SSD do 2000 kn

poruka: 41
|
čitano: 5.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: SSD do 2000 kn

ja neznam kog vraga uopce kupujes novi PC kraj ovoga,pojacas 2gb rama,ubaci SSD,stavi neku grafu tipa gtx 460 za 1500kn,sve zajedno ispadne oko 4 tisuce kn i imas opet dobar PC

ili si razamženi balavac kojem nije dosta igrat metro 2033 na High detail nego to mora biti ultra high?

15 godina
protjeran
bugonja kaže...

ja neznam kog vraga uopce kupujes novi PC kraj ovoga,pojacas 2gb rama,ubaci SSD,stavi neku grafu tipa gtx 460 za 1500kn,sve zajedno ispadne oko 4 tisuce kn i imas opet dobar PC

ili si razamženi balavac kojem nije dosta igrat metro 2033 na High detail nego to mora biti ultra high?

A pusti ga neka kupuje sta hoce,samo neka kupi komp za ono za sta ce ga koristiti a ne da se pravi važan među frendovima.

Ja bi kupio SSD samo zato sta je tih! Izlanuo se

Stisni HVALA nije teško.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 23:34 (Johnny Jump).
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
domba_Os kaže...

Malo je komplicirano...ugl , imam dogovor sa starcima da daju pola tj 7k , pa mi je ukupni iznos ogranicen na 14k (bez kucista i coolera)

Eto ti jedan savjet. Lijepo uzmi od staraca 7 kila kuna i stavi to u banku, a ti lijepo sebi slozi komp. za svojih 7 kila kuna.

Ovako ces potrositi 14 kila kuna i cim to doneses kuci nece ti vrijediti niti 8000 i to u dijelovima. Onda kada ti taj stroj postane preslab, ti lijepo dignes tih 7000+kamate iz banke i imas za novi stroj koji ce debelo 'šišati' taj koji sada kupujes.

Hvala ti na savjetu, i vjerujem da imas iskustva s tim i da je to dobra solucija, al bit cu tvrdoglav, makar pozalio i uzet sto sam si zacrtao...

Ugl, da se vratimo na temu, zahvaljujem za savijete (bug review, i google) malo cu citat , pa vald nesto i izmudrujem. Za sad mi ovaj G.skill drzi vodece mjesto

15 godina
protjeran
domba_Os kaže...

Hvala ti na savjetu, i vjerujem da imas iskustva s tim i da je to dobra solucija, al bit cu tvrdoglav, makar pozalio i uzet sto sam si zacrtao...

Ugl, da se vratimo na temu, zahvaljujem za savijete (bug review, i google) malo cu citat , pa vald nesto i izmudrujem. Za sad mi ovaj G.skill drzi vodece mjesto

Za sta ces koristiti komp,sta najvise radis na njemu?

Stisni HVALA nije teško.
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

Ajd sad nebudi bezobrazan i neugodan, nitko te nije vrijedjao lijepo sam pitao za savjet ssd-a , a ne sta da radim u zivotu, balavac nisam, a nemoj se ni ti ponasati kao da jesi. Taj je komp odavno prodan, tako da ta varijanta ne igra nikakvu ulogu.

16 godina
SSD do 2000 kn

Kako ne trošiti na gluposti za 2 godine smak svijetaBelji se Lijepo ostatak love i na zrče ili negdje slično i izludirati seCool

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Johnny Jump kaže...
domba_Os kaže...

Za sta ces koristiti komp,sta najvise radis na njemu?

Gaming+rad u cubaseu , snimanje i produkcija (nebitno)

15 godina
protjeran

lega,NHF al onaj tko od staraca uzme 7000kn za komp + jos svojih toliko je nista drugo nego ono gore navedenoNamigiva

savjet za SSD imas,odi sa malo na PCEKSPERT di je ipak malo "naprednija" ekipa pa citaj ako te zanima detaljnije,ima velika tema za SSD,uglavnom svi hvale mushkina

ja od staraca nebi uzeo 7000 kn za tako nesto bezvezno kao sto je PC pa makar bili milijunaši

nemoj da se ljutiš,pozz

15 godina
protjeran
SSD do 2000 kn
Iskreno,razmisli dali ti igre stekaju i to te prema tome kupuj skupe procesore i grafe.
Samo razmisli da ti je bolje sacuvat nesto love (citaj tako da kupis npr. onaj ssd 60gb koji je 800kn jeftiniji) pa poslje mozes nadogradivati.
Stisni HVALA nije teško.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...

lega,NHF al onaj tko od staraca uzme 7000kn za komp + jos svojih toliko je nista drugo nego ono gore navedenoNamigiva

savjet za SSD imas,odi sa malo na PCEKSPERT di je ipak malo "naprednija" ekipa pa citaj ako te zanima detaljnije,ima velika tema za SSD,uglavnom svi hvale mushkina

ja od staraca nebi uzeo 7000 kn za tako nesto bezvezno kao sto je PC pa makar bili milijunaši

nemoj da se ljutiš,pozz

Nema frke, nisam se ja naljutio na TEBE, vec ima stvarno dosta ljudi koji "teraju" nesta svoje a pitas ih deseto...ja sam se tebi zahvalio na savjetima , al ne volim kad me netko oslovljava tako a ni ne poznaje me ..... ne vidim u cemu je problem ako netko stvarno zeli kupit sta zeli, ok je dat savijet, al ak ja to ne prihvatim nije smak svijeta (jos :) ) ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice