Problem sa externim diskom

poruka: 6
|
čitano: 2.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

dakle,imam problem. kad spojim hdd na lg-jevo kućno kino i kad mi se otvori hdd prikaže mi se folder na kojem imam filmove i kad ga otvorim nema filmova u njemu, a kad spojim hdd na laptop onda je sve ok. a kad stavim filmove izvan foldera onda su mi prikazani i normalno rade. htio bih ih sortirati unutar foldera filmovi da ih lakše odaberem kad bih ih htio gledati. hdd je hitachi-ev.please help??

0 0 hvala 0
17 godina

Moraju biti van folderu,inace tvo lg ih nemože vidjeti.

x
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 22:01 (zzz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam LG BD 390,filmovi su mi sve do jednog u folderima i reprodukuje ih najnormalnije.Svi su u folderu filmovi,otvorim taj folder player izbaci sve foldere sa filmovima,odaberem film on otvori i taj folder i dalje se zna.Da nije u pitanju formatiranje,meni plasma prepoznaje fat32 a nece ntfs.Mozda je tu problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hard je fat32 i sve radi normalno, čita hdd jedino kaj je unutar foldera više foldera onda ne čita. pa sam mislio da se nešto može napraviti da može čitati?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sad sam se setio,mozda ti bude od pomoci,moj player ne cita sve formate kako filmove tako i muziku.Skinuo sam film.Warez je u pitanju,kad otvorim folder kaze mi da je prazan,isto se desava sa muzikom,jednostavno neke formate ne prepoznaje.Otvorim folder,on pokaze ko je izvodjac(pise na folderu) i kad pokusam da pustim on kaze:empty.Mislim da je tu problem,pokusaj da eksperimentises sa tim.Pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa externim diskom
hrky59 kaže...

hard je fat32 i sve radi normalno, čita hdd jedino kaj je unutar foldera više foldera onda ne čita. pa sam mislio da se nešto može napraviti da može čitati?

može,ukloni suvišne foldere{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice