- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hitno mi treba pomocccc!!!
Ja se izvinjavam na smetnji,prvi put sam ovde pa bi voleo da mi oprostite ako sam pisao na pogresnoj temi(verovatno jesam ali muka je u pitanju).Imam jedan problem sa kompijuterom,problem je u tome sto moj kompijuter ima memoriju od nekih 40 gigabajta,a zauzeto mu je navodno(C:)37,8 GB.sve bi to bilo ok da ja na svom kompijuteru nemam nista,kad kazem nista mislim na to da nemam nista sto bi imalo toliko memoriju,tj.zauzimalo toliko memorije,imam google chrom,skype,FM 2011(nekih jedva 3 gb) i par slika slikanih tel.pa prebaceno na komp,mozda nekih 50 ne vise,imam program za tel.mob.sa kojim preko USB prebacujem slike na komp.imam steam za FM i imam program Vuze ali on je jako mali mislim na memoriju i to je sve,znaci sve sto imam na kompijuteru je velicine mozda,opet kazem mozda 5 ili 6 GB mada neverujem da je i toliko :).Kompijuter je kod mene vec 5 godina i kupio sam ga tad novog tako da ga niko nekoristi osim mene i nemam nikakvih problema sad d aneko obavlja neke poslove preko njega pa da je opterecen nekim folderima i programima i djavolima :),ja sto koristim koristim internet(vesti sportske,koji film pogledam online sa prevodom,malo youtube,mail,koju utakmicu online ako uhvatim vremena,vidim koji rezultat itd.,koristim FM igram igricu i to je sve,malo skype i to je sve,znaci neradim nista sto neznam ili da sam ja sad nesto radio pa zeznuo,znaci niti se trudim da nesto vise tu brljam niti sta radim to je sto je...:).Sta je cudno sve to,sve sto mi netreba ja sam izbrisao tamo na Strart,Control Panel,ADD Remove i izbrisem i to je to(obrisem to sve opet iz korpe(recycle bin) i to je to ),naprimer imao sam NBA 2008 instaliran posto sam imao orginal CD pa sam ga dosta igrao i kad mi je dosadio ja sam ga tim putem izbrisao i vrati mi se tih 2-3 GB i tak sve ostalo,medjutim svaki dan,meni se memorija sama menja i svaki dan se sama smanjuje iako ja nista neradim na kompijuteru,naprimer neko vece mi se desilo da imam 7 GB i ugasim kompijuter otisao na spavanje ujutro kad sam ustao upalio komp.ono pise da imam 3,9 GB i ikonica kako mi je slaba memorija???Znaci sam smanjuje svaki dan memoriju i to je trajalo nekih nemam pojma mozda zadnjih 6 meseci,ja to nisam primecivao jer kazem vam ja to slabo koristim,ali mi je pre mozda par dana pocelo iskakati dole kvadratic kako mi je memorija oslabila,ikonice mi menjaju bolju i pise da to utice na graficku ,kao memorija je toliko oslabila da utice i na graficku :(,non stop mi iskace zuti znak sa tackom crnom u sredini i pise low memori compiuters,u tom fazonu nesto,i onda mi je kompijuter oslabio to jeste usporio,sve radi bar 5X sporije nego sto bi trebalo da radi,sve kao usporeni snimak :).Pricao sam sa nekim tipom i on mi je rekao da je on imao slican problem davno i da mu je kompijuter skidao sam sve i svasta a da on to nije ni znao(pa on kaze skinem film sa interneta a on ti uz film skine svasta nesto i smesti negde a niko nezna i to optereti memoriju) pa da je to nalazio negde ,neki folder sa ,,P,, i da je to brisao i da mu se memorija vrati,a ja to niti znam naci niti znam kako to funkcionise i sta se tu radi i DALI JE TO UOPSTE ISTI PROBLEM KAO MOJ...Eto izneo sam sav problem i to je ono st me koci :(,jer se bojim da moze pasti sistem ili ostetiti hardver ili softver ili sistem skroz pa onda jbg. :(,na ovu skupocu mi jos samo to treba :).BIO BI ZAHVALAN AKO BI MI MOGLI POMOCI!Veliki pozdrav za vas i veliko hvala unapred i izvinite ako sam previse napisao ali hteo sam sve da pojasnim kako bi vam moj problem bio dostupniji.Ocekujem brz odgovor i puno hvala :)