja. Počneš skidati, ugasiš, upališ i nastavljaš tamo di si stao.

To je cijela igra?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice