Pomoć kod izbora diska

poruka: 2
|
čitano: 851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć kod izbora diska

Pozdrav svima, pošto mi je sadašnji seagate postao premalen kupujem novi i izbor sam suzio na spinpointa f3 500gb i caviara blue 500gb ili neki treći ako imate za preporučit. Zanima me koji od ova dva je bolja kupnja te da li se isplati nadoplata od kojih stotinjak kn za caviara black, tj da li se osjeti njegova brzina? Disk bi bio sistemac sa manjom particijom za os i drugom, većom, za podatke. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć kod izbora diska
veki22 kaže...

Pozdrav svima, pošto mi je sadašnji seagate postao premalen kupujem novi i izbor sam suzio na spinpointa f3 500gb i caviara blue 500gb ili neki treći ako imate za preporučit. Zanima me koji od ova dva je bolja kupnja te da li se isplati nadoplata od kojih stotinjak kn za caviara black, tj da li se osjeti njegova brzina? Disk bi bio sistemac sa manjom particijom za os i drugom, većom, za podatke. Unaprijed hvala.

F3 od Samsunga je odličan i brz disk, ako imaš novaca idi na Samsung-a F3 od 1 Tb, jedan od najbržih "običnih" diskova, i jako hladan i tih, moj preporuka, ili WD Black, ali preporučujem Samsunga F3!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice