Ovako, trebao bih novi hard disk... Koristio bih ga uglavnom za pohranjivanje raznih stvari, nebi igre instalirao na njemu ni nista slicno, pa mi nije bitno ako je malo sporiji.
U pravilu mi je svejedno dal je vanjski ili unutarnji, unutarnji mi je bolji jer je malo jeftiniji, al je kompliciranija instalacija, moze biti bucan i moze zahtjevati ventilator, tako da ipak naginjem prema vanjskom... osim ako nije ogromna razlika u cijeni
Nasao sam ovo u HG Spotu - Eksterni tvrdi disk 2 TB, 3.5" Western digital Elements Desktop (WDBAAU0020HBK-EESN), USB, 16 MB cache, 7200 RPM za 959 kn... jel se to isplati?
Ili dal ima negdje jeftinijih? Moze i u inozemstvu, Trst, Graz, Njemacka...
Gledao sam malo po eBayu, tamo ih se nadje za stotinjak dolara, al je shipping za Hr jos kojih 50 dolara, pa mi i nije tolko jeftinije, a jos bih morao cekati 2-3 tjedna.
I treba mi od 2TB, moze i manji ako su isplativiji, al cini mi se da sto je veci disk, to je jeftinija cijena 1 GB... Al naravno da bih radije uzeo npr. cetiri od 500 GB ako su zajedno jeftiniji od jednog 2 TB... ili jednog od 1.5 TB ako je njegova cijena po 1 GB jegtinija od nekog od 2 TB... kuzite sta mislim