Boix, post si mi procitao povrsno ali drugacije od tebe nisam ni ocekivao.....
Sto se samog Beniteza tice, ima boljih kandidata od njega bez sumnje... No bolji kandidati na papiru ne znace da se to paralelno mora oslikati i na uspjehe tima....
Prvenstveno mislim da je ono sto Perez u Benitezu vidi to sta je osvojio i CL i La Ligu sa prosjecnim momcadima a na nas posljednji La Ligin trofej se vec slegla prasina.....
Nama bi rotacije dobro dosle, imamo dobru klupu za sve pozicije osobito kad dode Danilo te Illara i Khedira ( koji vec je ) odu.... Benitez je po tome poznat i to ne funkcionira u svim momcadima, recimo to je radio i Enrique u Barci na pocetku sezone pa je izgledalo katastrofa no tim mu je bio odmoran za kraj sezone zbog toga......
Vidjet cemo kao prvo kog ce izabrati a onda treba na djelu vidjeti njega samoga.....
Da bi te Benitezove rotacije funkcionirale, prvenstveno se treba vratiti Casemiro i treba se dovesti neko u tipu Verrattia tko cak ni ne mora biti tako velika zvijezda vec barem dostojna zamjena tipa Gundogan.... Pa bi tako i Kroos i James i Modric imale dostojne zamjene....
De Gea je nadam se rjesen posao, a kao jos 1 od 3 moguca transfera predvidam da ce doci Aguero kako se i navjesta.... Nista cudno da ce doci za velike pare, igra konstantno na jako visokom nivou vec 7+ sezona, ali cifra od 90mil je prenapuhana... Prije nekih 80 sto je opravdano za takvog igraca....
E i da, Gareth Bale se oglasio na svojem fejsbuk profilu i otklonio sve sumnje o svojem mogucem transferu:
Not the end of the season we had hoped for, we always want to win trophies! Will be working hard in the off season and looking forward to coming back next season stronger with Real Madrid CF, #HalaMadrid
Sto sam krivo razumio...Napisao si da nije lsucajnost da je Kloop na burzi kad Realu treba trener....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

...dok Messi ne da pare, uprave svih klubova zasigurno dobro podmazuju UEFU da drže noseve podalje od tranfera. Fifini padaju ko s kruške, kladim se da ovi uzimaju i više, samo što nisu nesposobni ko Blatterovi pa ih nisu uhvatili