Upgrade laptopa-novi disk

poruka: 5
|
čitano: 769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Razmisljam da kupim Seagate Momentus XT opisan u zadnjem broju buga ili da uzmem ssd ako moze u laptop se ugradit? Da li bi dobio vece perfomanse u igram koje su i sada jako dobre ali uvjek moze brze :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 7:21 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristim toshibu f-125 koja ima disk od 320 GB i ploce mu rade na 5.400 rpm.Toshiba opisana u bugu radi na 7.200 i bug kaze da je odlican za laptope

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jedino sto bi dobio je brze ucitavanje Windows-a (bilo kojeg OS-a) i igara te mapa u igrama (sto je vazno ako igras MP).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Upgrade laptopa-novi disk
Mentalist kaže...

Jedino sto bi dobio je brze ucitavanje Windows-a (bilo kojeg OS-a) i igara te mapa u igrama (sto je vazno ako igras MP).

igra sam warhammer online,pa sad igram bioshock 2 ali cekam dobar mmo da izade :)

Sa strane imam 1TB za storage tako da nije bed ni ako uzmem ssd,glavno je da sve leti :)

16 godina
protjeran
RE: Upgrade laptopa-novi disk
Zaja kaže...
Mentalist kaže...

igra sam warhammer online,pa sad igram bioshock 2 ali cekam dobar mmo da izade :)

Sa strane imam 1TB za storage tako da nije bed ni ako uzmem ssd,glavno je da sve leti :)

Samo da znas, neces dobiti ni 1 FPS u igrama ako na to mislis. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice