Media Player Classic Home Vs Gom player

poruka: 314
|
čitano: 130.289
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Media Player Classic Home Vs Gom player
boxer kaže...
soundstream kaže...
boxer kaže...

LOL
uuu koja razlika u kvaliteti slike
Samo kontrast crna/bijela
Daj stavi normalno neki ss a ne pocetak filma di nema nist
Prije sam koristio gom sad sam vec vise od mj dana na MPC HC i stojim iza tog da gom ima bolju sliku,i naravno trosi manje rama od MPC
Vratit cu se na gom kad stave codeke u njega a do tad ostajem na MPC

http://www.soundstream.com/
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

sad instalirah tu verziju istina puno je ljepsi,sad me zanima zast nema vise onog kad npr kliknem dva puta misem da mi se prikaze prek cjelog ekrana?
Sad kad kliknem tak nist se ne desava,kak da to vratim?

17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
Eld kaže...

Ne instaliram nikada CCC i ne koristim ga. Ali ako ga instaliram da li ce on mijenjati brigtness samo u MPCHC ili i kompletne postavke brightnessa>

mijenjat će brightnes za video, postoje odvojene opcije za video i za desktop, međutim nisam siguran sačekaj da dođe netko sa radeonkom pa nek komentira, sorry

Da, postoje odvojene opcije za video i desktop.

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan
soundstream kaže...
sad instalirah tu verziju istina puno je ljepsi,sad me zanima zast nema vise onog kad npr kliknem dva puta misem da mi se prikaze prek cjelog ekrana?

heh, meni radi, lame ali tako je, ne radi jedino ukoliko nije učitan film, probaj CTRL+Enter ili desni klik na playerov prozor te odabrati Full Screen. btw, danas je već izišla novija verzija 1.5.2.3045, pratite izlaske novih svn verzija (zna ih biti čak nekoliko dnevno) ovdje a changelogove ovdje

Anything you say can and will be used against you
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2011 19:30 ((s)izgoreo).
17 godina
soundstream kaže...

LOL

Jel' ti ja ličim na neku budalu koja će ovdje stavljati slike skrinšota kako šta izgleda samo kako bi tebe uvjerio? BMK... ja sam argumentirao svoju tvrdnju, baci ti par gdje dokazuješ da je bolji od MPC.

Gledaj na čemu hoćeš, svejedno mi.

Budala bio, budala ostao...
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
soundstream kaže...

heh, meni radi, lame ali tako je, ne radi jedino ukoliko nije učitan film, probaj CTRL+Enter ili desni klik na playerov prozor te odabrati Full Screen. btw, danas je već izišla novija verzija 1.5.2.3045, pratite izlaske novih svn verzija (zna ih biti čak nekoliko dnevno) ovdje a changelogove ovdje

Haha evo radi sad i meni na dvoklik

15 godina
protjeran
boxer kaže...
soundstream kaže...

Jel' ti ja ličim na neku budalu koja će ovdje stavljati slike skrinšota kako šta izgleda samo kako bi tebe uvjerio? BMK... ja sam argumentirao svoju tvrdnju, baci ti par gdje dokazuješ da je bolji od MPC.

Opet LOL
BMK za tvoje argumente,koristio sam gom prije i jos gro drugih playera tak da...
Promjeni monitor ili odi okulisti

17 godina
soundstream kaže...
boxer kaže...
soundstream kaže...

Opet LOL
BMK za tvoje argumente,koristio sam gom prije i jos gro drugih playera tak da...
Promjeni monitor ili odi okulisti

Naravno tvoji argumenti su samo u obliku LOL i sličnih budalaština napisanih na forumu, a dokaz da GOM daje bolju sliku uopće nećemo viditi jer trebamo tebi vjerovati kao stručnjaku. Baš LOL.

Al' znaš kako se kaže svaki cigo svog konja hvali, tako da meni svejedno, MPC je bolji bez potrebe da mjenjam monitor ili da mi to potvrdi okulista.

Živio.

15 godina
protjeran
boxer kaže...
soundstream kaže...
boxer kaže...
soundstream kaže...

Naravno tvoji argumenti su samo u obliku LOL i sličnih budalaština napisanih na forumu, a dokaz da GOM daje bolju sliku uopće nećemo viditi jer trebamo tebi vjerovati kao stručnjaku. Baš LOL.

Al' znaš kako se kaže svaki cigo svog konja hvali, tako da meni svejedno, MPC je bolji bez potrebe da mjenjam monitor ili da mi to potvrdi okulista.

Živio.

Ajd ne seri,Pravis se pametan a daleko si od toga
Sutra cu ti stavis SS pa ces vidjet
I ovo boldano ti ne drzi ovu jer ak nisi znao napisao sam da koristim MPC-HC

17 godina
soundstream kaže...

LOL
Prije sam koristio gom sad sam vec vise od mj dana na MPC HCi stojim iza tog da gom ima bolju sliku,i naravno trosi manje rama od MPC
Vratit cu se na gom kad stave codeke u njega a do tad ostajem na MPC

soundstream kaže...
boxer kaže...

Živio.

Ajd ne seri,Pravis se pametan a daleko si od toga
Sutra cu ti stavis SS pa ces vidjet
I ovo boldano ti ne drzi ovu jer ak nisi znao napisao sam da koristim MPC-HC

1. Ne pravim se ja pametan, bože sačuvaj, nego samo prostirem argumente. Koristim i ja GOM Player od 2007/08 godine kao i MPC i dovoljno je da uočim bitne razlike i prednosti.
  2. Gore si napisao da si prešao na MPC i da ga koristiš MPC MJESEC dana i to je tebi dovoljno(?), a nastavljaš sa "Vratit cu se na gom kad stave codeke u njega a do tad ostajem na MPC" - pitam se samo zašto, jel' to tvoja potvrda da je MPC po defaultu bolji od GOM jer ja ovo ne mogu protumačiti drugačije. 
  3. Gore si napisao da GOM troši manje rama od MPC - što nije istina, MPC u IDLE koristi 3x manje rama od GOM Playera, a 2x manje kada je pokrenut  film.
  4. Pogledaj SS paralelno upaljenih playera u IDLE i kada je pokrenut film, sve postavke na default, a također možeš pogledati i kvalitetu slike.
  5. Također i tebi preporuka da nakon pogledanih SS odeš okulisti.

16 godina
protjeran

ma lik sere samo nista ne argumentira 

ja mu gore stavim dokaze,a on meni TD lol 

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

ma lik sere samo nista ne argumentira 

ja mu gore stavim dokaze,a on meni TD lol 

Ma neki klinjo sigurno.

Btw, MPC ima po meni vrlo korisnu opciju "After Playback" - fino pred spavanje pustiš  neki film ili seriju i namjestiš da se poslije filma/serije ugasi ili ode u standby, pa ne moraš ustajati i gasiti kompjuter.

17 godina
neaktivan

Zašto mi ne bude skin kao s prve slike nego bude kao s druge kad instaliram program?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina

Možda nemaš najnoviju verziju koja to podržava. Iako je na 2. slici obični Media Player.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam 1.5.2.3045.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 9:25 ((s)izgoreo).
17 godina
neaktivan

Sad radi. Vjerojatno ja nisam skinuo BE verziju. {#}

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tamo dečki na doom9.org prave čuda od mpc-hc. Mijenjaju boje toolbara, dodaju transparenciju i sl. Ima netko neki link do takvih stvari s uputama kako se to odradi. Pretpostavljam preko ResourceHackera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KickAss00 kaže...

Tamo dečki na doom9.org prave čuda od mpc-hc. Mijenjaju boje toolbara, dodaju transparenciju i sl. Ima netko neki link do takvih stvari s uputama kako se to odradi. Pretpostavljam preko ResourceHackera.

ja pretpostavljam da se to radi direkt u sourceu i prije kompiliranja odnosno pomoću patcha poslije instalacije, ovdje imaš rudimentarne skinove odnosno bitmape za kontrole koje su ponuđene direktno iz playera (help-download toolbar images)

BTW, novi BE buildovi **.3052, x86 i x64

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 19:08 ((s)izgoreo).
16 godina
protjeran

Vidio sam razliku izmedju MPC i Gom-a, nisam vjerovao na prvi pogled.

Oprostite sto upadam, ali, kako tu stoji VLC?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vidio sam razliku izmedju MPC i Gom-a, nisam vjerovao na prvi pogled.

Oprostite sto upadam, ali, kako tu stoji VLC?

VLC ima slabiju podršku za DXVA odnosno jedino za DXVA 2.0, a ukoliko i radi (u mom slučaju na GTS250) slika je trzava pogotovo kod full HDa, što se kvalitete slike tiče nisam mjerodavan komentirati jer sam ga probao briefly, a pošto mi se ne sviđa njegovo sučelje i filozofija ubrzo sam ga uklonio...

14 godina
neaktivan

Imam problem s prikazom videa s Bugovog DVD-a u MPC-u. Zvuk je u redu, a i sama slika ne trza već konstantno prevladava zelena boja. Windows Media Player i KMPlayer bez problema prikazuju video.

Zna li netko riješenje problema?

slika slika
Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 22:51 (Gain).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gain kaže...

Imam problem s prikazom videa s Bugovog DVD-a u MPC-u. Zvuk je u redu, a i sama slika ne trza već konstantno prevladava zelena boja. Windows Media Player i KMPlayer bez problema prikazuju video.

Odeš na view->options->output->VMR-9(renderless)

Na VMR-9 ti neradi video akceleracija pomoću grafičke tj. sve zadaću obavlja CPU i nećeš dobivat artefakte.

Ponovno staviš na EVR Custom Press ili EVR Sync kada pogledaš video da uključiš akceleraciju.

Living in a world of dreams...
14 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru. I da, sada radi.

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto više nemam thumbnails prikaz za video? Imam zadnju BE verziju.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina

Jucer sam usporedivao MPC HC i VLC i cini mi se da VLC pokazuje nekako bolju (ostriju) sliku.

Za video i dalje koristim cca 90% vremena MPC HC, a onih 10% VLC i jedina zamjerka koju ima na MPC HC je premotavanje filma unaprijed/unazad sto zna biti iritantna stvar.

Npr. odmah u pocetku prebacim na cca 30-ak min video i onda mi cijeli player zasteka na neko vrijeme dok se to ne desava na niti jednom drugom playeru (ako znate uzrok tome samo recite jer ja jos nisam skuzio zasto je tako).

Isto tako bilo bi ok da vec jednom odustano od toga dizajna...recimo KM player nije bas neki player, ali ima predivan dizajn. Da porade na dizajnu od MPC HC dobili bi uistinu savrsen player (cak mi i VLC izgleda bolje),

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
win32 kaže...

Jucer sam usporedivao MPC HC i VLC i cini mi se da VLC pokazuje nekako bolju (ostriju) sliku.

Za video i dalje koristim cca 90% vremena MPC HC, a onih 10% VLC i jedina zamjerka koju ima na MPC HC je premotavanje filma unaprijed/unazad sto zna biti iritantna stvar.

Npr. odmah u pocetku prebacim na cca 30-ak min video i onda mi cijeli player zasteka na neko vrijeme dok se to ne desava na niti jednom drugom playeru (ako znate uzrok tome samo recite jer ja jos nisam skuzio zasto je tako).

Isto tako bilo bi ok da vec jednom odustano od toga dizajna...recimo KM player nije bas neki player, ali ima predivan dizajn. Da porade na dizajnu od MPC HC dobili bi uistinu savrsen player (cak mi i VLC izgleda bolje),

Pto se tiče štekanja, mislim da je to opći problem. Ja za serije koristim GOM radi premotavanja (strelice) a za filmove visoke kvalitete MPC. Stvarno im je dizajn šit.

14 godina
neaktivan

Trebam pomoć u vezi GOM playera.

Najedanput mi više neće čitati .mpg i . flv formate{#}

Več mi se to jedanput dogodilo pa sam vračao sustav, ali sada više nemogu, javlja grešku kod vračanja sustava i ne mijenja ništa.

Jel iko imal takvih problema? Kaj mi je činiti da opet funkcionira kak treba?

0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Probaj CCCP, nas par iz encoder grupe je prešlo sa clean MPC-HC na taj CCCP(combined community codec package).

Nije loš kao k-lite. Bolji mi je je od običnog MPC-HC, nema više trzanja kod premotavanja, kao da je par puta brži.

Podržava i ordered chapters te titlovi su zajedno sa slikom na screenshotima inače kod običnog mpc-hc nema titlova na ss-ima.

MKV - H.264
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
win32 kaže...

Probaj CCCP, nas par iz encoder grupe je prešlo sa clean MPC-HC na taj CCCP(combined community codec package).

Nije loš kao k-lite. Bolji mi je je od običnog MPC-HC, nema više trzanja kod premotavanja, kao da je par puta brži.

Podržava i ordered chapters te titlovi su zajedno sa slikom na screenshotima inače kod običnog mpc-hc nema titlova na ss-ima.

!!Ovo je nova verzija CCCP-a ne ona stara iz 2009. !!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice