Nije tu problem HW, nego što je NVidija napravila s SLI-jem u posljednje vrijeme.
Zato postoje 980Ti, TitanX, FuryX i možeš ih staviti do 4 komada :)
Baš odlično vrte ha? Sarkazam ...
SLI off, ultra settings ide oko 35fps
4-way SLI, ultra settings oko 45fps
4-way SLI, low settings oko 75fps
Isprike na duplom postu... Nisam mogao odolit :)
malo sam ganjao po nvidija forumima i kako ispada dio problema je do nvidije.
jedan pametan lik je skontao fazon.
i kada stavim sve grafike na primarnu karticu umejsto kao sto to inace traze za surround na stavim na prvu drugu i 4tu, performanse su se popravile drasticno.
tako da sad na 4-way SLI 4k ide oko 90-110fps sve na ultra
a na 4k surround ide oko 40fps :)
jedino sto ima malo nekog tearinga ali uz neka dodatna caprkanja i to bi se dalo izbiti, a kaze i nvidija da je upoznata sa problemom i da rade na tome... pa eto...
testirao sam malo i crisys 3 i sad i on ide bolje al ima i tu nekih fazona krene sa oko 11tak fps (surround) i kad ga malo caprkam na windowed i onda na fullscreen mode izgleda da se tek onda trzne i probudi i isao je oko 50tak fps.
tako da izgleda da se pogubi oko surrounda i izgleda kao da je full screen ali u stvari nije, sto ugasi SLI iako pise 99% kartice da rade one ne idu toliko.
kad ga malo windowed fullscren caprknem prebaci na full i sve ok.. tako da.. ide...
jedino sto nemam cime da record 4k SLI rezoluciju :)
fraps bi mogao al samo ako snimam pola rezolucije, Action! je super ali legende ne podrzavaju SLi samo zablokira sve poslije snimanja hehehe
eywa, sad pročitaj unazad, mirkojev pa moj post :) SLI je smeće u posljednje vrijeme (kao i nvidijini driveri općenito).