Kako popraviti HDD? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 6.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kako popraviti HDD?

Evo ovako imam stari hdd i on je krepao...i čitam i čitam na netu kako se može popraviti hdd,i nije mi dao vrag mira da ga strpam u krpu i  najlon vrećicu i svežem i u duboki stavim,i to sam učinio i stajo je 48 sati u dubokom i izvadio sam ga i malo sam sačekao da se ugrije na sobnu temperaturu i ušteko ga u pc i on radi samo pola podataka je nestalo,evo tako možete popraviti svoj stari hdd.

CocaCola
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako popraviti HDD?

lol

odakle ta ideja?

0 0 hvala 0
16 godina
Kako popraviti HDD?

Toje stari trik koji se koristi za spasavanje podataka na pokvarenim hardovima,ponekad upali,a ponekad i ne.Uglavnom takav hdd ide u smece uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Kako popraviti HDD?
zzz kaže...

Toje stari trik koji se koristi za spasavanje podataka na pokvarenim hardovima,ponekad upali,a ponekad i ne.Uglavnom takav hdd ide u smece uskoro.

Nije mi to sada bitno,bitno je da se spase podaci i da on makar tjedan dana radi.To je u slućaju dolazaka do podataka....a po pitanju toga ponekad upali,a nekad ne,vidjet ćemo imam 20 starih hdd-ova koji nevaljaju vidjet ćemo i 2 komada po 400 i 500gb koja su krepala i oni sada čekaju 48sati.

CocaCola
15 godina
protjeran
RE: Kako popraviti HDD?
wrathchild kaže...

lol

odakle ta ideja?

Sve treba isprobati.I malo sam se igrao kemičara i iskemijo podatke van.

CocaCola
17 godina
neaktivan
Kako popraviti HDD?

E moj Mato spameru.

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391

13 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice