Koji disk od 1TB?

poruka: 7
|
čitano: 3.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji disk od 1TB?

koji od ova 3HDD-a od 1TB je najbolji? cijena nije bitna između njih 3, buka mi tolko i nije bitna, bitno je da je na 7200rpm i da ima što više GB po ploči...

WD 1TB, WD10EARS , green edition, 64MB -610kn ->zanima me jel mu brzina 7200rpm ili manje, jer nepiše u specifikacijama, i koliko ploča po koliko GB ima??

HITACHI 1TB, 7K1000.C (HDS721010CLA332), 7200rpm, 32MB -639,99kn ->koliko ploča po koliko GB ima??

Samsung SpinPoint 1TB, HD103SJ, 7200rpm, 32MB -645kn ->koliko ploča po koliko GB ima??

Seagate nedolazi u obzir, a WD 1TB black edition je 700kn sto mi je malo skupo, 650kn je max!!

...proud user... www.iptorrents.com www.torrenthr.org digitalhive.org www.revolutiontt.net leecherslairywot.com torrentvault.org bit-united.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji disk od 1TB?

Najbolji je ovaj samsung. Ja mislim da on ima dvije ploče po 500gb. :)

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Koji disk od 1TB?

moja preporuka po redosljedu:

1. samsung ( jako hladan)

2.hitachi

3. wd

Imam sva tri diska u radu. Wd je definitivno najsporiji ( mislim da je 5400 rpma)

Imam i Seagate 7200.12 ( nova serija) koja je 10-15 % brza nego samsung f1.

Personal Geek Blog - http://www.winblogs.net
15 godina
neaktivan
Koji disk od 1TB?

sad imam Hitachi od 320GB i nikad nikakih problema, ''ruči'' mi jedino DVD pržilica...

po ovome sad mislim da cu uzet Samsunga jer ima 2 ploče po 500, a i čini mi se najbolji...

a kakve ploče ima taj Hitachi jel zna ko?

...proud user... www.iptorrents.com www.torrenthr.org digitalhive.org www.revolutiontt.net leecherslairywot.com torrentvault.org bit-united.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji disk od 1TB?
themain.x kaže...

sad imam Hitachi od 320GB i nikad nikakih problema, ''ruči'' mi jedino DVD pržilica...

po ovome sad mislim da cu uzet Samsunga jer ima 2 ploče po 500, a i čini mi se najbolji...

a kakve ploče ima taj Hitachi jel zna ko?

Najbolji je Samsung od svih, a Hitachi ima 5 pločica po 200GB.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 14:30 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Koji disk od 1TB?

5 po 200? loše...onda će biti Samsung...hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji disk od 1TB?

Samsung je brz kao wd black od 1/2TB, ova dva koja si stavio nisu uopće u rangu tog samsunga što se tiče brzine.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice