Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.335.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Boix, post si mi procitao povrsno ali drugacije od tebe nisam ni ocekivao.....

Sto se samog Beniteza tice, ima boljih kandidata od njega bez sumnje... No bolji kandidati na papiru ne znace da se to paralelno mora oslikati i na uspjehe tima.... 

Prvenstveno mislim da je ono sto Perez u Benitezu vidi to sta je osvojio i CL i La Ligu sa prosjecnim momcadima a na nas posljednji La Ligin trofej se vec slegla prasina..... 

Nama bi rotacije dobro dosle, imamo dobru klupu za sve pozicije osobito kad dode Danilo te Illara i Khedira ( koji vec je ) odu.... Benitez je po tome poznat i to ne funkcionira u svim momcadima, recimo to je radio i Enrique u Barci na pocetku sezone pa je izgledalo katastrofa no tim mu je bio odmoran za kraj sezone zbog toga......

Vidjet cemo kao prvo kog ce izabrati a onda treba na djelu vidjeti njega samoga..... 

Da bi te Benitezove rotacije funkcionirale, prvenstveno se treba vratiti Casemiro i treba se dovesti neko u tipu Verrattia tko cak ni ne mora biti tako velika zvijezda vec barem dostojna zamjena tipa Gundogan.... Pa bi tako i Kroos i James i Modric imale dostojne zamjene.... 

De Gea je nadam se rjesen posao, a kao jos 1 od 3 moguca transfera predvidam da ce doci Aguero kako se i navjesta.... Nista cudno da ce doci za velike pare, igra konstantno na jako visokom nivou vec 7+ sezona, ali cifra od 90mil je prenapuhana... Prije nekih 80 sto je opravdano za takvog igraca....

E i da, Gareth Bale se oglasio na svojem fejsbuk profilu i otklonio sve sumnje o svojem mogucem transferu:

Not the end of the season we had hoped for, we always want to win trophies! Will be working hard in the off season and looking forward to coming back next season stronger with Real Madrid CF, #HalaMadrid

Sto sam krivo razumio...Napisao si da nije lsucajnost da je Kloop na burzi kad Realu treba trener....

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sto sam krivo razumio...Napisao si da nije lsucajnost da je Kloop na burzi kad Realu treba trener....

Sta jesam napisao da je on sustavno unistavao Borussiu ove sezone samo da ima izliku za napustiti je? 

Kakve veze ima bio on na vrhu Bundeslige ili pri samom kraju sa tim sto je odstupio sa trenerske pozicije? 

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Sta jesam napisao da je on sustavno unistavao Borussiu ove sezone samo da ima izliku za napustiti je? 

Kakve veze ima bio on na vrhu Bundeslige ili pri samom kraju sa tim sto je odstupio sa trenerske pozicije? 

To je bio moj asarkazam da je najmerno unistavao BVB.

16 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Ne kužim politiku Reala, osvojiš ligu prvaka i slijedeću godinu ništa i noga, a koga god da dovedu im je koraka nazad a ne korak naprijed.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina

Sigurno će se Balea pitat dal hoće ići. Može on pisati bilo šta, ali malo koristi od toga.

Pa Ancelotti je sam izjavio da odlazi zbog bolesti na odmor od godine dana. Ne vjerujem da bi se išlo u takve neke nepotrebne izjave da to nije istina. Nije baš da ćemo to zaboraviti ako u jesen preuzme Milan. Stoga nikad nećemo saznati bi li on ostao da je mogao, a samim time je i razglabanje o "politici" Reala nepotrebno kad je ovdje presudila više sila.

Benitez mi je na papiru skroz nelogičan potez jer lik uopće nema neke rezultate u zadnje vrijeme. I sad u Napoliju je ulupao brdo na pojačanja pa možda neće izboriti ni kvalifikacije za Ligu Prvaka. Skužio bih da ga se dovelo nakon uspjeha sa Valencijom ili čak koju godinu kasnije nakon genijalnog osvajanja LP sa Liverpoolom, ali sad su ga izvukli od nikud. 

Reko Perez da će se uskoro znati pa ćemo vidjeti. Meni još uvijek izgleda da je spominjanje Beniteza samo jako dobro trolanje. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Nogometna filozofija

Nadam se da me ovdje pojedinci nece krivo shvatiti, uzimam si ovdje za pravo da kazem da je Rafa definitivno najinteligentniji trener na svijetu i najbolji takticar - sahist. Slicna nogometna filozofija kao u Del Bosquea od kojega je ucio. Ne moraju ovo biti naravno izricito pozitivne reference jer se on itekako zna preracunati i ponekad zakomplicirati stvari, ali mislim da je jasno u kom smislu mislim kad to kazem. To je tip trenera koji uspjeva uglavnom u animirajucim okolnostima. Svi trebate znati da je to trener koji ce pronaci i najmanju gresku, najmanji propust u protivnickoj ekipi i kazniti to. Ne postoji trener na svijetu koji ima vise nogometnog znanja od njega. Pa sjetite se samo u sezoni 2008-09 da je za 20 minuta anulirao vodstvo Chelsea iz prve utakmice (i to na Stamford Bridgueu!), iako je na kraju Liverpool ispao. To je trener koji zna preokrenuti rezultat i trener koji zna cuvati rezultat. Trener koji uvijek ima plan B. A tome smo bili svjedoci bezbroj puta: kada je sacuvao 1-0 dva puta protiv Chelsea, 2-1 protiv Juventusa, 2-1 protiv Barce…

Dakako, svi znamo da on igra 4-2-3-1. Ko zna sta ce biti sa veznim redom i napadom ako se Rafi dopusti da ima imalo slobode u odabiru igraca. Tipujem da ce 99% doci Pogba ili Verratti i Casemiro. Sta ce biti sa BBC-om? Sta god da bude, ne vjerujem da cemo najebati.
Benitez svakako nije trener koji ce svoju igru graditi na jednom igracu i kod njega se sigurno nikada nece znacajno osjetiti izostanak Ronalda (kao kod Mourinha) ili Luke (kao kod Carla). On je znacajnije utakmice znao dobivati bez problema bez Gerrarda i Torresa. Pa sjetite se da je Liverpool preokrenuo rezultat u onoj utakmici kada je nekada u sedamdesetoj-osamdesetoj minuti izvadio Torresa a uveo nekog veznjaka. Stoga, sta ce biti sa BBC-om samo bog zna. Bez obzira sta Pero ka'e, sumnjam da ce ovaj trpit „ambivalentnog“ Baleta i Ronalda kojemu je jedini zadatak gol. Dakako, ja, koji obozavam Rafu znam da ovo moze biti dvosjekli mac jer ne mozes ni priblizno pretpostaviti kako bi se stvari mogle odvijati. Makar opet, imam povjerenje u njega jer je Benitez pametan covjek, Benitez je iskreni madridista, proveo je u Madridu vise od dvadeset i pet godina. On poznaje ovaj klub u dusu, zna kako dise, zna mentalitet navijaca i samog kluba - to su stvari koje mi ulijevaju povjerenje da ce on ipak znati sta radi kada dodje.

14 godina

Bas to... Benitez je odlican takticar i covjek za kupove. Vi sta ga pljujete, nemate razloga jer osim liverpoola nije vodio kvalitetnu ekipu. U Realu ce napravit odlican poso, ja sam uvjeren u to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Da, index.hr "novosti".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Benitez je navodno rjesena stvar, sutra u 13h predsjednik Napolia ce odrzati konferenciju za medije u kojoj bi trebao se oprostiti od Beniteza.... 

Osim toga, trener vratara i fizioterapeutski tim su dobili otkaz... Naime, losa forma nasih vratara i ove ozljede se pripisuju njima a i sam Luka se ostro obrusio na njih....

Pa ce tako u skladu s tim Benitez navodno dovesti sa sobom ekipu...

- ''Kako prenose španjolski mediji, Benitez bi volio da ima po 2 igrača na svakoj poziciji kako bi mogao rotirati igrače. On će sa sobom dovesti Xavia Valera (trener golmana), Antonia Gomeza (njegov pomoćnik) i Paca de Miguela (fitnes trener).''

Isto tako ovo potvrduje njegovu filozofiju nogometa, sigurno ce se rotirati i oni dosad nedodirljivi... Kao sto je netko gore opisao, Benitez je proveo 25g u Madridu i iskreni je Madridista te ovo ne mora nuzno biti los posao... Stariji je gospodin, vodio je puno razlicitih ekipa u puno razlicitih Liga... Netko tko najmanje ima prava govoriti o tome da ce ovo biti propala godina su Barcelonasi jer njihova uprava konstantno dovodi mlade i neiskusne trenere koji jednom Benitezu po nicemu nisu ni blizu pa se cak i s ovim Enriquom im potrefilo....

Procitao sam isto sad i ovaj Casillasov intervju i frajer je cista legenda.... Ovakav stav bi trebao pokupiti i Bale, pa cak i jedni fanaticki navijaci Borussie Dortmund su izvizdali svoje igrace nakon niza losih partija i valjda je svima bilo jasno s kojom je to namjerom....

- ''Oni koji mi zvižde i ja imamo zajedničku stvar, a to je da želimo da Real bude najbolji.''

Takoder dao je i potporu De Gei, a stvar je sto bi De Gea iduce godine kao slobodan covjek mogao doci u RM a ove bi se za njega trebalo iskesirati 40mil+ eura... Po mojem misljenju jasno je da ce De Gea doci u RM, ali ove sezone u svrhu sparanja bi svakako mogli sa Navasom i Casillasom se skrpati pod uvjetom da Navas vise igra nego ove sezone.... 

Sa navodom Beniteza je takoder jasna jedna stvar, a to je da ljeto nece biti mirno...

Imati zamjenu za svakog igraca znaci da nama fali jedan DMF, desno krilo i spic.........

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Benitez je navodno rjesena stvar, sutra u 13h predsjednik Napolia ce odrzati konferenciju za medije u kojoj bi trebao se oprostiti od Beniteza.... 

Osim toga, trener vratara i fizioterapeutski tim su dobili otkaz... Naime, losa forma nasih vratara i ove ozljede se pripisuju njima a i sam Luka se ostro obrusio na njih....

Pa ce tako u skladu s tim Benitez navodno dovesti sa sobom ekipu...

- ''Kako prenose španjolski mediji, Benitez bi volio da ima po 2 igrača na svakoj poziciji kako bi mogao rotirati igrače. On će sa sobom dovesti Xavia Valera (trener golmana), Antonia Gomeza (njegov pomoćnik) i Paca de Miguela (fitnes trener).''

Isto tako ovo potvrduje njegovu filozofiju nogometa, sigurno ce se rotirati i oni dosad nedodirljivi... Kao sto je netko gore opisao, Benitez je proveo 25g u Madridu i iskreni je Madridista te ovo ne mora nuzno biti los posao... Stariji je gospodin, vodio je puno razlicitih ekipa u puno razlicitih Liga... Netko tko najmanje ima prava govoriti o tome da ce ovo biti propala godina su Barcelonasi jer njihova uprava konstantno dovodi mlade i neiskusne trenere koji jednom Benitezu po nicemu nisu ni blizu pa se cak i s ovim Enriquom im potrefilo....

Procitao sam isto sad i ovaj Casillasov intervju i frajer je cista legenda.... Ovakav stav bi trebao pokupiti i Bale, pa cak i jedni fanaticki navijaci Borussie Dortmund su izvizdali svoje igrace nakon niza losih partija i valjda je svima bilo jasno s kojom je to namjerom....

- ''Oni koji mi zvižde i ja imamo zajedničku stvar, a to je da želimo da Real bude najbolji.''

Takoder dao je i potporu De Gei, a stvar je sto bi De Gea iduce godine kao slobodan covjek mogao doci u RM a ove bi se za njega trebalo iskesirati 40mil+ eura... Po mojem misljenju jasno je da ce De Gea doci u RM, ali ove sezone u svrhu sparanja bi svakako mogli sa Navasom i Casillasom se skrpati pod uvjetom da Navas vise igra nego ove sezone.... 

Sa navodom Beniteza je takoder jasna jedna stvar, a to je da ljeto nece biti mirno...

Imati zamjenu za svakog igraca znaci da nama fali jedan DMF, desno krilo i spic.........

Tebi je Barcelona trn u oku...Barcelona ima uigrani sistem i samo treba trener koji ce donijeti motivaciju i zelju za trofejima uz par novina kao sto su kontre ove godine.Nije slucajno da takvi treneri uspijevaju u Barci.

11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Da, index.hr "novosti".

haha znm da su loši,ali u ovom slučaju su prenjeli od svijetskih novina vijesti.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Tebi je Barcelona trn u oku...Barcelona ima uigrani sistem i samo treba trener koji ce donijeti motivaciju i zelju za trofejima uz par novina kao sto su kontre ove godine.Nije slucajno da takvi treneri uspijevaju u Barci.

Uzeo sam ih samo kao referencu jer su ovih godina dosta mijenjali trenere :)

17 godina
neaktivan

Ma ljudi ne brinite se...ja sam siguran da ce Rafa Benitez osvajati trofeje s RM...

Europa ligu, al hebiga trofej je trofej :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina

Samo kad bi Real ispao u skupini LP,odmah tab bi Rafa dobio otkaz

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
13 godina
neaktivan

Eto, sad je 100% sigurno da je Benitez novi trener Reala. Naša ljutnja i nezadovoljstvo neće tu odluku promjeniti. Jedino što možemo je uzdat se u Beniteza i vjerovati da on možda donese tu strast potrebnu Realu.

Chicharitu je gotova posudba, a on se još uvijek nije vratio na otok, nadam se da će tako i ostati i da ga otkupimo. Pokazao se kao i više nego dostojna zamjena za Benza. No u zadnjih 8 godina nije prošlo ljeto bez šokova u Madridu.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan

Benitez sa sobom navodno dovodi sportskog direktora Napolia u Madrid, a zelja mu je da uz njega pomocni trener bude netko tko je igrao u Madridu... Navodno ce to biti sam Zinedine Zidane 

Takoder, zbog dobrog odnosa Beniteza i Sterlinga on gotovo sigurno dolazi u Real... Uz De Geu 2 najvjerojatnija pojacanja, Casemiro se vraca takoder..... 

3. ili 1. zelja mu je jos Verratti koji je jedini dosta upitan.... 

Pogba sigurno ne dolazi u Madrid, sluzbeno je doslo priopcenje da ni s Juventusom ni s Pogbinim menadzerom Real nije stupio u kontakt......

A Benzema najvjerojatnije odlazi u ManUTD takoder pa bi nasa formacija, koja bi se svakako rotirala Benitezovim sistemom, iduce sezone trebala i mogla izgledati ovako : 

15 godina
fakEEE kaže...

Benitez sa sobom navodno dovodi sportskog direktora Napolia u Madrid, a zelja mu je da uz njega pomocni trener bude netko tko je igrao u Madridu... Navodno ce to biti sam Zinedine Zidane 

Takoder, zbog dobrog odnosa Beniteza i Sterlinga on gotovo sigurno dolazi u Real... Uz De Geu 2 najvjerojatnija pojacanja, Casemiro se vraca takoder..... 

3. ili 1. zelja mu je jos Verratti koji je jedini dosta upitan.... 

Pogba sigurno ne dolazi u Madrid, sluzbeno je doslo priopcenje da ni s Juventusom ni s Pogbinim menadzerom Real nije stupio u kontakt......

A Benzema najvjerojatnije odlazi u ManUTD takoder pa bi nasa formacija, koja bi se svakako rotirala Benitezovim sistemom, iduce sezone trebala i mogla izgledati ovako : 

Ovo prvo mi nema smisla jer je sam Zidane rekao da nema više namjeru biti pomoćnik nekome jer želi sam voditi neku momčad.

Sterling mi se jako sviđa i trebat će za njega pronaći mjesto u prvih 11. A da ne pričam o Agueru ako dođe i do toga. Uglavnom, De Gea + Veratti/Pogba definitivno, a ovo ostalo ako bude bude. 

12 godina
neaktivan

Verratti hahaha.. Sta si zakljucio da ce ga dovest jer mu je ZELJA? Hazard je Perezu velika zelja, pa vidim dosao je, pricas gluposti iz dana u dan. Koliko sam skuzio njega PSG neda jer im je vrlo bitan igrac, nedavno je to i Ancelotti izjavio. PSG zeli slozit jednu od najjacih veza, prema goalu - Di Maria ili Pogba + Verratti, pa nisu ludi da puste takvog talenta a zele osvajat trofeje.. Ako negdje i predje, prije da ce u Barcelonu zato jer PSGu ostaje godinu dana na posudbi, moja predpostavka.

U svakom slucaju ima zanimljivih imena koja bi ovaj prijalezni rok mogli iznenadit, npr : Reus, Hazard, Verratti, Pogba, Di Maria. Po meni je jedino Hazard upitan, ostali odlaze sigurno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 21:21 (parlel).
12 godina
protjeran

Nigdje nije bilo9 rjeci za Verrattia...PSG nepordaje igrace nego samo kupuje...Ako ga Ancelloti nije mogao dovesti koji mu je bio trner i PSG-u onda nece ni Benitez.

13 godina
neaktivan

Jedino šta može zaustaviti Real Madrid od kupovine bilo koga je igračev nepristanak, ništa drugo. Ako trener bude mislio da su potrebni dolaze i Hazard i Veratti.

15 godina
neaktivan
parlel kaže...

Verratti hahaha.. Sta si zakljucio da ce ga dovest jer mu je ZELJA? Hazard je Perezu velika zelja, pa vidim dosao je, pricas gluposti iz dana u dan. Koliko sam skuzio njega PSG neda jer im je vrlo bitan igrac, nedavno je to i Ancelotti izjavio. PSG zeli slozit jednu od najjacih veza, prema goalu - Di Maria ili Pogba + Verratti, pa nisu ludi da puste takvog talenta a zele osvajat trofeje.. Ako negdje i predje, prije da ce u Barcelonu zato jer PSGu ostaje godinu dana na posudbi, moja predpostavka.

U svakom slucaju ima zanimljivih imena koja bi ovaj prijalezni rok mogli iznenadit, npr : Reus, Hazard, Verratti, Pogba, Di Maria. Po meni je jedino Hazard upitan, ostali odlaze sigurno. 

Ti si isto budala svoje klase koja ne zeli citati ili jednostavno ne zna nesto procitati sa razumijevanjem pa nisi sam nista ni kriv....

Napisao sam da je Verratti dosta, tj. najupitniji od ekipe koju sam spomenuo za nepismene.... 

Ma C.Ronaldo mora u spicu da jos vise ubija, Aguero mi nikako nije neophodan ali znas nasu upravu haha

Imas Balea i Jesea za rotirat, Jamesa i Sterlinga takoder, a Ronaldo moze i sam igrat sve tekme ali eto Chicharito bi se mogao otkupit ili Morata vratit... 

Nekako mi se cini da ce Illara opet ostat jer Benitez zeli za svaku poziciju imat 2 igraca al ok, on bi se trebao rotirat sa Verrattiem.... 

Modrica rotiras sa Casemirom, a Kroosa sa Lucasom Silvom.... 

Ubijali bi kad bi Benitez to sve sebi svojstveno uspio rotirat da su svi uigrani i zdravi...... 

Treba mu dat priliku.... A sad ko ce mu bit pomocnik, samo se zna da zeli nekog tko je igrao u Realu, Zidane bi bio idealno rjesenje al kao sto si i rekao Zidane bi htio neki klub voditi sam..... 

12 godina
neaktivan

Prakticki je nemoguce dovest tu dvojicu igraca a da ne prekrsis financijski fairplay. Nemoj pricat nesto o cemu ocito nemas pojma. 

15 godina
Lol, financijski fair play. Najskuplji transferi svih vremena su odrađeni nakon donošenja tog famoznog ffp-a. Izgleda da ti baš nemaš pojma kako funkcionira čim ga spominješ.
13 godina
neaktivan
parlel kaže...

Prakticki je nemoguce dovest tu dvojicu igraca a da ne prekrsis financijski fairplay. Nemoj pricat nesto o cemu ocito nemas pojma. 

Sama činjenica što ti vjeruješ da se ijedan od top 20 klubova današnjice drži toga govori da nemaš pojma. Otiđi samo u Kataloniju pa vidi koliko nepravilnosti ima po knjigama pa nikom ništa, zabrana transfera pa otvaranje istih u prijelaznim rokovima, kako komično...dok Messi ne da pare, uprave svih klubova zasigurno dobro podmazuju UEFU da drže noseve podalje od tranfera. Fifini padaju ko s kruške, kladim se da ovi uzimaju i više, samo što nisu nesposobni ko Blatterovi pa ih nisu uhvatili

14 godina

to funkcionira na temelju,da smiješ potrošiti 70% prihoda?

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan
parlel kaže...

Verratti + Sterling = 80mil. Eura 

Bez da prodamo ijednog igraca, ovu dvojicu mozemo dovesti.... 

Benzema = 50mil. Eura min.

De Gea = 40mil. Eura

..... Arbeloa, Coentrao, Navas, Illara(?)...... 

Ne skaci sam sebi u usta, vec si gore u prvom postu sam sebe 10x pobio kad si se pogubio hoce li Verratti i Pogba u Barcu, PSG ili nigdje... 

Nemoj se trudit pisati prosirene recenice kad ne znas voditi misao iz jedne u drugu.....

12 godina
protjeran

Ma sanse za Verrattia su minimalne.Vi vec sastvljate ko da ste ih doveli.Sterling ako dode to ce biti za velike novce a to ce biti prevara kao i Bale.Taj igrac je toliko skrt da je to cudo.Igracke kvalitete neupitne ali on je za PL kao i Bale.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ma sanse za Verrattia su minimalne.Vi vec sastvljate ko da ste ih doveli.Sterling ako dode to ce biti za velike novce a to ce biti prevara kao i Bale.Taj igrac je toliko skrt da je to cudo.Igracke kvalitete neupitne ali on je za PL kao i Bale.

I ja kažem, i ja da sam na Veratijevom mjestu rađe bi otišao u manji klub s manjom plaćom, a i PSG bi prihvatio manju ponudu jer ti tako kažeš 

Veratti nije gotova stvar, sve ovisi samo o njemu i Benitezu, ako ovaj želi doć i ako ga ovaj planira dovest to je rješeno. Kao i Hazad

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2015 21:54 (Predator003).
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
parlel kaže...

Verratti + Sterling = 80mil. Eura 

Bez da prodamo ijednog igraca, ovu dvojicu mozemo dovesti.... 

Benzema = 50mil. Eura min.

De Gea = 40mil. Eura

..... Arbeloa, Coentrao, Navas, Illara(?)...... 

Ne skaci sam sebi u usta, vec si gore u prvom postu sam sebe 10x pobio kad si se pogubio hoce li Verratti i Pogba u Barcu, PSG ili nigdje... 

Nemoj se trudit pisati prosirene recenice kad ne znas voditi misao iz jedne u drugu.....

Boze sacuvaj racunice.Sam Sterling nece ispod 50-60 a ako Pogba vrijedi 80 onda moze i Verratti...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice