Media Player Classic Home Vs Gom player

poruka: 314
|
čitano: 130.235
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gom player,VLC player-problem u mkv formatu

IMAM na laptopu MKV,VLC player..htio sam gledati jedan koncert u mkv formatu-veličine 9gb...nakon par minuta gledanja slika se zamzne.. onda nakon nekog vremena ponovno krene..i tako svako malo..da li je problem možda rezolucija itd..znam da je gom player odličan..i ne znam zašto imam taj problem prilkikom gledanja u mkv formatu..da li nešto treba podeseti dodatno na gom playeru ili na laptopu eventualno..molim za pomoć

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gom player,VLC player-problem u mkv formatu
komar kaže...

IMAM na laptopu MKV,VLC player..htio sam gledati jedan koncert u mkv formatu-veličine 9gb...nakon par minuta gledanja slika se zamzne.. onda nakon nekog vremena ponovno krene..i tako svako malo..da li je problem možda rezolucija itd..znam da je gom player odličan..i ne znam zašto imam taj problem prilkikom gledanja u mkv formatu..da li nešto treba podeseti dodatno na gom playeru ili na laptopu eventualno..molim za pomoć

vjerojatno ti je laptop slab, a MPC je puno bolji od GOM-a, puno bolja kvalitetea slike

16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
komar kaže...

vjerojatno ti je laptop slab, a MPC je puno bolji od GOM-a, puno bolja kvalitetea slike

pa nemoze bit kvaliteta bolja od streama,a gom prikazuje onak kak bi trebo

MPC je bolji  zbog nekih drugih stvari

See You Space Cowboy
16 godina
neaktivan

maloprije skinuo novi Gom player, instal sve klasika ko i uvijek i pokrenem seriju i radi sve pet i kliknem enter za full screen i ono je u full screen ali sve crno a zvuk se čuje, kad ga vratim u prozor onda radi ali u full screen onda neće... kako da to ispravim.. većsa m 100 puta instal gom player na isti način i samo s ovom zadnjom verzijom mi se to dogodilo... dali to može biti do driver do grafičke ili nekih postavki tamo, grafička je 5850 driveri 10,11 i uključena mi je ona opcija da mi hardverski ubrzava dekodiranje drag n drop videa... help??

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Mitsuoka kaže...
komar kaže...

pa nemoze bit kvaliteta bolja od streama,a gom prikazuje onak kak bi trebo

MPC je bolji  zbog nekih drugih stvari

istina, sad sam skinuo opet GOM da pogledam i je, ali jednom mi je slika bila katastrofalna, vjerojatno sam se igrao po postavkama nesto pa sam ga shebao {#} a sad mi se cini cak malo bolja boja od MPC-a {#}

17 godina

htio sam pitati samo, dali se može narihtat negdje, da dok se premotava film u MPC on ne pauzira već ko na Gomu da ide....i dali se može određivati interval premotavanja??

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
istina, sad sam skinuo opet GOM da pogledam i je, ali jednom mi je slika bila katastrofalna, vjerojatno sam se igrao po postavkama nesto pa sam ga shebao {#} a sad mi se cini cak malo bolja boja od MPC-a {#}

To se isto i meni dogodilo. Prije 2 tjedna je slika bila katastrofa u usporedbi s mpc, ovaj tjedan sam video postavke stavio na default i čini mi se da je sad još bolja na gom-u.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
neaktivan
RE: Media Player Classic Home Vs Gom player
mali.ivica87 kaže...

htio sam pitati samo, dali se može narihtat negdje, da dok se premotava film u MPC on ne pauzira već ko na Gomu da ide....i dali se može određivati interval premotavanja??

I ja sam to pitao i pokušavao nač, ali nema te mogučnosti. Ponekad i meni treba, kad ide serija, da preskoći tih 30 sec uvoda, ali nema tu mogučnost. A što se tiće kvalitete, barem na mom laptopu i s mojom konfiguraciom, kako god postavim GOM player, MPC HC mi daje za klasu bolju sliku!

17 godina
neaktivan
Bojko kaže...
mali.ivica87 kaže...

