Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 964.963
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Tonci, diablo stvarno je los primjer jer mozes bez problema i sa titanom past ispod 20fps na 1080p zbog same igre koja nije u stanju koristit hardware kako spada.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Gtx 9xx Club
toxic kaže...

Idealna situacija ti je kada imas 60hz monitor i min fps je 60.. dalje od toga ne treba traziti..

na 1440p mislim da to ne moze niti jedna kartica ili eventualno fury x, 980ti i titanx

na 4k niti jedna

na 1080p mislim da ih ima dosta

- naravno sve postavke na max

Nema sanse sa bilo kojom AMD karticom da neces padat ispod 60fps na 1080p u Witcheru recimo. Od moje 280X je Fury X brza 60-70%, a meni framerate sa svime maksanim na 1080p pada do ~20fps u najgorim situacijama. Dakle nema sanse da ces imat vise od 35-40fps sa fury x.

16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Tonci, diablo stvarno je los primjer jer mozes bez problema i sa titanom past ispod 20fps na 1080p zbog same igre koja nije u stanju koristit hardware kako spada.

To još nisam vidio. S titanom je najniže nekih 150-170 FPS. Imaš li info gdje se to događa?

14 godina
Gtx 9xx Club

U Cesspools mapi. I u onoj Blood Marsh mapi iz acta 5 kad je unutra puno monstera. I kad imas Witch Doctora s jednim od ovih novih setova, zaboravio sam kojim. Cak i na godly konfama FPS dippa do 20-30 radi same igre... To je inace known issue, vec su mijenjali taj WD build da manje lagga igru ali mislim da je jos uvijek prisutno. I trenutno je na PTR patch koji bi trebao s time pomoci.

I pod "lag" mislim FPS lag/ trzanje, ne samo delay.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 16:13 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Moram to probati večeras.

17 godina
Tonči kaže...

Moram to probati večeras.

igras diablo 3?

ajd me dodaj mNik987

14 godina
Gtx 9xx Club

Igra ti on to da testira hardwer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Igra ti on to da testira hardwer.

pa ima puno zahtjevnijih igara :)

15 godina
protjeran
Tonči kaže...
ansha kaže...

To još nisam vidio. S titanom je najniže nekih 150-170 FPS. Imaš li info gdje se to događa?

Ma graficka je nebitna, kad ti framerate ode nisko gpu usage i dalje bude mizeran, isto ko i cpu usage...

17 godina
Gtx 9xx Club

meni na 1080p al max out  nv gluposti off nikad frame drop bio ispod 60 u witcheru 

dok na 4k sa aa off nv off je bio oko 35 do max 50 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

Ja upalija danas Dirt3 nakon 100 godina,i odvrtija onaj benchmark,ono sve na Ultra 150+ fps,ROFL!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
4mal kaže...

meni na 1080p al max out  nv gluposti off nikad frame drop bio ispod 60 u witcheru 

dok na 4k sa aa off nv off je bio oko 35 do max 50 

Kako si onda maxed out? Lako tako...

17 godina
Gtx 9xx Club

Nema velike razlike osim da mu kosa vijori ,obicna glupost koja jede perfe bzvz a uostalom nismo na nv-u,pa zasto bi to palio
P.s ni kod tobm ridera tj sweet fx-a mi je od lare bila kosa nerealna ;-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 21:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To baš i nije točno... 

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Tonci zna Laru osobno pa ono...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Baš..ono čovjek se zapita jer se neki igraju ili analaziraju svaki frejm i bulje kako se kosa njiše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 21:44 (XXX).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
XXX kaže...

Baš..ono čovjek se zapita jer se neki igraju ili analaziraju svaki frejm i bulje kako se kosa njiše.

ja to inace radim no evo pokusavam se skulirati, ja sam svoju Laru odavno pocupao pa neamm vise u kaj gledati!

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Mislim baš me briga ali sva ova pretjerivanja mi idu pod kapu da hrđavom k... i dlake smetaju. Neki gube volju za igrom čim padne ispod 60 fps-a i ako igra nije na maximumu. Ono ja mislio da sam u vrhu piramide PC picajzli a sad vidim da nisam ni na sredini . Kako je krenulo još bum otišao u konzolaški tabor, tam mi izgleda sve nekak normalnije, jezik pregrizao .

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
LogicusMPS kaže...

Momci, pozdrav.

Zna li tko ima li ova grafička u Splitu gdje za uzeti? Ili samo u ZG?

Valjda nisam falio temu.

Hvala

Zašto ti je bitno da je Split? Naruči od negdje na kućnu adresu. Za tu cijenu je poštarina najčešće besplatna.

Radi plaćanja karticom na rate.

15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Onda moras uzet u obzir da vecina ovih jeftinih cijena ti je za gotovinsko placanje. 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

na tu cijenu dodaj 10 od 100 i to ti je cijena za obrocno placanje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
4mal kaže...

Nema velike razlike osim da mu kosa vijori ,obicna glupost koja jede perfe bzvz a uostalom nismo na nv-u,pa zasto bi to palio

Ja sad nakon dugo vremena krenuo igrat novi Hearts of Stone dlc za Witcher 3, i probao sam upalit Hairworks samo na geraltu, stavio ga na High i 2x AA za HW, izgubio svega 4-5fpsa, dok prije mi je znalo 30% performanse srušit. Izgleda da su sredili to sa patchevima. Grafa 290X Lightning

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 0:08 (D3lBoy).
14 godina
LogicusMPS kaže...
Tonči kaže...
LogicusMPS kaže...

Momci, pozdrav.

Zna li tko ima li ova grafička u Splitu gdje za uzeti? Ili samo u ZG?

Valjda nisam falio temu.

Hvala

Zašto ti je bitno da je Split? Naruči od negdje na kućnu adresu. Za tu cijenu je poštarina najčešće besplatna.

Sve više ima online shopova koji nude obročno plačanje!!

Pronjuškaj malo!!

AUDIOFIL
16 godina
odjavljen
LogicusMPS kaže...
Tonči kaže...

Links ti čak daje popust ako naručiš doma i ne gnjaviš ih u dućanu i to na rate. 

13 godina
4mal kaže...

malo je veca razlika od "kosa vijori"

http://www.gfycat.com/DamagedMajesticConey

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-hairworks-interactive-comparison-1-on-vs-off.html

http://gfycat.com/DigitalGloomyFrenchbulldog vs http://gfycat.com/PolishedNecessaryHeifer

16 godina
odjavljen
Fanu kaže...
4mal kaže...

malo je veca razlika od "kosa vijori"

http://www.gfycat.com/DamagedMajesticConey

http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/the-witcher-3-wild-hunt/the-witcher-3-wild-hunt-nvidia-hairworks-interactive-comparison-1-on-vs-off.html

http://gfycat.com/DigitalGloomyFrenchbulldog vs http://gfycat.com/PolishedNecessaryHeifer

Ma razlika je ogromna u tome i jest poanta.

17 godina
Gtx 9xx Club
Oboje ste picajzle eod. ;-)
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

samo je jedna pizajzla na ovom forumu 

13 godina
protjeran
A ime mu je stjepanj) :p hehe
15 godina
protjeran
4mal kaže...

Kad je tebi ono mala razlika onda si slobodno mogao uzeti r7 250, stavit detalje na very low - jer ionako to sve izgleda isto, i lijepo ustedit >5000kn.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice