Stvarno!!
Stjepko koju grafiku sad guraš,malo sam se pogubio!Mislim zar to ne smanjuje fps??
edit:BF3 nema mogučnost veče reze od 1080p?? Ili ja nešto krivo radim??
odes u control panel i tamo postiskas kvačice za rezolucije koje zelis, koliko sam ja prostudirao nazalost najostriju sliku ces dobiti na najvecoj rezi, dakle na 4k! na 1440p monitoru to ide do 5K rezolucije, takoder imas slider za izostravanje piksela, osobno ga drzim na ispod 10%, preko toga(tocnije preko 20%) mi se slika previse zamucuje, ovo govorim za igre, na desktopu ovo sve pada u vodu! i jos jedna stvar na Amd-u cak i manje rezolucije izgledaju ostro dok na nvidiji samo maximalne..., ako ti ovo sve radi u control panelu mora i u igri...lp
DA to sam i napravio,ali in game imam samo max 1080x1920/60Hz,danas mi blokala grafika sa VR driverima 358.78 u BF3 OC 1528/2002 MHz (boost),nestalo slike!!2-3 puta restarta kompa i Winsi se bootali ali bez slike!!Tek kad sam isključio komp i ponovno upalio dobio sam sliku!!
I sad kad uđem u Nvidia control panel nemam 90% opcija što sam prije imao,i naravno nemogu DSR vidjet na kojim postavkam sam ostavio!!
Kad stisnem system information uopće mi ne očitava koje drivere imam i koju grafiku koristim!!
WTF!!!!!!!!!!!
Stavio starije drivere 353.62,opet isto!!