I ja sam to pitao i pokušavao nač, ali nema te mogučnosti. Ponekad i meni treba, kad ide serija, da preskoći tih 30 sec uvoda, ali nema tu mogučnost. A što se tiće kvalitete, barem na mom laptopu i s mojom konfiguraciom, kako god postavim GOM player, MPC HC mi daje za klasu bolju sliku!

pa ukopčaj traku i klikom miša pomakneš film i preskočiš dio

ist ako ukopčaš opcije imaš i ubrzano prikazivanje u MPC

15 godina
neaktivan

Pokuša sam pogledat film u media player classic home playeru ali nikako nemogu nać kako ući u opcije player i namistit titlove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta zelis namjestiti?

inace u opcije se ulazi slovom O

:)
15 godina
neaktivan

Imam titlove u obliku .srt datoteke i u GOM playeru sam ručno mora namjestit prikaz titlova pa bi to želio i ovdje

,a to nije moguče jer nemogu ući u opcije. Pokuša sam sa slovom o ali player ne reagira

P.S.

I nemogu izać iz full screen moda.

Kad jednom uđem u njega moram izlazit sa alt+f4

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 18:42 (VAPOR-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zvuči kao da da si uključio D3D full screen način prikaza :0)

Renderer settings -> Presentation izbornik.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kad pokrenem MPC-HC pojavi mi se ova greška.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
loko_1 kaže...
Kad pokrenem MPC-HC pojavi mi se ova greška.

i? što tu treba razmišljati, fino piše instaliraj što svježiji (ili onaj iz lipnja) dx end-user runtime sa MSovih stranica za pravilan rad MPC-HCa, guglaj

rather sniffin glue instead of private networks
15 godina
neaktivan

Evo, prvi puta do sada da mi mpc-hc stvara problem. Hdmov file slika "trokira" i titlovi se malo prikazuju, malo ne.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Media Player Classic Home Vs Gom player
GigaGirl kaže...

Evo, prvi puta do sada da mi mpc-hc stvara problem. Hdmov file slika "trokira" i titlovi se malo prikazuju, malo ne.

Obično mi je GOM taj koji trokira na laptopu a mpc spašava stvar... Čudno

http://dizanje-ratia.info
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

probaj malo prckati po outputu 

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
neaktivan

Bilo je na Evr, promjenila i nista nije bolja slika.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Bilo je na Evr, promjenila i nista nije bolja slika.

ja koristim evr sync i nemam nikakvih problema 

samo imam instaliran mpc-hc bez ikakvih dodataka cak niti coreavc nemam 

15 godina
neaktivan

Prvi puta da sam naisla na problem s ovim playerom.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
GigaGirl kaže...

Probaj vidjeti kako GOM reagira sa istim file-om.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan

Jednako, probat cu jos kmplayer.

16 godina
odjavljen

Da li ti je dxva uključen ili isključen? Ako ti je isključen, uključi ga.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

S KMplayerom sve ide bez trzanja. :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
15 godina
neaktivan

Primjetila sam da je slika nesto losija, ali ju za sada on jedini pusti glatko, bez prekidanja, cak su i titlovi ok.

16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...

Da li ti je dxva uključen ili isključen? Ako ti je isključen, uključi ga.

GigaGirl kaže...

Primjetila sam da je slika nesto losija, ali ju za sada on jedini pusti glatko, bez prekidanja, cak su i titlovi ok.

A ovo što sam ja predložio? U GOM odeš na Preferences (F5) >Filter>Disable Filters>Enable Quick Play Mode.

15 godina
neaktivan

Ide bolje ali svakih toliko zastane.

15 godina
protjeran

Nekuzim sta svi ser*te po gom-u
Uopce nema losiju sliku od MPC-HC

prije sam koristio gom sad sam na MPC jer trosi manje rama i netrebaju dodatni codeki kao za gom....
Kod goma je slika bolja tj boje su puno stvarnije npr crna je crna a ne kao kod drugih playera jedina mu je mana sto nema svoje codeke
I ovi koji govore da je kod MPC-HC slika stoput bolja nego kod gom-a  ja bih se na njihovom mjestu zapitao dali je samnom i mojim ocima sve u redu...

da nebi sad mislili kak ja serem i pljujem po MPC (kao sto sam iznad napisao i sam sam korisnik istog) nemislim ja nist lose vec pretjerali ste sa time kak gom ima losu sliku tj kak MPC ima puno bolju....
LP

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice